Op de moto

Het was halverwege de jaren zeventig en het was zomer.

Een paar maanden voordien had ik geposeerd voor een gay magazine, op opwindende openbare plaatsen.
We waren met zijn vijven naar de Ardennen gereden, allen met de moto en allen gay.
Het was er heerlijk rijden en 's avonds kreeg ik steeds een lekkere beurt van een of meer van de kerels. Een pracht vakantie dus.

We reden langs een lekker bochtig weggetje toen Armand een kleine uitwijkstrook opreed en stopte. We volgden zijn voorbeeld en vroegen wat er scheelde. 
"Niets." zei hij grijnzend, en tegen mij: "Je hebt altijd gestoeft dat je overal in je blootje durfde lopen. Wel bewijs het eens."
Piere, zijn broer viel hem volmondig bij.
Jeff en Fred vonden dat ik mijn grote mond ook maar eens moest bewijzen.
Zonder iets te zeggen trok ik mijn lederen jak uit en Jeff stopte die in de zijbakken van zijn moto. Dan volgde mijn shirtje.
Ik deed mijn laarzen uit, opende mijn jeans, duwde die omlaag en mijn al behoorlijk grote pik sprong vrolijk zijn vrijheid tegemoet. Ik trok mijn jeans uit en stond daar, op een paar sokken na, naakt. Het was ongelofelijk opwindend, mijn lul priemde trots vooruit en ik vond het zalig om daar te staan terwijl er auto's voorbij reden.
Jeff stopte al mijn spullen in de koffers van zijn moto.
Ik was bloedgeil en wilde geneukt worden maar Piere zei dat hij daarvoor een veel beter plekje wist zijn. Armand zei dat het daar inderdaad veel leuker zou zijn.
Ze maakten aanstalten om te vertrekken en ik wilde mijn spullen uit de zijbakken halen toen Jeff zei: " Rij jij zo maar verder."
De anderen vonden dat ook en dus trok ik mijn laarzen en helm aan, stapte op mijn moto en reed dan met de anderen mee.
Het was heerlijk om zo rond te rijden en de wind op mijn naakte lijf te voelen.
We draaiden een drukkere weg op, dan een kleinere weg die naar boven slingerde en op de top was een uitkijk platform. Daar stopten we.

Uitdagend stond ik voor hen en vroeg of dit de geschikte plaats was. Grijnzend knikte Piere van ja.
"Wie van de heren bestijgt me het eerst?" vroeg ik ongeduldig want de hele rit had ik ernaar uit gekeken om geneukt te worden. Mijn harde lul had tegen de benzinetank gescheurd en stond op springen en ik wilde SEKS.
Piere wilde de eerste zijn en de anderen stemden er mee in.
Ik knielde voor hem neer, ritste zijn jeans open, viste zijn piemel, die was al behoorlijk groot, uit zijn slipje, nam die in mijn mond, om die helemaal op zijn ware grote te brengen en ook om het inbrengen wat te makkelijker te maken.
Pier gaf me een tikje tegen mijn wang, ik stond op en ging naar de balustrade waar ik wijdbeens, op mijn onderarmen geleund op hem ging wachten.
Een hand nam mijn heup beet en een natte eikel duwde tegen mijn gaatje.
"O ja, neuk me." kreunde ik toen ik zijn eikel voelde binnen dringen.
Kreunend en zuchtend voelde ik zijn paal steeds dieper in me binnendringen tot die er volledig in zat.
Hij begon me dan te neuken.
O wat genoot ik en het feit dat het, niet een beetje verborgen, in het openbaar gebeurde maakte het zo heerlijk opwindend en o zo lekker.
Mijn stijve wipte vrolijk mee op het ritme van Piere zijn stoten
Steeds vlugger en harder stootte hij toe en dan met een luide zucht loosde hij zijn vrachtje diep in me.
Hij trok zich terug.

Lang hoefde ik niet te wachten want bijna dadelijk duwde Armand zijn dikke lul in mijn gaatje.
"O ja man, rijg me aan je heerlijke lul," kreunde ik toen ik hem steeds dieper in me voelde.
Heerlijk.
Armand nam er werkelijk de tijd voor. Eenmaal volledig in me voerde hij langzaam het tempo op, hield dan even stil en begon opnieuw, en ik maar kreunen en zuchten.
Na die heerlijk lange beurt van Armand was het de beurt aan Jeff.
Zoals gewoonlijk was Jeff het meer ruwe type en hij ramde zijn paal dan ook woest in me. Zijn onderbuik kletste dan ook goed hoorbaar tegen mijn billen. Hij nam mijn lange haar beet en trok mijn hoofd achteruit terwijl hij wild in me tekeer ging en ik hou wel van woest, ruw en wild en dat kreeg ik nu.
Terwijl Jeff zo in me bezig was stopte er een auto, verschillende wagens waren al gepasseerd maar nooit gestopt, soms vertraagd maar dat was het dan.
Ik hoorde twee portieren opengaan en hoorde Armand zeggen: "Wat moeten jullie?"
Armand was een indrukwekkende figuur en zijn broer, wat kleiner maar toch ook nog een formidabel figuur stond naast hem.
"O even de benen strekken en wat toekijken, als het mag."
"Vooruit, dan maar."
 Al die tijd was Jeff lekker aan het beuken.
Het was al heel erg opwindend geweest en nu waren er nog twee toeschouwers bij gekomen. Mijn kloppende pik kon het niet meer houden en begon onstuitbaar te spuiten. Ik rilde, steunde, zuchtte en kreunde. Mijn sperma vloog in het rond en Jeff spoot ook diep in me.

Ik was nog wat aan het bekomen toen Fred zijn lange vleesboom diep in me plantte.
Zijn handen gleden over mijn buik naar mijn borst, hij masseerde mijn tepels en mijn pik begon weer te verharden. Hij trok me omhoog en draaide ons dan naar de vreemdelingen toe zodat ze mijn haarloze naakte lijf goed konden zien.
Jeff neukte me rechtop staand en ik genoot ten volle.
Ik zag de twee toeschouwers in hun kruis kneden en een van hen vroeg aan Armand of zij misschien ook eens mochten. Ik zou er geen bezwaar tegen gehad  hebben om nog twee stijve lullen in me te ontvangen, maar/
"Nee." Zei Armand "Hij is van ons." en dat was dat.
Fred kwam even daarna ook in me klaar.

"Helmen op." zei Armand en tot de verbaasde blikken van de toeschouwers stapte ik zo op mijn moto, starte die en vertrok met de rest.
Ik kon nog juist zien dat de twee kerels verwoed aan hun lullen aan het rukken waren.
Nog ruim twintig km waren we van ons eenzame chalet verwijderd en dei reed ik in mijn blootje, heerlijk.
Daar aangekomen werden er biertjes boven gehaald en ik kreeg alle vier de gasten ook nog eens lekker in mijn kontje. Ik kan je verzekeren dat ik een heerlijke tijd beleefde in de Ardennen.

2334 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.