1ste klus

Hoi een verhaal van mij excuus voor taal fouten of missen van de komma's etcetera


Ben. Nu 43 dit s gebeurd toen jaar of 18 was. 
Na 2j ervaring als loodgieter weekend hulp savonds ook kreeg van me collega de vraag of klusje wou overnemen voor hem graag want centen altijd leuk mee genomen.
Op zaterdag ochtend In me auto na adres toe in Lunteren groot huis om 9uur afgesproken netjes op tijd aangekomen doet man van eind 50 de deur open. Vriendelijk aardig  tijdens koffie bespraken we de klus en vroeg wanneer kon beginnen zei maandag na mijn werk dus zo gezegd zo gedaan, in auto geil geworden dus langs bos op en met gedachten van die man type waar wel op viel ouder stevig aardig en behaard lijf bij bos aangekomen na binnen gegaan niemand aanwezig me daar hard afgetrokken met man in me gedachten.

Smaandags na me werk met frisse moed na de man toe was klein klusje van 3 avondjes na kopje koffie aan de gang na 2uurtjes cola en wat gepraat kwam achter dat weduwe was al 10j en dat hij graag gezelschap had maar amper kreeg dus bleef iets langer dag er op weer na toe met dikke lul in me overal weer aan de klus veel. kletsen tussen door en laat naar huis woensdag laatste dag klein dingetje te doen dus was warm kwam in korte broek aan en hij zat aan zwembad in ze speedo fikse dikke bobbel erin  ook heerlijk.
Klus klaar en tijd voor leukste het betalen met fikse fooi namen we nog een cola en vroeg of ik vaak in bepaalde bos wandelde want had me auto wel eens gezien kreeg rode kop en zij ja wandel graag daar 
Man moest lachen je weet dat er meer dan alleen wandelen daar is hé knikte ja ze hand kwam op me been hou je daar ook van in oog hoek zag ik die bobbel groter en dikker worden beetje verlegen zei ik ja hand ging can me been na me lul toe en kneed in me korte broek hem hard pakte me hand en legde op zijne neer ik ook zei hij.

Heb je al ervaring er mee vroeg die zei wel wat en nam me mee na. Binnen bij binnenkomst zoende die me tongde hevig mee hij maakte me broek los en trok hem uit pik kwam hard vrij los speelde ermee ik pakte ze lul die echt fors was en rukte hem rustig zakte ik na beneden met me knieën tot oog hoogte zat van ze pik trok vel na achteren en nam in me mond man kreunde al snel kwam kwak voorvocht eruit slikte dat door zalig die warme zaad zoog gulzig diep door hoorde hem kreunen dat lange tijd iemand hem had gezogen en voelde ze enkel dikker worden. Haalde uit me mond hij nam me mee na de bank zette me op handen en knieën neer trok me billen uit elkaar en zei ga je jongens kut uit likken daar duwde ze tong erin aah wat geil was dat ondertussen melkde die me pik slierten voorvocht kwam eruit en pakte die vast smeerde me er mee in en likte door hij kwam voor me staan en pakte ze lul gulzig zoog ik hem hij wou me neuken maar zoog door dat hij in me mond klaar kwam alle zaad diep in me keel grote lading vol, ik stond op en daar trok en zoog die mij klaar naakt op de bank tongde we en vroeg of zaterdag nog een klusje wou doen graag bij binnenkomst uitkleden en dan aantrekken wat in het tasje ligt en na buiten na zwembad komen 

Maar dat vertel andere keer hoop dat leuk vond voor mij was het zeker leuk toen xx min

3006 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 29)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.