Internetdate Spanje

Geplaatst door: carlocoen op 05-10-22

Internetdate Spanje

Ik had hem via internet leren kennen: ik woonde in Spanje en hij in Nederland en na een aantal mailwisselingen hadden we afgesproken dat hij me een keer zou komen opzoeken voor een lang weekend. John heette hij en eigenlijk wist ik nog niet zo veel van hem maar we zouden alle tijd van de wereld hebben om elkaar beter te leren kennen.

Het was voornamelijk een foto geweest die me had doen besluiten hem uit te nodigen; een foto van een vreselijk mooi lijf dat net uit douche kwam en er om smeekte om gestreeld, bemind en helemaal afgelikt te worden. Nachtenlang stelde ik me voor hoe het zou zijn zijn strakke, onbehaarde huid tegen me aan te voelen, zijn tepels te likken en zijn heerlijke pik af te zuigen tot hij trillend van genot klaar zou komen in mijn mond. ..en nu stond ik hier op het vliegveld hem op te wachten…

Het informatiebord gaf aan dat de vlucht keurig op tijd was en al snel zag ik hem verschijnen in de uitgang te midden van een kudde toeristen. Een licht gevoel van opwinding maakte zich van mij meester terwijl ik naar hem wenkte en hij met een brede glimlach op me af kwam lopen. We gaven elkaar een hand en stelden ons aan elkaar voor terwijl we elkaar vluchtig opnamen. Hij zag er precies uit zoals ik me voorgesteld had: lang, slank en een leuke kop: de eerste indruk was in ieder geval goed!

Ik stelde voor om meteen een taxi te nemen naar mijn appartement dat op een kwartiertje rijden van het vliegveld lag. Het was al avond en de hemel kleurde rood terwijl we over de snelweg richting stad reden. We keuvelden wat over de reis die hij gehad had en langzaam begon de onwennigheid van het eerste moment, plaats te maken voor een ontspannen sfeer. Inmiddels reden we over de boulevard waar ik hem op de bezienswaardigheden wees. Links was de zee en rechts doemde de kathedraal van Palma op. Het silhouet van de kerk stak prachtig af tegen de avondhemel en John keek er bewonderend naar.

Ondertussen had ik meer belangstelling voor zijn silhouet, zoals hij daar vlakbij me zat in het halfduister. Onze bovenbenen waren ongemerkt tegen elkaar aan gaan rustten en ik voelde de warmte van zijn huid door de spijkerstof heen. Ik kreeg zin om mijn hand onder zijn shirt te laten glijden om zijn geile lijf waar ik zo lang naar had gehunkerd te voelen, te betasten, tegen me aan te drukken...
Waarschijnlijk voelde John mijn blik want plotseling draaide hij zich om en keek me aan.

´Mooie stad´, zei hij glimlachend.

´Mooi dat jij er bent´, antwoordde ik.

´Mooi dat je me hebt uitgenodigd in deze mooie stad´, zei hij weer.

´Mooi dat je dat mooi vind´, grapte ik terug, ík weet zeker dat we een mooie tijd gaan hebben´.

Lachend liet hij zijn hand op mijn been vallen hetgeen ik beantwoordde door mijn been wat harder tegen het zijne te duwen. Het ijs was gebroken!

Inmiddels waren we bij het appartement aangekomen. Ik betaalde de taxi waarna we de lift naar boven namen en naar binnen gingen. John keek wat om zich heen terwijl ik naar de koelkast liep om een fles rosé open te trekken.

 ´Maak het je gemakkelijk op het terras´, riep ik hem toe, ´ik kom zo bij je´.

Even later zaten we samen op het terras een verkoelend glas witte wijn te drinken terwijl we over van alles en nog wat praten, onze achtergrond, onze hobby’s, onze relaties, alles passeerde de revue terwijl de fles langzaam leeg raakte. De sfeer was relaxed, bijna magisch: John bleek behalve lekker ook nog eens een aardige vent te zijn en dat, samen met de zwoele avondlucht en het mooie zicht op Palma by night, maakte het plaatje compleet.
Op een gegeven moment vroeg ik of hij nog de stad in wilde vanavond om een terrasje te pikken en wat tapa´s te eten; Het was tenslotte pas 10 uur.

´OK´, zei hij, ´maar laat me eerst een douche nemen om de reis van me af te spoelen´.

 ´Goed idee´, antwoordde ik, ´het is vandaag behoorlijk warm geweest dus het kan geen kwaad mezelf ook even af te spoelen.

Ik twijfelde even of ik voor zou stellen om samen te douchen maar vond het nog te vroeg voor die move dus liet ik John de douche in de gang zien, gaf hem een handdoek en ging zelf naar de grote badkamer.
Eenmaal onder de douche liet ik mijn gedachten de vrije loop; man, wat had ik een zin om met hem te vrijen, hem gulzig te tongzoenen en zijn hete pik te betasten…Ik zeepte mijn handen in en liet ze over mijn lijf glijden, door mijn bilspleet en over mijn kale ballen terwijl ik fantaseerde dat het zijn handen waren die met me speelden.

´Kom maar Jongen, kom maar lekker ding, neem me…´, fluisterde ik hitsig terwijl ik de voorhuid van mijn pik ver naar achteren trok en met mijn andere hand mijn tepels kneedde.

Bloedgeil begon ik mezelf langzaam af te rukken tot ik besefte dat het fout zou gaan als ik nog langer zo door ging…al dat zaad dat smeekte om vrijgelaten te worden zou ik niet zo maar verspillen in het afvoerputje. Nee, het zou straal voor straal bewaard worden om in- en over John uitgespoten te worden. Vanavond nog!  Maar hoe zou ik het aanpakken, vroeg ik me af terwijl ik de kraan dichtdraaide en me begon af te drogen. Zou ik hem tegen me aantrekken als we straks door een donker steegje van de binnenstad liepen? Zou ik wachten tot we weer thuis waren en we loom onderuit gezakt op bank zaten? Ik kon dan een hete dvd opzetten en dan zou een en ander wel vanzelf gebeuren…of zou ik gewoon vannacht in zijn bed kruipen? Hoe het ook zij, ik verlangde met heel mijn lijf naar hem… en hopelijk hij ook naar mij…

Ik trok mijn boxer aan en ging de badkamer uit om me aan te kleden. Toen ik door de gang liep, hoorde ik plotseling muziek opklinken uit de woonkamer. Ik keek naar binnen en zag John met de rug naar me toegekeerd mijn cd-verzameling bestuderen.

´Lukt het?´, vroeg ik terwijl de stem van Robbie Williams de kamer vulde.

´Lekkere muziek´, antwoordde John terwijl hij zich naar me omdraaide.

Pas nu besefte ik dat hij slechts een handdoekje om zijn middel had geslagen. Gebiologeerd staarde ik naar zijn mooie torso; datzelfde lekkere lijf van de foto waar ik zo vaak in mijn fantasie klodders sperma over had uitgespoten...

´Da´s mijn…lievelingsmuziek´, hakkelde ik terwijl ik mijn ogen niet van hem af kon houden.

´Dan hebben we dezelfde smaak´, antwoordde hij terwijl hij zijn hand ritmisch tegen zijn buik sloeg . Even was het stil terwijl we tegenover elkaar stonden, ik in mijn boxer en hij met een handdoekje om.

´Je ziet er precies zo uit…als op de foto´, zei ik.

Glimlachend keek John me aan

´Maar dan met handdoek´

´Inderdaad….mét handdoek,´ antwoordde ik, ´…maar minstens zo lekker.´

Johns handen bewogen naar zijn handdoek terwijl hij me bleef aankijken. Langzaam trok hij de knoop los en liet het doek op de grond vallen…

Ik staarde ik naar zijn kruis, niemand zei iets, alleen het gezang van Robbie Wiliams klonk vagelijk op de achtergrond terwijl ik gebiologeerd toekeek hoe zijn pik zich met lichte schokjes als vanzelf oprichtte tot hij in volle glorie mijn kant uit priemde, als een jager die zijn prooi gevonden had.

Als in trance deed ik een stap naar voren. Wee van geilheid wilde ik me tegen hem aandrukken, die pik van hem tegen me aan voelen maar net toen ik hem in mijn armen wilde nemen, hield hij me tegen.

´Eerst ook jij naakt´, siste hij

Gewillig stroopte ik mijn boxer naar beneden zodat mijn harde paal tevoorschijn floepte. John gromde goedkeurend en geil wachtte ik af tot hij zich op me zou storten maar in plaats daarvan schoof hij slechts een paar centimeter naar me toe, echter wel nét genoeg om de top van zijn pik tegen de mijne te plaatsen. Geil keken we toe hoe onze pikken een subtiele paringsdans begonnen op te voeren, hoe onze eikels zachtjes tegen elkaar aan schuurden en over elkaar heen dartelden. John pakte mijn handen stevig vast terwijl we elkaar intens aankeken en we onze pikken steeds harder tegen elkaar aan wreven. Het leek wel of ze electrisch geladen werden: ongecontroleerde schokken joegen door onze lichamen terwijl we beiden begonnen te kreunen

Ik was de eerste die het niet meer uithield. Wild trok ik hem in mijn armen. Eindelijk voelde ik nu dat heerlijke lichaam tegen me aan, dat heerlijke strakke lijf waar ik zo lang naar verlangd had. Gek van opwinding begonnen we hevig te tongen terwijl we onze lichamen koortsig tegen elkaar aan wreven. Ik voelde zijn geile pik nu in zijn volle omvang heet tegen mijn onderbuik aan priemen hetgeen me hevig deed verlangen naar meer…met zachte dwang begon ik John in de richting van de slaapkamer te duwen. Hij begreep de bedoeling en liet zich meevoeren. Al schuifelend gingen we richting bed terwijl we elkaar onafgebroken bleven betasten.

Eenmaal op bed nestelden we ons meteen in standje 69, hevig verlangend naar elkaars paal. Zonder een moment te verliezen zoog ik zijn pik in mijn mond en liet zijn kloppende eikel diep in mijn keelgat verdwijnen. John deed hetzelfde bij en al gauw vulde de kamer zich met soppende en slurpende geluiden. Man wat was dit geil…. Ik stond meteen al op het punt om klaar te komen en voelde dat John zijn lading ook niet kon houden. Beide gooiden we alle remmen los en begonnen we zwaar te kreunen terwijl we elkaar naar een hoogtepunt zogen en trokken.

´Ik ga komen, oooohhh ik ga komen´, kreunde John.

´Ik ook, oh ja…oh ja, ik ook´, kreunde ik terug en tegelijkertijd kwamen we gigantisch klaar.

Zijn zaad spatte vol in mijn gezicht terwijl ik kronkelend van geilheid het orgasme door mijn lijf voelde trekken. Toen we beiden weer een beetje op adem waren, pak ik zijn natte eikel en wreef er langzaam al zijn sperma mee uit over mijn gezicht. Daarna nam ik hem in mijn mond en likte hem zachtjes schoon.

´Smaakt heerlijk´, bedacht ik voldaan, ´de volgende keer laat ik hem helemaal in mijn mond klaarkomen.´

Ik keerde me weer naar John toe en kroop op hem.

´Wat een heerlijke ontlading man…hier was ik al heel lang naar aan het verlangen´,  zei ik terwijl ik hem gelukzalig aankeek.

´Kort maar krachtig´, antwoordde John glimlachend, ´dat belooft wat voor de komende dagen ´.

´Dat beloofd zeker wat…maar laten we ons nu snel opfrissen en dan tapas  eten in de stad. Je zult nu wel honger hebben, toch?´

´Goed idee, …hoewel ik ook wel zin heb in een tweede ronde…´

Hij keek me ondeugend aan met zijn met zijn mooie, met sperma besmeurde mond en wreef zijn kruis veelbetekenend tegen me aan.

´Hmmmm´, zei ik, ´zeker ook een goed idee´, en likte wat van mijn eigen sperma van zijn wang waarna ik hem een tongzoen gaf. Even twijfelde ik maar besloot me toen toch los te maken.

´Kom op, we gaan nu even eten en daarna gaan we weer dubbel en dwars verder!´

Samen gingen we in de douche om het rijkelijk gevloeide sperma weg te wassen. John begon mijn borst lekker in te zepen, vervolgens mijn buik en daarna kwamen mijn halfstijve pik en ballen aan de beurt die hij zachtjes tussen zijn handen liet glijden .

Ik besloot de leiding over te nemen omdat het anders weer fout zou gaan en manoeuvreerde me achter hem om zijn rug te wassen. Als vanzelf dwaalden mijn handen af naar zijn kontje dat ik eigenlijk nog niet goed bekeken had. Nieuwsgierig en geil liet ik mijn handen over de mooie, zachte welvingen gaan. Mijn vingers gleden door zijn bilspleet richting zijn sterretje dat ik zachtjes begon te masseren. John kreunde ten teken dat hij het lekker vond en ik kon het niet nalaten om langzaam een vinger naar binnen te duwen. Hij gleed gemakkelijk naar binnen en ik besloot om een tweede vinger in zijn anus te steken.

Tegelijkertijd ging mijn andere hand op zoek naar zijn stijve pik waar ik lekker aan begon te trekken. Mijn pik stond ondertussen ook weer ferm overeind en ik kreeg enorme zin om hem diep in zijn lekkere kontje te stoten, om diep in dat geile sexlijf van hem door te dringen… Toch hield ik mezelf in bedwang

´Nu niet´, fluisterde ik tegen John die verlangend naar meer zijn kontje tegen me aanduwde, ´nu gaan we de stad in maar straks ga ik je heerlijk lang neuken..´

Even later slenterden we door de stad en kwamen aan bij een restaurant aan het strand waar ik vaker heen ging. De ober die onze bestelling kwam opnemen was een bekende van me, Javier, een mooie Spanjaard waar ik ooit eens een spannend avontuur mee beleefd had. Hij groette me uitbundig en keek meteen daarna belangstellend naar John.

´Waar heb je deze mooie man vandaan gehaald´, vroeg hij in het Spaans.

Ik antwoordde in het Engels zodat ook John het verstond en legde uit hoe wij elkaar hadden ontmoet via internet. Javier gaf hem een vette knipoog.

´Als je mijn hulp nodig hebt om hem alle spannende plekken op het eiland te laten zien dan laat je het maar weten´, zei hij terwijl hij vluchtig mijn nek streelde.

Daarna verdween hij om onze bestelling te gaan halen.
De tapas waren heerlijk. Javier kwam regelmatig controleren of alles goed ging en ik zag John steeds verlekkerd naar hem staren.

´Mooie kerel´, zei hij toen Javier weer weg was, ´lekker lichaam ook´.

´Mooie pik ook´, zei ik knipogend, ´groot, hard en niet kapot te krijgen…´

´Vertel´, zei John, ´wat weet jij daarvan?´

´Dat hoor je nog wel´, antwoord ik glimlachend, ´we kunnen hem altijd nog uitnodigen zodat je van beiden de details hoort´.

Lachend nam John nog een slok, daarna keek hij me aan. In zijn ogen zag ik een geile glinstering.

 ´Ik heb zin in je´, fluisterde hij

´Ik ook in jou…zullen we gaan?´

Ik riep Javier om af te rekenen en vertelde dat we zeker contact met hem op zouden nemen van het weekend. Hij gaf me een net iets langer dan normale omhelzing en wierp John een stoute blik toe. Daarna liepen we snel terug naar huis.

We waren nog niet binnen of John duwde me tegen de muur en perste zijn lichaam tegen de mijne. Onze tongen woelden gretig in elkaars mond en hitsig wreven we onze kruizen tegen elkaar aan. Johns hand verdween onder mijn shirt om zachtjes in mijn tepels te knijpen. Met zijn andere hand knoopte hij mijn spijkerbroek los waarna hij voor me neer knielde.

Vlug trapte ik schoenen en broek uit en wachtte in spanning af. John pakte mijn billen stevig vast en wreef zijn gezicht tegen mijn kruis. Langzaam liet hij zijn tong over de stof van mijn boxer gaan, voorzichtig de contouren verkennend van het warme vlees dat er achter schuil ging.  Hij stroopte een boxerpijp iets op zodat mijn eikel tevoorschijn kwam waar hij vergenoegd aan begon te snuiven.

´Ruikt heerlijk´, zuchtte John terwijl hij me schalks aankeek

´Waarnaar dan?´vroeg ik met een hitsige glimlach

´Naar...naar pure geilheid…naar de belofte van een lange geile nacht vol hete sex met een heerlijke vent…

Lachend trok ik hem op en gaf hem een dikke kus op z´n mond

´Zo´n zin in je, ´ zei ik, ´kom dan gaan we op bed een  lange geile nacht vol hete sex beginnen!´

Ik trok hem mee naar de slaapkamer waar ik hem meteen de kleren van zijn lijf scheurde. Tot mijn geile verrassing droeg hij geen onderbroek en lag zijn heerlijke lijf meteen poedelnaakt voor me. Als door een magnetisch veld aangetrokken, sloten mijn lippen zich meteen om zijn halfharde pik die ik gulzig diep in mijn mond zoog. Al gauw voelde ik hem groeien tot volle oorlogsterkte.  Zijn eikel kroop tegen mijn keelgat en John kreunde wellustig. Hij begon lange neukbewegingen te maken, zijn pik steeds over de volle lengte diep in mijn keel duwend.

Soppende geluiden vermengden zich met geil gekreun tot John na een tijdje aangaf dat ik op mijn rug moest gaan liggen met m´n benen omhoog getrokken. Hij begon mijn sterretje op ongelooflijk lekkere wijze te rimmen terwijl hij mijn ballen en pik masseerde. Half in trance tastte ik naar het nachtkastje en graaide naar de condooms. Geneukt wilde ik worden. Ik wilde dat mijn tochtige gaatje opgevuld zou worden met een hete, dikke paal…

John begreep de bedoeling en deed vlug een condoom om waarna hij zijn eikel tegen mijn sterretje zette. Kreunend van geilheid voelde ik zijn staaf naar binnen glijden, steeds dieper tot hij volledig in me zat. Daarna begon hij mij heerlijk te neuken, zijn paal op en neer pompend in mijn darmen. Ik trok mijn benen nog wat hoger zodat mijn kontje nog toegankelijker was en ik hem nog dieper in me kon voelen. Zijn stomende pik nagelde me nu bijna vast aan het matras. Hij voerde het tempo op en begon me te neuken zoals ik nog nooit geneukt was. Zijn staaf pompte als een razende op en neer- steeds harder en sneller voelde ik zijn eikel zich een weg banen diep mijn binnenste.

´Spuit me vol´, kermde ik terwijl ik Johns ogen zag wegdraaien, ´Spuit me helemaal vol met je geile zaad´.

John brulde het uit en kwam zonder tempo te verminderen op een gigantische manier klaar. Ik pakte mijn eigen pik vast en terwijl John nog in me naschokte, trok ik mezelf naar een heerlijk hoogtepunt. Mijn zaad schoot met zo´n kracht naar buiten dat ik zijn gezicht raakte. Intens genietend onderging John de spermadouche tot ik uitgeteld voor hem lag. Daarna kropen we tegen elkaar aan en ondanks onze grote plannen voor de rest van de avond, vielen we al snel als een blok in slaap.

Als er liefhebbers zijn, schrijf ik het vervolg.

2667 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 32)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.