Zomaar ergens een Geil plekje ...

Zoals vaker trek ik er wel is op uit, zomaar ergens, een plekje hier in de buurt, beetje afgeschermd door wat Bomen en stuiken. Omdat ik dit wel vaker doe en de kans groot is dat er ook anderen komen, omdat het een Openbare plek is, en met het risico wie dit gaan zijn en/of hopen dat deze gelijkgestemde zijn en meer willen dan alleen genieten van de Natuur. Ben ik alleen en/of met iemand die er ook wel van houd. Dan is de kans groot dat ik dan als Naturist, in me Nakie daar ben, rond loop, me ook laat bekijken. Maar heb er ook geen moeite mee, met me zelf of met anderen Erotisch en Seksuele handelingen te doen. Maar het kan ook wezen dat het afgesproken is, en de Date er op Geilt dat ik verkleed als Geile Spannend geklede Shemale Slet ontmoet. Ja wat is spannend ? Voor de omgeving ben ik gekleed, voor de rest ? Dat wat ik er onder toch niet nodig vind, laat ik dan vaak achter wegen. Oftewel het gereedschap eronder hangt zo voor de pak.
Ergens in begin September rond die tijd hangen er hele lekkere sappige Bramen in de struiken, je denkt dat je alleen bent, de zon schijnt, Lekker in me Nakie, aan het Bramen plukken, voorzichtig bramen hebben gemene doornen en de lekkerste hangen ver weg. Plus oppassen dat je niet betrapt word zo in je Nakie.

En ja hoor. OOooje Oeps, daar sta je dan in je blote kont. Hallo, zegt er ineens iemand achter mij en zeg Hallo terug en kijk om en ziet daar iemand achter me staan en die zegt; dat zie je niet vaak dat iemand zo bramen plukt. OK. zeg ik; vind je het mooi dan mij zo daar in me Nakie. Hij; MMmm ja eigenlijk wel ja, mooi hoor. Ik kom van tussen de stuiken en sta zo voor hem en hij bekijkt me en dat vind ik wel Geil, die ogen over mijn Blote lichaam heen en ga nog wat dichter bij hem staan en begint me te strelen. Ik; Volgens mij hou je daar wel van, zo een blote gewillige vent tegen komen. Hij; Ja zeg, Geil hoor. en pakt me daarna bij me Pik, die gelijk laat merken dat die dit ook wel lekker vind. Zakt door zijn Knieën en begint me te Pijpen, begin te kreunen en voel een hand tussen mijn benen door naar me gaatje gaan en doe ze van elkaar, spreid mijn benen, tussen door tuft op zijn vinger en voel ze mijn Kutje ingaan Vingeren en kreun nog wat harder mmmmm ja lekker. Trek hem omhoog en maak zijn Broek los en laat zakken, pak zijn Lul en Pijp hem tot hij hard is, ik buk me over het bankje, zodat Hij mijn Neuk grotje kan zien om me te Neuken, Hij tuft op me gaatje en voel zijn stijve Pik tegen me gaatje aan zetten en naar binnen glijden, Ik; OOooja lekker jou geile stamper in me kutje te voelen glijden, mmmm neuk me tot je klaar kom en spuit mijn kutje vol, Ooooja ja lekker........ en dan voel ik hem schokken en Oooja lekker zijn warme sap mijn gaatje vullen, voel het er uit lopen als hij mijn gaatje met zijn Pik Neukt, voel het er uit lopen langs me billen en me Ballen en zo langs mijn benen loopt. Dan floept zijn Pik er uit en ik draai me snel om en neem hem snel in me mond, wil zijn laatste druppel er uit zuigen, voor dat ik de kans niet meer krijg en het hem teveel wordt Ik; MMmmmlekker en hij geen Pap meer kan zeggen en op het bankje ploft en zit om bij te komen. Voel je je aangesproken, laat me weten. Groetjes Wil

2338 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.