Meneer en de slet 3

Geplaatst door: aries64 op 06-10-22

Je ligt even bij te komen en hoort dat Meneer met iets aan het schuiven is.

Het speeksel voelt plakkerig aan op je gezicht en je kucht wat omdat Meneer je best hard in je mond en keel heeft geneukt, maar het was geweldig dat je die grote penis van Meneer helemaal kon hebben en je nu een echte pijpslet bent.
Dan voel je hoe je enkelbanden worden verwijderd en je polsbanden daarna, opstaan zegt Meneer en pakt je bij een pols en helpt je omhoog, hij leidt je zo een paar passen en draait je om en duwt je zachtjes aan je schouders vooruit tot je ergens tegen aan komt, knielen maar en je voelt een verhoging waar je op kunt zitten, Meneer duwt je verder voorover en je voelt je buik en borst een tafel raken, de geur van leer prikkelt je neus en je schuift verder op je onderarmen tot je bovenbenen de tafel raken.
Je zit met je knieeen op een bankje en je bovenlichaam op een tafeltje blijkbaar, best comfortabel denk je bij jezelf en dat leer ruikt heerlijk en je pik wrijft zalig zo tegen het randje, wat zou er nu gebeuren vraag je je af.
Dan vol je hoe Meneer je pols pakt en vastzet aan de tafel en even later zit de ander ook stevig in een polsband, Meneer staat voor je blijkbaar en je voelt zijn penis tegen je lippen, je opent je gulzige mond al, maar Meneer maakt geen aanstalten om je mond te neuken, mooi op hoogte hoor je Meneer zeggen en dan voel je een hand over je rug wrijven terwijl hij langs je loopt.
Meneer tikt met een hand tegen de binnenkant van je dijen en je schuift je benen van elkaar, dan voel je zijn handen op je billen en hij wrijft erover, wat een heerlijk gevoel geeft.

Als hij met zijn duimen wat harder duwt prikt het een beetje, prachtige striemen op dat malse vlees hoor je Meneer zeggen en hij krabt zachtjes met zijn nagels erover, je kreunt zachtjes want dat is best gevoelig.
Doet het zeer slet, vraagt Meneer en je zegt het doet een beetje pijn Meneer.
Daar heb ik wel wat voor zegt Meneer en je hoort hem weg lopen en even later iets heerlijks koels op je billen wrijven.
En wat zeg je dan slet? hoor je Meneer zeggen, dank u wel Meneer dat voelt lekker ,zeg je met zachte stem.
Meneer trekt je billen van elkaar en duwt met zijn duimen tegen je anus en drukt ze naar binnen, het gaat makkelijker dan eerst en je voelt hoe Meneer zijn penis tussen je billen schuift en zijn duimen terug trekt, zijn eikel duwt tegen je anus en je verwacht dat hij zal toe stoten, maar nee je hoort Meneer zeggen, mooi op neukhoogte.
Geil als je bent vraag je je nu toch af wat Meneer toch van plan is en dan voel je hoe er banden om je dijen gaan en je wordt vastgezet aan de tafel.
Meneer graait naar je pik en trekt hem naar beneden, je geeft een zucht van geilheid en het genot giert door je lijf.
Heel even trekt hij je zachtjes af en bijt in je billen wat een enorme extra sensatie geeft, dan kneed hij je ballen even en houdt abrupt op en loopt weer weg, je hapt even naar adem van geilheid en luistert waar Meneer is, maar door de muziek hoor je dat niet en je wacht maar geduldig af wat deze heerlijke geile Meneer nu van plan is.

Je bent zo geil dat hij alles mag wat jouw betreft en je zal je totaal overgeven aan hem en elk bevel opvolgen en uitvoeren.
Dan voel je weer Meneer zijn hand op je kont en hij duwt je billen van elkaar, je lijkt wel een loopse teef zo ver staat die mannenkut van je open, zegt hij en vervolgt met die moet eens goed gevuld worden lijkt mij.
Meneer duwt iets tussen je billen en tegen je anus, het voelt koel aan en ook groot, maar Meneer duwt harder en het ding overwint de tegenstand en schuift in je kont, je kreunt want het voelt enorm aan, maar Meneer duwt nog harder en het ding glijdt verder naar binnen, een stukje terug en dan duwt Meneer nog harder en drukt het ding nog verder naar binnen.
Oooh kreun je luid en je hoort meneer lachen en hij begint je met dat enorme ding te neuken.
Lekker he' slet een flinke dildo in je loopse mannenkut zal je leren, zegt Meneer en hij neukt je stevig door met dat ding.
Hij duwt dat ding zover dat je zijn handpalm op je billen voelt en je kreunt van geilheid en vraagt je ook af hoe groot dat ding wel niet is en of je anus niet scheurt, maar Oooh wat is dit geil en je wil niet dat Meneer stopt, want je voelt dat je zaad borrelt in je zak en je eikel schuurt langs het leer van de tafel, wat een zaligheid en Meneer neukt maar door met die dildo.
Dan bijt hij in je bil en dat is het toppunt, je begint te schokken en luid kreunend klaar te komen er lijkt geen eind aan te komen en straal na straal spuit uit je eikel en Meneer neukt maar door met die dildo.
Je hijgt en kreunt en rukt aan je banden tot je eindelijk leeg bent en wat ontspant en hijgend op adem probeert te komen.
Meneer trekt de dildo er in 1 ruk uit en dat verwachtte je niet en je kreunt weer luid, maar nu van opluchting.
Dat is een 10 zegt Meneer droogjes, je bent een echte neukslet als je klaarkomt als je geneukt wordt.
Dan voel je zijn hoofd naast je oor en hij fluistert, je mag even uitrusten nu en ik ga even wat te drinken voor ons pakken.
Trots dat je weer een 10 hebt, zeg je dank u Meneer.
En Meneer geeft je een zoen en zacht beetje in je nek en verdwijnt dan .....jouw nog puffend en nagenietend achterlatend.

Tot zover weer lieve lezer, er gebeurt nog veel meer de volgende keer.
Bedankt voor de lieve berichtjes, waardeer ik ten zeerste xxx                

1715 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.