Internetdate Spanje II

Geplaatst door: carlocoen op 07-10-22

...s´Ochtends werden we tegelijkertijd wakker door de zon die ongenadig fel door het raam kwam schijnen. Het was al aardig laat en de temperatuur was al over de 30 graden. We knuffelden elkaar even en keken elkaar loom maar gelukzalig in de ogen. Het voelde meteen weer goed en ik besefte dat we weer een mooie, spannende dag tegemoet konden zien. Het feest ging gewoon door!

Ik gaf John een lome kus en liet m´n vingers over zijn lichaam zweven. Als vanzelf dwaalde ik af naar zijn kruis en nam zijn broeierige pik in mijn hand. Geil snoof ik de geur op van zijn warme sexlichaam en meteen had ik weer zin om me helemaal tegen hem aan te drukken, om die mooie pik van hem overal te voelen…maar de klamme hitte in de kamer deed John anders besluiten

´Kom op jongen,´zei hij terwijl hij zich van me los maakte, ´ laten we lekker naar de zee gaan en dan straks als het koeler is verder gaan hier´. Ik ben benieuwd naar het strand, weet je´.

Dat kon ik wel begrijpen. Ik rekte me uit en keek Johns mooie lijf verlekkerd na terwijl hij in de douche verdween. Na het ontbijt stelde ik John 2 alternatieven voor: óf naar het stadstrand dat dichtbij lag, óf naar het naaktstrand een half uur verderop met de bus.

´Mij te heet om zo lang te reizen´, zei John, ´laten we gewoon naar het dichtstbijzijnde strand gaan, des te meer verlang ik ernaar om je straks weer naakt te kunnen zien.´

´Het is wel een familiestrand hoor´, antwoordde ik, ´ik weet niet of ik het zo lang uithoud naast je te liggen zonder je te mogen aanraken.´

John lachte en trok me naar zich toe. ´Dan zul je toch geduld moeten hebben jongentje, des te lekkerder zal het straks weer zijn´, fluisterde hij waarna hij me een vlugge zoen gaf.

´Vooruit dan´, zei ik, ´maar dan wil ik wel nog een échte kus.´

Meteen daarop pakte ik zijn hoofd vast en drukte mijn lippen op de zijne. Onze tongen gleden over elkaar heen, eerst rustig en beheerst maar al snel weer hitsig en intens. Ik stroopte onze shirts omhoog en drukte me geil tegen hem aan zodat ik zijn warme lijf kon voelen. Man, wat voelde hij toch lekker aan, zijn zachte huid zette me weer in vuur en vlam en deed me verlangen naar meer. Terwijl we door bleven tongen, pakte ik zijn billen vast en perste mijn kruis tegen de zijne. Door de stof van onze zwemshorts heen kon ik zijn pik voelen gloeien. John beantwoordde mijn avances met kleine neukbewegingen terwijl hij met zijn nagels in mijn rug begon te klauwen. Kennelijk had meneer toch ook wel zin…

 ´Jezus, man, je maakt me weer helemaal gek´, stamelde hij, ´we zouden eigenlijk naar het strand gaan toch…?´

Ik zei niets terug maar bewoog mijn hoofd naar beneden om zijn hals en daarna zijn tepels te likken. John kreunde licht en woelde met zijn hand door mijn haren ten teken dat ik vooral door moest gaan. Geil zoog ik aan zijn lekkere tepels tot ze volledig stijf waren. Daarna liet ik me langzaam verder zakken en likte zijn onderlijf af tot ik bij zijn zwemshorts aanbeland was. Ik wreef mijn neus tegen zijn kruis en snoof verguld weer de geur op van zijn pik die verlangend achter het stof verborgen lag. Met één ruk trok ik zijn broek naar beneden en zijn heerlijke pik floepte tevoorschijn. Ik pakte hem beet en wreef zijn eikel over mijn gezicht. Daarna likte ik de onderkant van zijn pik terwijl ik geil naar hem opkeek.

 ´Wil je dat ik je pijp, lekker ding?´ vroeg ik terwijl ik zijn ballen kneedde en mijn lippen zijn eikel beroerde.

John knikte en speelde geil met zijn eigen tepels, hevig verlangend naar het moment dat ik mijn lippen om zijn eikel zou sluiten.

´Wil je dat ik je pijp´, vroeg ik nogmaals, ´ik wil je horen…zeg dat ik je moet pijpen, ´ beet ik hem toe waarna ik plagerig zijn eikel op mijn tong liet rusten.

 ´Pijp me!´, kreunde John terwijl hij zijn pik diep in mijn mond stootte, ´zuig me leeg met die geile bek van je!´

Verlekkerd begon ik aan het lange gevaarte te zuigen terwijl John steeds geiler mijn mondje neukte. Zijn eikel pookte tegen mijn keelgat en al spoedig proefde ik zijn voorvocht. Ik besloot de controle weer over te nemen want hoezeer ik ook naar zijn zaad verlangde, ik wilde eigenlijk niet dat hij zijn kruit nu al zou verspelen waarna hij waarschijnlijk voor langere tijd uitgeschakeld zou zijn. Daarom haalde ik zijn pik uit mijn mond, stond op, drukte me tegen hem aan en keek glimlachend naar zijn verbouwereerde gezicht.

´Ga alsjeblieft door,´hijgde hij,  ´zuig me af, ik ben er bijna…´

 Ik gaf hem een kus en zei: ´als je meegaat naar het naaktstrand, dan maak ik het daar extra lekker af´.

John keek me twijfelend aan dus besloot ik eraan toe te voegen: ´..en als je akkoord gaat, dan nodig ik vanavond ook Javier uit om bij ons op bezoek te komen… Een kwartier later zaten we in de bus richting naaktstrand. Bij de eindhalte moesten we nog een tijdje doorlopen tot we bij een klif kwamen met prachtig uitzicht over de Middellandse zee. Er volgde nog een korte afdaling via een steil pad en toen konden we eindelijk het strand op. We gooiden meteen onze spullen neer, trokken onze kleren uit en renden de zee in. Na de lange wandeling in de hitte voelde het water heerlijk koel aan en genietend spartelden we wat rond in de branding.

´Laten we naar die rots zwemmen´, zei ik tegen John en wees naar een grote rots die zo´n 100 meter uit de kust lag.

We zwommen er rustig heen en even later klommen we de rots op waarna we een plat stuk zochten waar we samen konden liggen. Relaxed sloot ik mijn ogen, genietend van de zon en van John´s lichaam dat tegen me aan lag. John slaakte een intens tevreden zucht.

´Mmmm, dit is leven, ´zei hij, ´dit is zoals het altijd zou moeten zijn: zon, zee, een eigen eilandje en een lekkere vent naast me, geheel tot mijn beschikking.´

 Ik glimlachte en legde mijn hand op zijn kruis.

´Ik vind je leuk, lekker ding´, antwoordde ik terwijl ik met zijn pik begon te spelen, ´ik hoop dat ik nog heel vaak tot je beschikking mag zijn.´

 John begon mijn kruis nu ook te strelen.

´Denk je dat Javier vanavond ook tot onze beschikking is?´, vroeg hij met dromerige stem

´Ik denk het wel. Hij was duidelijk geïnteresseerd in je gisteravond en volgens mij is hij niet vies van een trio´tje.´

´Heb je wel eens trio gedaan?´

´Nee´, antwoordde ik naar waarheid, ´…maar het lijkt me wel heel geil. Hoe stel je voor dat we het aanpakken?´

 John dacht even na terwijl hij mijn pik nu in zijn hand nam en zachtjes de voorhuid naar beneden trok.

´Ik stel voor dat we op het balkon gaan eten…met ontbloot bovenlijf…en dat wij naast elkaar zitten en als de stemming er in zit, onder de tafel met elkaars pikken gaan spelen…zogenaamd ongemerkt maar ondertussen kijken we hem geil aan…en dat ik dan op een gegeven moment het toetje ga halen, aardbeien met slagroom, en jij een grote aardbei pakt die je voor mijn mond houdt waarna ik mijn lippen er over heen laat glijden…en dat je dan de slagroomspuit pakt en mijn tepels vol slagroom spuit…en dat je Javier zegt dat als hij ook slagroom wil, hij naar onze kant van de tafel moet komen waarna je mijn tepel gaat schoonlikken…en Javier dan opstaat en mijn andere tepel aflikt waarna we met zijn drieën beginnen te tongen…´

John´s dagdroom begon me aardig op te winden en met nog steeds gesloten ogen liet ik me meedrijven in zijn fantasie terwijl mijn pik in snel tempo stijf werd.

´En dat ik dan opsta´, begon ik nu, en jullie meetrek naar de slaapkamer…en dat we dan Javier op bed gooien en hem samen gaan pijpen…samen met onze tongen over zijn eikel, langs zijn schacht, heerlijk lang zuigen aan zijn vette pik…´

Even was het stil terwijl we elkaar sneller begonnen af te trekken. Toen begon John weer:

´…en dan ga ik in standje 69 op hem terwijl jij met je tong door mijn bilspleet gaat.´

´Oh ja´, fantaseerde ik verder, ´…ik ga je kontje kletsnat likken…en dan ga ik je diep nemen…´

Zwaar hijgend pakte ik zijn hoofd en duwde het wat naar me toe waarna we elkaar heftig begonnen te tongen.

´En dan…´, kreunde John in mijn mond, maar hij maakte zijn zin niet af en riep ,Shit!, een zeilboot!.´

Geschrokken richtte ik me half op en zag inderdaad een jacht op zo´n 50 meter van ons varen. De eigenaar maakte aanstalten om het anker uit te gooien en keek aandachtig onze kant op .

´Inderdaad shit´, zei ik, ´Weg privacy.´

Spijtig keek ik John aan en streelde nog even over zijn mooie paal.

´Jij komt straks weer aan de beurt´, zei ik, ´laten we nu maar terugzwemmen.´


Even later waren we weer terug aan de kust. Het koele water had ervoor gezorgd dat onze pikken weer in ruststand waren zodat we ongegeneerd het strand op konden lopen.

´Eigenlijk maar goed ook dat we terug zijn gegaan, ´zei John terwijl hij wat beteuterd naar zijn kruis keek, ´ik sta op het punt om flink verbrand te raken´.

Lachend duwde ik hem op de handdoek en zei dat ik dan maar beter vlug al zijn tere plekjes kon insmeren. Ik pakte de fles zonnebrand en kneep een paar flinke klodders uit over zijn rug. Daarna ging ik op mijn knieën naast hem zitten en wreef langzaam alles uit.

´Mmmm, dat doe je lekker´, zei John genietend, ´ga door.´.

Ik pakte de fles weer en spoot nu wat crème uit over zijn billen. Geil staarde ik naar de witte klodders op zijn bolle kontje. Ik boog me voorover naar zijn gezicht en fluisterde op suggestieve toon:

´Dat ziet er lekker uit wat je daar hebt op je kontje. Vanavond gaat dat er weer zo uit zien..en niet alleen je billen maar ook je gezichtje en je hele lijf…helemaal bedekt onder de hete, witte klodders…´

John keek me geil glimlachend aan

´Daar houd ik je aan´, fluisterde hij terug waarna hij zijn lippen tuitte ten teken dat hij gekust wilde worden.

Hitsig smeerde ik de crème uit over zijn billen terwijl we weer uitgebreid begonnen te tongen. De spanning van zonet kwam al snel weer terug…Even keek ik op om te zien of we erg in de kijker lagen maar er waren maar een paar mensen op het strand en niemand besteedde speciale aandacht aan ons. Daarop besloot ik om op John te kruipen zodat ik met mijn lijf de crème over zijn kontje kon uitwrijven. Genietend liet ik me langzaam op en neer glijden over zijn spekgladde kontje. Mijn pik gleed soepel mee over zijn onderrug en was inmiddels weer flink stijf. Ik kon het niet nalaten om wat naar achteren te bewegen en mijn eikel tegen zijn bilspleet aan te manoeuvreren.

´Weet je waar ik zin in heb…?´, vroeg ik terwijl mijn eikel zachtjes tegen zijn kontgaatje pookte.

´…Ik dénk het wel,´antwoordde John, ´…maar dat kunnen we niet maken hier op het strand…zo worden we nog opgepakt en van het eiland gekickt.´

Ik keek weer om me heen en zag dat nog steeds niemand speciale aandacht aan ons besteedde. Op 50 meter afstand lag een koppeltje en verder wat singles die met gesloten ogen lagen te zonnebaden. Toch had John gelijk dus kroop ik van hem af, gaf hem een speelse tik op zijn billen en zei een beetje spijtig:

´Ok, geduld is een schone zaak. Laten we maar even proberen af te koelen´.

Ik pakte een krantje uit de tas en ging wat lezen terwijl John naast me wegdoezelde in de zon. Na een kwartiertje werd het toch wel erg heet en besloot ik om maar weer een verfrissende duik te nemen. Ik wilde John aanstoten om mee te gaan maar hij had zijn ogen gesloten en zijn mooie lijf ging rustig ademhalend op en neer zodat ik besloot om maar alleen te gaan.


Ik zwom een eind de zee in, in de andere richting van het eilandje waar we net gelegen hadden en waar nu het zeiljacht voor anker was gegaan. Toen ik zo´n honderd meter uit de kust was, zag ik dat voorbij onze baai nog een strand lag dat ik nooit eerder opgemerkt had. Ik zwom wat dichterbij en zag dat het strand uitsluitend door naakte kerels bevolkt was.

´Dus dít is nu het ´officiële´ homostrandje´, schoot het door me heen, ´Hèhè, eindelijk gevonden.

Ik bleef wat voor de kust drijven in het kristalheldere water en bekeek aandachtig de mensen op het strand. Mijn oog viel op een paartje dat ongeneerd lag te tongen terwijl ze elkaars pikken masseerden. Op een gegeven moment stonden ze op en liepen ze hand in hand naar de bosjes die achter het strand opdoken. Toen ik wat beter keek, zag ik in diezelfde bosjes nog wat mannen rondlopen.

´Duidelijk een cruising plek´, bedacht ik me, ´daar kan ik met John m´n gang gaan!´


Snel zwom ik terug naar ons strand waar John nog steeds lag te doezelen. Ik droogde me eerst wat af en kroop toen over hem heen. Hij schrok wakker van de koele aanraking van mijn huid en wilde zich oprichten maar het gewicht van mijn lijf hield hem tegen de grond.

´Weet je wat ik ontdekt heb lekker ding?´, fluisterde ik in zijn oor.

John ontspande zich langzaam en gromde ´Vertel´.

´Het strand naast het onze is een homostrand vol kerels die stoute dingen met elkaar doen´.

´Mmmm,´zei John geïnteresseerd, ´…wat heb je allemaal gezien?´

Ik knabbelde aan zijn oorlel en zei ´Niet echt veel -het gebeurt allemaal in de bosjes maar het lijkt me wel spannend om samen te gaan kijken wat daar allemaal gebeurt´.

´Alleen maar kijken?´, vroeg hij veelbetekenend terwijl hij zijn billen tegen mijn kruis wreef, ´…of ook zelf doen?´

Lachend gaf ik hem een kus.

´Als het inspirerend is wat we zien, zeker ook zelf doen - zonder gestoord te worden door zeilboten of wie dan ook!´

´Kom op dan´, zei John en duwde me van zich af.


We pakten onze spullen op en liepen naar het andere strand. Het bleek dat we eerst weer een eindje het oude pad omhoog moesten lopen om daarna weer een ander pad te kunnen nemen dat over de klif leidde maar al snel liepen we de andere baai binnen en lieten we ons neerploffen op het strand. Het was er drukker dan op het vorige strand: vrij veel eenlingen waarvan enkelen ons vanachter hun zonneglazen nieuwsgierig opnamen maar er waren ook enkele paartjes die relaxed lagen te zonnebaden. Er zaten lekkere exemplaren tussen; wellustig liet ik mijn blik glijden over glanzende, bruinverbrande lijven, mooie pikken die loom op strakke buiken in de zon lagen, en ingevette, nog maagdelijk witte kontjes van toeristen die waarschijnlijk nog maar net op het eiland waren aangekomen. Er hing een relaxte en tegelijkertijd broeierige sfeer. Het was kijken en bekeken worden…en de bosjes waar ongeremde sex kon plaatsvinden, waren vlakbij…


John was inmiddels op zijn rug gaan liggen zonnebaden. Ik pakte wat zonnebrandolie en begon zijn torso in te smeren. Zachtjes liet ik mijn hand over zijn huid glijden terwijl ik merkte dat verscheidene kerels verlekkerd toekeken. Ik begon zijn pik te strelen terwijl ik een mooie kerel die niet ver weg lag, provocerend aankeek. Deze beantwoordde mijn blik door glimlachend terug te kijken terwijl hij zijn eigen pik masseerde. Daarna liet ik mijn blik weer vallen op John die met gesloten ogen lag te genieten en fluisterde tegen hem

´Weet je dat een aantal kerels behoorlijk zit te geilen op jouw mooie lijf?´

John glimlachte maar zei niks terug. Ik pakte zijn pik nu in mijn hand en trok de voorhuid langzaam naar beneden.

´Wordt je daar geil van…te weten dat je bekeken wordt door allemaal kerels die op je zitten te geilen…die niets liever zouden willen dan zich op jouw lijf te storten, je lekkere pik stijf te pijpen…, je te misbruiken en je vol te spuiten…?´

Johns pik steigerde licht in mijn hand. Hij trok mijn hoofd naar zich en gaf me een hitsige tongzoen terwijl ik hem zachtjes aftrok.

´Wat weet je me toch geil te maken´, hijgde hij terwijl zijn lijf wellustig tegen me aanduwde, …ík wil nú met je naar de bosjes…en deze keer maak je het af, beloofd?´


Ik stond op en trok hem omhoog waarna we samen naar de bosjes liepen maar in het voorbijgaan gaf ik nog even een veelbetekende glimlach aan de mooie kerel naast ons die ons nog steeds aandachtig volgde met zijn ogen.

Toen we eenmaal uit het zicht van het strand waren, drukten we ons bijna rillend van verlangen tegen elkaar aan en begonnen we gulzig te tongen terwijl onze handen overal over elkaars lijf heen gleden.

´Ik wil je pijpen´, hijgde John.

´Nee´, schudde ik met m´n hoofd terwijl ik in zijn kruis tastte, ´ik wil jóu pijpen…ik wil jouw heerlijke pik in mijn mond voelen...jouw zaad drinken….´

John glimlachte geil en snel keek hij om zich heen.

´Laten we dan daar gaan liggen´, zei hij wijzend op een stukje gras achter een grote struik, ´dan kunnen we elkaar tegelijkertijd verwennen.´

Snel liepen we erheen waarna John zich liet neervallen in het gras.

´Ligt dat lekker?´, vroeg ik terwijl ik naast hem kroop.

´Beetje hard, antwoordde John, ´…maar het is hier wel heel mooi.

We streelden elkaar, samen genietend van de nieuwe omgeving.  Grote pijnbomen omringden ons en filterden het zonlicht. De geur van de zee vermengde zich met de geur van bos, van door de zon gedroogd hout en gebladerte terwijl een eenzame krekel vlakbij ons tjirpte.

´Die is op zoek naar een liefje´, wist John, ´…hoe harder ze tjirpen, hoe geiler ze zijn.´

´Dan is die behoorlijk geil´, glimlachte ik.

´Net als wij…kom op me dan zal Ik jou eens laten tjirpen…´

Ik kroop over hem heen in standje 69 en zoog meteen gulzig zijn pik in mijn mond. John deed hetzelfde bij mij en al likkend, smakkend en zuigend begonnen we elkaar te verwennen tot ik vlak voor mij een schaduw bemerkte.


Ik keek half op en zag dat het de mooie kerel van het strand was die op een paar meter afstand ons gadesloeg. Geil keken we elkaar aan terwijl ik aan John´s pik bleef likken. Het was echt een mooie vent met zwart krullend haar, een heerlijke gebruinde body en een lange, rechte pik die hij langzaam aftrok. Hoezeer ik ook John wilde verwennen, ik kon de drang toch niet weerstaan om ook dat nieuwe, geile exemplaar te moeten proeven en diep in mijn keel te voelen. Daarom wenkte ik met mijn hoofd ten teken dat hij dichterbij moest komen hetgeen hij zich geen 2 keer liet zeggen.

Hij stapte naar voren en knielde over John´s benen heen waarna hij zijn paal vlak voor mijn gezicht manoeuvreerde. Ik wreef mijn neus over zijn eikel en snoof verlangend zijn bronstige geur op terwijl ik John nog even door bleef pijpen. Daarna liet ik zijn pik uit mijn mond glijden en ging verkennend met mijn tong over de grote, roze eikel van de onbekende.

Toen ik hem flink nat gelikt had, wreef ik zijn glanzende eikel tegen die van John aan terwijl ik probeerde ze alle 2 tegelijkertijd tussen mijn lippen te nemen. Ik sperde mijn kaken zo ver mogelijk open en ondanks dat het niet echt comfortabel was, genoot ik met volle teugen van het gevoel dat mijn mond volledig werd volgepropt met heet, geil vlees. Beide eikels pookten tegen mijn wangen terwijl John me ondertussen heerlijk door bleef pijpen.

Plots voelde ik hoe hij een natte vinger tegen mijn kontgaatje zette en hem langzaam naar binnen duwde. Kreunend liet ik John´s eikel uit mijn mond glijden en zoog me vast aan de pik van de onbekende. Ik maakte enkele lange halen tot zijn staaf diep in mijn keel zat terwijl ik genoot van John´s vinger die op en neer sopte in mijn kontje. Ik verlangde er heftig naar om 2 hete palen tegelijk in mijn lijf te voelen bewegen. Helemaal opgevuld wilde ik worden, voor en achter vastgespiest aan deze 2 geile staven…Verwoed liet ik de pik van de onbekende nog even in mijn keelgat op en neer glijden maar toen maakte ik me los en beet hem toe:

´Fuck me, I want you to fuck my ass.´

Hij keek me geil aan terwijl hij zijn natte eikel tegen mijn gezicht pookte.

´Sure thing´, hijgde hij, ´let me get a condom…don´t move.´

Daarna stond hij op en liep vlug terug naar het strand.


Ik kroop wat naar achteren zodat mijn gezicht vlak bij dat van John was en fluisterde:

´Vind je toch niet erg hè, dat ik die kerel er bij betrokken heb?´

´Zeker niet,´antwoordde John, ´lijkt me geil om te zien hoe je dadelijk geneukt wordt…zolang je mij maar niet vergeet…´

Glimlachend gaf ik hem een kus.

´No worries, ik zal je leegzuigen zoals je nog nooit leeg gezogen bent.´

John gromde geil en reikte naar achteren om mijn pik vast te pakken waarna hij me stevig begon af te trekken.


Het geluid van krakende takjes verraadde de terugkomst van onze sexpartner. Hij knielde naast ons neer en keek even geil toe hoe wij met elkaar speelden terwijl hij een condoom omdeed. Al snel voelde ik zijn handen over mijn rug glijden en merkte ik dat hij zich achter mij manoeuvreerde. Mijn billen werden gekneed en uit elkaar getrokken waarna ik zijn tong over mijn sterretje voelde gaan. Hitsig duwde ik mijn kontje omhoog in de hoop dat hij met zijn tong mijn kringspier zou doorboren.

Inmiddels had John mijn pik weer in zijn mond genomen en begon hij me heerlijk af te zuigen. Kronkelend van genot voelde ik John´s tong over mijn eikel cirkelen terwijl een andere tong in mijn kontgaatje sopte. Ik had het niet meer en kreunde luid dat ik genomen wilde worden. Ik werd op mijn wenken bediend want meteen daarna voelde ik de geile druk van een hunkerende eikel tegen mijn sterretje.

Langzaam gleed zijn hete staaf naar binnen, centimeter voor centimeter, steeds dieper tot ik zijn ballen tegen mijn kont aan voelde. Een siddering ging door mijn lichaam, terwijl zijn pik voorzichtig heen en weer begon te bewegen, als een stoommachine die langzaam maar zeker op gang komt. Al snel had hij een hoog tempo te pakken en kletste zijn lijf bij iedere stoot tegen mijn billen. Willoos liet ik het over me heen komen, intens genietend van de machtige staaf die zich keer op keer door mijn darmen boorde, die mijn lijf genadeloos in tweeën leek te willen splijten.


Ondertussen liet John zich ook niet onbetuigd en pijpte hij me in hetzelfde ritme als ik geneukt werd. Zijn lippen gleden in hoog tempo over mijn paal terwijl mijn op springen staande eikel tegen zijn keelgat pookte. Ik voelde mijn orgasme aan komen stormen, wilde het nog tegenhouden maar er was geen ontkomen meer aan. Ik gooide mijn hoofd in mijn nek, richtte me half op waardoor mijn pik uit John´s mond floepte en kreunde het uit van genot terwijl ik mezelf naar een hoogtepunt trok. Stuiptrekkend kwam ik klaar en spoot mijn hete lading over John´s lichaam.

De vreemdeling bleef  mij ondertussen stevig door neuken. Terwijl het laatste zaad nog uit mijn eikel lekte, duwde hij me weer op 4 poten zodat hij gemakkelijker in mij kon stoten. Hij pakte mijn lendenen stevig beet en zette aan voor een eindspurt. Nog half verdoofd van het orgasme, voelde ik zijn pik als een razende tekeer gaan in mijn binnenste. Zijn nagels klauwden in mijn huid en zijn onderlijf bleef tegen me aan golven tot hij met een hese kreet diep in mij klaarkwam.

´Mmmm, wat zou ik graag zijn zaad tegen mijn darmen voelen spatten,´bedacht ik me terwijl ik mijn kontje heen en weer bewoog en mijn kringspier samentrok in een poging zijn pik leeg te melken, ´maar goed, safesex voor alles.´


Toen de vreemdeling zich uit me terug getrokken had, kroop ik weer wat terug naar John´s gezicht en fluisterde:

´Nu is het jouw beurt jongetje, denk maar niet dat ik je vergeten ben.´

Ik drukte een kus op zijn mond en stond op waarna ik John ook overeind hielp. Ik trok hem meteen in mijn armen en gaf hem een hitsige tongzoen terwijl ik zijn stijve pik geil tegen mijn onderbuik voelde schuren. Ondertussen gebaarde ik naar de vreemdeling dat hij ook bij ons moest komen. Hij ging achter John staan en liet de inhoud van zijn condoom over John´s rug uit stromen. Daarna drukte hij zich tegen hem aan en begon met zijn lichaam het zaad over zijn huid uit te smeren.


Inmiddels had ik me op mijn knieën laten zakken en liet mijn tong over John´s buik gaan die nog besmeurd was met mijn sperma. Daarna pakte ik zijn pik en zoog zijn eikel tussen mijn lippen om er geil aan te sabbelen. Toen ik zeker wist dat zijn pik niet stijver kon zijn dan hij al was, liet ik hem diep in mijn mond glijden en begon hem vol overgave te pijpen.

De vreemdeling bleef zijn lichaam, glad van het sperma, tegen John´s rug aan bewegen terwijl zijn natte pik tegen John´s billen wreef. Al pijpend keek ik op, en zag dat John met gesloten ogen genoot van de behandeling. Hij had één hand om de nek van de vreemde geslagen en de andere hand ging koortsig door mijn haar. Ik voerde het tempo wat op en liet met lange, snelle bewegingen van mijn hoofd zijn pik op en neer soppen in mijn mond. Tegelijkertijd masseerde ik zijn prostaat met mijn vingers. John´s strakgespannen lijf sidderde van genot. Hij bewoog zijn gezicht zijwaarts en begon te tongen met de vreemdeling terwijl deze Jonn´s tepels vastpakte en er hard aan begon te trekken.

´Kom maar jongen, ´dacht ik terwijl de geile smaak van voorvocht mijn mond vulde, ´ik ga je helemaal leegpijpen...hélemaal.´

Verlangend naar zijn zaad begon ik hem snel af te trekken terwijl mijn tong verwoed over zijn eikel flitste. Ik merkte dat John´s adem stokte en dat zijn spieren verstijfden…en toen  -eindelijk -  spoot zijn pulserende pik straal na straal heerlijk smakend sperma in mijn mond. Kreunend van geilheid slikte ik alles weg terwijl ik door bleef zuigen tot ik zeker wist dat hij helemaal leeg was. Daarna stond ik op en drukte me voldaan tegen zijn uitgebluste lichaam aan.

De vreemdeling stond nog steeds achter John en keek me glimlachend aan.

´Great sex´, thanks a lot´, zei hij waarna hij me een kus gaf en terug liep naar het strand.

Nagenietend stonden we nog even tegen elkaar aangeleund totdat we weer voldoende puf hadden om ook terug te lopen. Eenmaal op het strand, zag ik mensen met een mengeling van geilheid en nieuwsgierigheid naar ons kijken. Het was duidelijk wat we net gedaan hadden: John´s lijf zat onder de opgedroogde spermakorsten en onze pikken waren nog nat van alle geile sappen – de sex straalde gewoon van ons af. We besloten dan ook eerst een duik te nemen om ons weer wat op te frissen. Daarna gingen we weer op onze handdoeken liggen, genietend van de zon, het leven en elkaar.

´Ben je tevreden met de strandkeus?´, vroeg ik nadat we een tijdje stil naast elkaar hadden gelegen.

´Érg tevreden´´, antwoordde John, ´Heerlijk strand, heerlijke zee en heerlijke sex. Wat wil een mens nog meer.

´Je vond het dus niet erg dat die kerel meedeed,´vroeg ik weer terwijl ik zijn buik lichtjes streelde.

Hij schudde ontkennend.  ´Het was echt geil om jou bovenop mij te voelen kronkelen terwijl ik die paal in je kontje op en neer zag schuiven.´

 John richtte zich nu half op en keek me even onderzoekend aan.

´Heb je trouwens écht al mijn sperma doorgeslikt?´, vroeg hij nu half glimlachend, ´ik heb volgens mij nog nooit zoveel gespoten…´

´Alles´, zei ik, ´van jou slik ik alles door…en het was heerlijk tot de laatste druppel.´ ´Proeven?´

Ik opende mijn mond en John liet zijn tong onderzoekend naar binnen glijden. Ik liet hem even zijn gang gaan maar al snel kon ik me niet meer inhouden en flitsen onze tongen weer over elkaar heen terwijl de laatste restjes sperma in mijn mondholte zich met ons speeksel vermengde.

´Geil beest,´ gromde ik, ´als je niet oppast, moeten we dadelijk weer naar de bosjes.

´Wat moet, dat moet,´ antwoordde John terwijl hij plagerig in mijn pik kneep. We bleven lekker doortongen terwijl we elkaar langzaam begonnen af te trekken en net toen ik serieus bedacht om hem weer naar de bosjes te sleuren, hoorde ik het gezoem van een binnenkomende sms. Ik draaide me half om, viste mijn mobiel op uit de rugzak en las het berichtje. Daarna keerde ik me weer met een glimlach naar John.

´En?´ vroeg hij, ´belangrijk?´

´Het is Javier, of we vanavond iets te doen hebben…´

Met een blik van verstandhouding keken we elkaar even aan. Daarna toetste ik een bericht in dat hij vanavond bij ons uitgenodigd was voor eten…en andere leuke dingen...

2002 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.