Meneer en de slet 2

Geplaatst door: aries64 op 01-10-22

Meneer leidt je aan de hand de kamer in en de vloer voelt koud aan, na een aantal stappen stopt Meneer en laat je los.

Je hoort iets over de vloer schuiven en tegen je benen aan komen, benen uit elkaar zegt Meneer.
Wijder die benen slet, en je voelt iets langs je kuiten schuiven.
Terwijl je je af vraagt wat het is staat Meneer achter je en legt zijn handen op je schouders en duwt je naar beneden.
Gewillig zak je en je kont raakt het koele leer van een bankje, als je zit verdwijnen de handen en je hoort Meneer door de kamer lopen, dan hoor je ineens muziek en hoor je niet waar of wat Meneer aan het doen is.
Na een paar minuten voel je hoe Meneer achter je plaats neemt en zijn adem op je rug, hij schuift wat dichterbij en je voelt dat hij ook naakt is, zijn borst tegen je rug en zijn pik drukt duidelijk voelbaar tegen je onderrug en dan pakt hij met zijn linkerhand je keel beet en trekt met de rechter aan het tepelkettinkje, niet echt hard maar je slaakt toch een kreetje, meer van schrik dan van de pijn, Meneer kust je nek en fluistert in je oor dat hij geil is en trekt nog een keer aan het kettinkje, nu iets langer en harder en je kunt een zuchtende kreun niet onderdrukken, van pijn maar meer van genot en je voelt dat je pik tegen je buik staat en je voorvocht lekt uit je eikel, Meneer zijn penis is ook duidelijk voelbaar hard en zijn hand wrijft verder over je buik naar je stijve pik die hij stevig beet pakt en hij trekt je zachtjes af.

Wat een lekker geil sletje ben je, fluistert Meneer in je oor, hij pakt je keel nog steviger vast en brengt zijn hand die je net zo lekker aftrok naar je mond, proef maar eens hoe geil je bent slet fluistert Meneer sissend in je oor en je likt aan zijn vingers en proeft je eigen geile voorvocht, Meneer drukt een paar vingers je mond in en draait ze rond, je likt en zuigt gulzig aan zijn vingers tot Meneer ze eruit haalt en je keel loslaat en op staat.
Je voelt hoe hij langs je heen loopt en je hoort dat hij voor je gaat zitten, hij legt een hand op je schouder en een hand in je nek en trekt je naar beneden, je geeft mee en je handen belanden op het koude zeil.
Meneer schuift wat naar je toe en pakt je nek nog steviger vast en duwt zijn penis tegen je lippen die je opent en Meneer duwt zijn penis je mond in en zegt, ik weet wat jij wilt slet, zuig me maar eens lekker goed af.
Meneer geeft met zijn hand in je nek het tempo aan en je pijpt zo goed als je kan, Meneer heeft best een grote penis en het speeksel druipt al snel uit je mond en je probeert hem zo diep mogelijk te pijpen maar die pik is te groot.
Plots drukt Meneer je hoofd ruw naar beneden en zijn pik naar boven en je voelt hem in je keel stoten, je kokhalst ervan en probeert omhoog te komen maar Meneer geeft je geen kans en drukt door, dan hoor je Meneer tot 3 tellen en laat je wat omhoog komen en haalt zijn penis uit je getergde keel en mond, je snakt naar adem en proest ervan.
Meneer laat je helemaal los en zegt, jij hebt nog heel wat te leren voor je een echte pijpslet bent.
Hij laat je even op adem komen en dan moet je op staan en op je rug op het bankje gaan liggen, met een kussen onder je hoofd lig je best aangenaam zo en je hoort Meneer met dingen bezig, zonder iets te zeggen pakt hij je handen en schuift er banden om heen en bevestigd ze aan de grond, zo lig je met je armen gespreid en geboeid weerloos.

Meneer controleert of ze echt goed vastzitten en pakt dan een been vast en doet er een band om en trekt hem omhoog tot je wat loskomt van het bankje en even later volgt been nummer 2, ook hier even controle en Meneer verdwijnt even.
Je hoort de deur gaan en de paniek slaat wat toe bij je, hij zal je hier toch niet zo laten hangen? wat zal er gebeuren?
Als je bijna wilt roepen om Meneer, hoor je hem weer binnen komen.
Opgelucht haal je weer adem en je voelt hoe Meneer een kussen onder je rug schuift en aan het bankje trekt, zodat je kont wat omhoog komt, dat is beter hoor je Meneer zeggen.
Voor het pijpen geef ik je een 8 slet, maar dat is dus geen 10 zoals het hoort en daarom moet je die 2 punten anders verdienen en dat is op deze manier, je luistert natuurlijk naar wat Meneer zegt en hoort iets snel zoeven en dan een venijnige pijn op je bil.
Je geeft een gil, meer van de schrik dan pijn, want die is net zo snel weg als dat de pijn er was.
Weer een zoef en je andere bil maakt kennis met het zweepje, je voelt je billen gloeien maar Oh wat is dit geil denk je.
Dan voel je de koele handen van Meneer over je billen wrijven, wat een mooie striemen, die ga je nog dagen zien slet.
Zo dan nu even die benen wijder en je voelt hoe Meneer ze van elkaar duwt, je hoort bij het schuiven iets ratelen en beseft dat de touwen aan een rails vastzitten.
Meneer trekt de but plug eruit en je voelt dat hij vingers in je kont duwt en beweegt, dat is nog steeds te nauw hoor je hem zeggen en de vingers verdwijnen en je voelt dat hij meer glij aan brengt en naar binnen vingert.

Steeds meer vingers en dan duwt hij zijn 2 duimen erin en trekt je anus open, zo ja dat is al een stuk beter.
Hij houdt je zo even open en laat dan gelukkig los, het is geil maar je kleine kontje is dit geweld nog niet gewend en het begon toch wat zeer te doen.
Je hoort meneer weer door de kamer lopen en hij gaat op je buik zitten en begint je tepels te bevrijden, hoe geil je het ook vond ook dat geeft verlichting aan je gefolterde nippels.
Dan voel je Meneer zijn hoofd naast je oor en hij zegt dat hij nog een hele geile verrassing voor je heeft straks.
Meneer speelt zachtjes wat met je tepels en schuift dan verder je borst op en duwt zijn penis tegen je lippen, geil als je bent open je gulzig je mond en Meneer schuift hem naar binnen, je kunt nu niet meer tegenstribbelen en die penis komt dieper en dieper.
Gewoon proberen mijn penis door te slikken slet, dan lukt het je wel en Meneer drukt verder en verder.
Je wil protesteren, maar kunt niks anders dan gehoorzamen en doet wat Meneer zegt en wonderwel voel je hoe die penis verder komt en tenslotte hoe Meneer zijn zak tegen je kin komt.

Vervult van geile trots laat je Meneer stevig en hard je mond neuken.
Zo doe je het goed sletje, hoor je Meneer grommend zeggen en je voelt zijn handen stevig je hoofd vasthouden terwijl hij nog sneller stoot, dan trekt hij zijn penis terug en laat je los, je verwachte dat hij klaar zou komen, maar dat gebeurt dus niet.

Want Meneer heeft nog andere plannen en die lees je de volgende keer lieve lezer xxx                                

2743 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.