Het Hotel

Geplaatst door: rick op 02-10-22

Ongeveer 5 jaar geleden ging ik met mijn sport team als coach mee naar een toernooi in Frankrijk. De spelers sliepen bij mensen in huis en de coaches in een hotel. Ik had een prima kamer met een lekker groot bed. Nadat we waren aangekomen in de namiddag zijn we gaan eten in Lyon. De sfeer was goed, het weer heerlijk en de wijn smaakte top.

Terug gekomen in het hotel zag ik dat er een spa was naast het hotel. Daar had ik wel zin in en het bleek bij het arrangement van het verblijf te zitten en kon daar zo gebruik van maken. Het was weliswaar al wat laat dus iok was van plan een kort rondje sauna te doen en lekker te gaan slapen. 
Aangekomen bij  de spa en ik lekker naakt was zocht ik de sauna. Er zat een man en vrouw in de sauna die een beetje schrokken dat ik binnen kwam. ik dacht dat ze een beetje aan het spelen waren met elkaar. Ik knikte en ging in de andere hoek van de sauna zitten en genoot van de hitte. Vanuit mijn ooghoek zag ik het stel elkaar licht strelen en plagen. De vrouw ging zo zitten dat ik recht in haar kruis kon kijken, Bij de man zag en heerlijk harde pik omhoog komen. Gelukkig was het al heet in de sauna anders was ik vanzelf wel warm geworden van deze aanblik. De man had een heerlijke mooi geaderde pik waar ik mijn ogen  niet af kon houden. Het stel speelde lekker door en ik was toeschouwer van een geil tafereel.

Ik voelde mijn pik ook opzwellen hierdoor. de vrouw had dat snel door en lachte naar me. Ik wist totaal niet wat ik hiermee om moest gaan. Moest ik deelnemen, afwachten of alleen kijken. Het zweet gutste van mijn lijf. De man begon de vrouw zachtjes te vingeren, eerst met 1 vinger maar al snel met 2. zij genoot zichtbaar en kreunde zachtjes. De man keek mij geil aan en wenkte dat ik naar hem moest komen zitten. Mijn pik was inmiddels keihard en besloot het initiatief bij hen te laten. Ik ging naast de man zitten. Hij pakte mijn hand en legde die op zijn harde pik. ik streelde hem zachtjes en voelde de aders in mijn handpalm. mmm wat een heerlijke harde pik had hij. De vrouw keer er naar en pakte mijn harde pik en nam deze in haar mond. Ze zoog hard waardoor mijn voorvocht direct in haar mond kwam. Ze kreunde en likte het op waarbij ze ondertussen een vinger langs mijn kontje liet gaan. Ik wist niet wat me overkwam. Ook de man legde een vinger voor mijn mannenkutje en samen vingerde ze me.

Ik stond op springen en liet mijn zaad in de mond vam de vrouw lopen. wat een heerlijkheid was dit. De man zijn pik was inmiddels van mijn hand naar mijn mond gegaan en zachtjes neukte hij mijn mond. Ik zag de vrouw naar ons kijken terwijl ze zich hard vingerde en mijn kontje onder handen nam met haar andere hand. Ikkreeg geen tijd om na mijn orgasme bij te komen.De man draaide me om en legde me op een bankje van de sauna. Geil door allesging mijn kont omhoog om hem te ontvangen. De vrouw likte mijn kutje goed nat waarna de man zijn harde staaf in de aanslag voor mijn kutje zette. Langzaam duwde hij zich bij me naar binnen en liet mij goed wennen aan zijn pik. na een minuut stilin me gezeten te hebben begon hij mij te neuken. Zachtjes voerde hij het tempo op. Naast mij zat vrouw met 3 vingers in haar kutje en kwam heerlijk klaar. Voor de man bljkbaar het signaal en mij steeds harder te nemen. Hij stootte steeds harder en ik genoot enorm. Inmiddels was mijn pik weer keihard. Ik voelde de druk van de man toenemen en na een luide kreet spoot hij mijn kutje vol. Ik voelde meerdere stralen diep in mij spuiten wat maakte dat ik ook weer klaar kwam. 
De man trok zich terug en ik dacht dat we klaar waren. De vrouw ging achter me staan en vingerde mijn volgespoten kutje nog even na, Wat was dit heerlijk. Ik wist niet wat me over kwam. 
Het Franse stel bleek ook in het hotel te verblijven en nodigde me uit in hun kamer. Daar zei ik geen nee tegen en er volgde nog een heerlijke geile nacht. 

4511 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 36)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.