Zwemvriend 11

Geplaatst door: geilebttmjongen op 27-09-22

Boven aangekomen stap ik lekker onder een warme douche als ik me heb uitgekleed. Ik sta even heerlijk te genieten, en te overdenken wat er allemaal alweer is gebeurd net. Dan na een 10 minuutjes komt Marcel even bij me kijken. Hij heeft een tas mee en zet die bij me in de badkamer. Trek dit maar aan zo, de avond is nog jong knul lach hij. 

Ik ben nieuwschierig en kom de douche uit. Afgedroogd en wel, rits ik de tas open. Er zitten vrouwen kleren in. Of meiden kleren eerder. Lange roze stoffen kousen, een kort wijds wit rokje, een roze slipje met mini mouse erop, een roze topje met Mini mouse erop en een paar witte all stars die ik net aan pas. Onderuit de tas haal ik nog een blonde lange pruik en een doosje met make up. Ik roep nog even naar beneden of ik dat ook op moet maar het antwoord is een duidelijke ja. Ik doe mn best om mn ogen en lippen te doen. Ik was er lang mee bezig en vond het goed gelukt na een paar keer. 
Ik kom beneden waar Nico en Marcel met smart zitten te wachten. Nico stoot Marcel aan, dat doe je goed Marcel! Geweldig. Ik lach wat en zeg dat dit wel echt erg is hoor, een beetje een Sissy voelde ik me al wel maar zo erg als nu...

We keken weer wat tv of porno, ik zorgde voor een hapje en drankje en genoot van hun aandacht. Ik lag of zat regelmatig bij hun op schoot te zoenen en te voelen. De mannen zij af en toe goed hard maar rusten ook uit. Ze maken spannende fotos van me. Het word later, en Marcel neemt me mee naar boven. Hij gaat douchen en ik help hem met afdrogen daarna. Telkens wil hij horen hoe ik me voel en of ik hen wil. Half uurtje roept hij naar beneden als hij me meeneemt naar de slaapkamer. Zn pik drukt tussen m'n gladde beentjes tegen m'n door als hij achter me komt staan me in m'n nek kust en in m'n tepeltjes knijpt. Dan trekt hij mn handen naar achter. Ik moest ze zo houden en zo ging ik op de grond zitten voor hem. Ik had weer zon zin om hem te zuigen. Al snel lag ik met m'n hoofd tegen het bed en werd ik in m'n mondje geneukt. 
Als ik mn handen niet meer bij me kan houden en hem tegen druk geef duwt hij ze weg. Dan even later veegt hij mn mond af met het korte shirtje en vraagt me lekker bij hem te komen liggen.
Ik kom bij hem in zn gespreide armen op hem liggen. We tongen, zn handen gaan over mn lijf en over m'n billetjes.
Ik vond mn nieuwe haren wat onhandig maar dat mocht de pret niet drukken. Ik genoot met z'n pik die tegen m'n slipje aan reed. Nico kwam binnen. En zonder aarzelen trok hij mn slipje iets naar beneden. Hij zoog Marcel en dan likte hij weer even mn kontje. Net m'n buurmeisje hoe je er zo bij ligt kreunde hij. Mn pik klapte bijna uit m'n mini Mous slipje ervan. Ik had weer een lekker nat kontje en zo kwam Nico er ook boven hangen en drukte zn pik weer bij me naar binnen.
Zo neukte de mannen me om en om op m'n knieën op bed, en nadat ze hun warme spul weer in me gespoten hadden likte ik hun pik schoon. Mn slipje weer omhoog en klaar. Later viel ik zo tussen de twee mannen in in diepe slaap.

De volgende ochtend word ik wakker, mn slipje op m'n knieën en Marcel die me wakker maakt door m'n kontje te likken.
Met m'n slaperige hoofd begint Nico me te zoenen. Wakker worden meissie lacht hij. Wij zijn al even wakker. 
Al snel lig ik weer te kreunen en te piepen van genot. Nico wisselt Marcel af die met z'n dikke pik zo mn mondje in komt.
Nico legt een kussen onder m'n heupen en stoot even later zn pik diep in me. Ze genieten net zo hard als ik. Ik ben er zelf zo opgewonden van dat ik het kussen onder spuit waar ik op lig.
Beide spuiten ze mn kontje vol en dan krijg ik er een plug in. Ik mag het slipje aanhouden maar mag wel mn gewone kleren weer aan als we zijn bijgekomen. Ik moest weer naar huis en bedank de beide mannen nog met een lekkere zoen voordat ik weer met een beurs kontje op m'n fiets stap.
Ik hou nog vaak contact met Nico maar besluit wel weer erbij te gaan zwemmen. Weken later spraken we nog eens af, met Marcel want ze wouden me zo graag nog eens zo zien...

1589 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.