Axel

Geplaatst door: snoepjevanweek op 29-09-22

Ik heb de tijd om te schrijven . Wat iedereen er van vind doet even niet toe lees en geniet. Hallo ik ben Axel het blonde lekkertje uit het verhaal ontdeugd. Arie welk ouder dan mij is zag mij naakt en was op gewonden. Nou hij is snel op gewonden kan je vertellen. Bijvoorbeeld een idee hij wordt op gewonden of keurt het af. Deed ik het er om natuurlijk wilde een reactie van die geile bok. Dat ik niet volledig geschoren was oke. Vergat ik de handdoek expres noem het een uitdaging. Ik was moe maar zeker boter geil. Mijn hersenen hadden rust nodig dus een vluggertje wel lekker. Dat sex met Arie in het geheim moest was uitdaging.


Arie noemt het een lang weekend arriveerde vrijdag middag en vertrokken zondag avond. De school ging gewoon open maandag uit gerust of niet. Uit gerust na werk week was niet echt sliep naast de kamer van Arie & Albert. Dus wist wel degelijk dat als met Arie slaap op mijn rug eindig.  Val ik op mannen eigenlijk nee zeker niet op Arie. Het was dat boter geil was anders was niks gebeurd. Hoe wil noemen we hadden een vluggertje voor het slapen gaan.

Ik weet jullie weten wat vrijdag avond gebeurde. Maar gebeurde zaterdag avond wat zeker. Ik wist is een eenmalig avontuurtje dus sex met Arie okay. Natuurlijk deden we het met een condoom. Arie is een fladderaar van man naar man daarom dus. En hij komt nogal in je. Gelukkig ben geen vrouw maar nam geen risico's. Je voelt wel degelijk hem. Zeker ook zijn gulzige mond gaande over je hele penis. Het was geen vluggertje we namen er de tijd voor.  Zondag avond kwam snel we hadden goede sex. Zie ik de rest buiten school nee maar op school genoeg. Het was een weekend avontuurtje meer niet.

1508 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.