De Arts

Geplaatst door: snoepjevanweek op 07-10-22

Dit is realiteit maar gemixt met een fantasie van mij oke. Ben echt bij een huisarts geweest kom normaal bij de oudere versie is vader/zoon praktijk. Ik om schrijf de man maar is niet echt 100% hem. Denk dus aan een slanke dertiger met kort sluik zwart haar en volle baard. Een strakke jeans bevatte strak kontje en echt wel goed gevuld kruis. Zijn handen waren zachter dan andere artsen alvast. Was even een schok ben oudere artsen gewent niet een knappe jonge kerel. Zeker geen lekkertje met een gespierde borst zag wat van zijn zwarte borst haartjes. Is er naast gewone huisarts gedoe iets gebeurd nee toen niet. Maar het verhaal is ook maar net begonnen.


Ik moest op de behandel tafel liggen kreeg warm van hem nou hij toen niet van mij. Natuurlijk gaf ik mijn ogen de kost zie niet elke dag zo'n lekkerkje. Zijn zachte handen over mijn schedel cm naar cm om mij schoon te maken. Waarom er lag oninteressant twee woorden struikelen hek. Ik voelde heus zijn handen wel maar keek naar wat anders. Was er beweging in zijn broek niet dus. Terwijl mij onder zocht kwam hij steeds dichter bij er lekker. Natuurlijk had hem kunnen aan raken maar deed het niet. Ik wilde hem nog een keer zien natuurlijk. En er was een assistente bij die hem hielp bij de hoofd wond. Ze had mogelijk tegen gehouden of wat dan ook haha.

Ging later die week voor controle naar hem. Was hij losser zeker alleen veelste kort. Was oke dat hij eerst de wond bekeek. Gaf mij de gelegenheid knoopje na knoopje zijn overhemd te openen. Ik streelde door het zwarte borst haar wat dun naar de navel liep.  Hij bleef aandachtig aan het werk. Hij was een natte droom voor sommigen van ons heel mannelijk heel hetero. Toen hij stopte met het onderzoek kwamen zijn zachte lippen op de mijne even maar. Ik voelde hoe zijn tong binnen drong in mijn mond. Het voelde vertrouwd maar toch ook beetje vreemd. Hij had de tussen deur gesloten wat privacy zeg maar. Hij stond mijn overhemd knoopje na knoopje te openen. Helaas werd het een vluggertje alleen tongen en strelen. Terwijl ik net bezig was zijn staaf uit zijn broek te halen. Er wachten patienten in de wacht kamer. Kan je verzekeren zijn staaf heb ik gepijpt. En hij liet mij voelen hoe hard hij naar mij verlangde. Mensen  is fantasie met realiteit. Is het ondeugend verhaal nee wel beetje spannend. Ik schreef het om mijzelf plezier te doen en anderen.

2056 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.