De kick om betrapt te worden - part 1

Geplaatst door: damian op 08-10-22

De eerste keer.

 Ik tuurde door mijn wimpers naar het filmpje op mijn scherm, mijn hand bewoog zich sneller langs de schacht van penis, het voorvocht stroomde rijkelijk, mijn hoogtepunt kwam er aan.

Mijn ademhaling begon te versnelling alsook mijn handbewegingen. Er was geen weg meer terug, mijn ballen begonnen zich samen te knijpen, mijn jongenspap baande zich een weg omhoog.

‘ohh, ik kom, ‘kreunde ik en verlaagde mijn tempo.

‘Gatverdamme, ieeuhww viespeuk die je der ben.’

Ik keek nu recht in het gezicht van mijn zusje. Ze stond in de deuropening, haar ogen dwaalden naar mijn kruis en volgde de zaadsliert op mijn buik. Als in een roes bleef ik aan mijn pik trekken tot ik besefte dat zij daar stond.

‘Ga weg jij, ‘schreeuwde ik tegen haar.

Snel draaide ze zich om, trok de deur dicht en liep al stampvoetend richting haar eigen kamer. Ik bekeek mezelf, het zaad zat tot onder mijn kin, mijn lul begon zijn slappe vorm weer aan te nemen. Nu alle geilheid was verdwenen besefte ik dat ik betrapt was door mijn eigen zusje. Ze had me naakt gezien met een stijve lul. Die avond waren we beide opvallend stil aan tafel. Soms keek ze me aan met een blik van minachting. Ik keek haar aan en probeerde niet te reageren op haar ijskoude blik. Veel werd er niet gezegd en gelukkig werd er ook niks gevraagd, behalve het bekende hoe was het op school. Ik besloot terug te gaan naar mijn kamer, deed deze keer wel de deur op slot, en plofte op bed. Starend naar het plafond herbeleefde ik wat er mij die middag was overkomen. Op een of andere manier wond het me wel op, haar verbaasde gezicht, het zaad wat maar bleef komen, de vernedering wat erop volgde. Mijn lul was het blijkbaar met me eens want ik kreeg weer een stijve. 

10 jaar later.

De behoefte om betrapt te worden tijdens het masturberen ging mijn leven beheersen. Liefst deed ik dat op plekken waar men het niet verwachte, in de bios, op parkeerplaatsen, in kleedhokjes of gewoon in het bos tijdens een wandeling.

Ik zorgde ervoor dat ik redelijk snel weg kon komen wanneer iemand me betrapte. Een van mijn trucjes was de omkeerbare jas en een petje. Op die manier kon ik mij onopvallend blenden in de menigte. Als mensen naar mijn kruis hadden gekeken hadden ze kunnen weten dat ik de rukker was die ze hadden betrapt.

Mijn liefdesleven was niet wat ik gehoopt had ondanks mijn coming out op mijn 18e verjaardag. Tuurlijk had ik seks met andere jongens maar die kick van toen kon niet geëvenaard worden. Vaak sloot ik mijn ogen en fantaseerde dat ik echt betrapt werd, vernederd, met schaamte achterlatend. Ik durfde het niet aan mijn dates te vragen waardoor de seks een automatische handeling werd om de behoefte van mijn partners te bevredigen. En tuurlijk kwam ik ook klaar maar nooit meer zo heftig als die ene keer. Bijna dagelijks struinde ik pornosites en chatboxen af op zoek naar die ene persoon die ook het zelfde voelde als ik. Er waren zat filmpjes van mannen en jongens die naakt in de natuur rond huppelden in de hoop betrapt te worden of die ene jongen die er een sport van maakte om zichzelf te masturberen in treinen. Wat heb ik me vaak op hem afgetrokken in de hoop hem ooit te treffen. Maar helaas mocht het niet zo zijn.

Ik begon profielen aan te maken in de hoop iemand te treffen die hier ook een kick van kreeg. Vaak waren het reacties van oudere heren, getrouwd, nooit uit de kast durven komen vanwege familie. Het idee wond ze op maar tot uitvoer was het nooit gekomen. Een paar keer sprak ik af met een oudere man, ik moest mij aftrekken op de achterbank van zijn auto terwijl hij me bespiedde via zijn achteruitkijkspiegel. Daar lag ik dan, naakt op de achterbank van een vreemde, mijn benen leunend op de voorstoelen zodat hij een mooi uitzicht hadden op mijn gladde anus. De oude man hield het niet lang vol, het duurde dan ook nooit langer dan 10 minuten, mijn eigen hoogtepunt stelde ik uit, dat hij klaarkwam. Ik stapte uit, groette de oude man en keek hoe hij zich weer richting huis begaf naar zijn vrouw. Naakt stond ik dan in het bospad met mijn kleding in mijn rugzak. Ik hoopte nog iemand te treffen maar kon geen nieuwe kandidaat vinden. Ik ging op zoek naar nieuwe kicks in het klaarkomen. Heerlijk was het om wat straks om je lul te voelen, die kloppende eikel, die aders die dan zichtbaar werden op je stijve. Ik begon mijn lul en ballen af te binnen, zo kon ik mijn hoogtepunten steeds langer uitstellen. Een nieuwe kick was geboren.

Er is meer dan dat.

‘Wat heb je zoal al gedaan, ‘vroeg hij terwijl hij een slokje nam van zijn drankje.

‘Eehhh, naaktlopen en masturberen in het bos, in de bios en op de achterbank van een oude man, ‘zei ik.

‘Ok, dat klinkt niet al te heftig, niet echt waar je naar op zoek bent toch?’

Ik knikte.

‘En jij dan? ‘vroeg ik.

‘Ik ben voor veel in hoor, ‘zei hij en gaf me een knipoog.

Hij leunde voorover en fluisterde in mijn oor.

‘Kom over 3 tellen naar de wc.’

En weg was hij. Ik keek hem verbaasd na. Snel nam ik nog een slokje van mijn drinken, keek op mijn horloge en begaf mij richting de wc’s.

‘Hallo?’

Er ging een wc deur open, een handgebaar, een teken voor mij om die kant op te lopen.

Eenmaal voor de wc-deur trok hij me naar binnen, trok mijn jeans naar beneden en begon mijn lul te kneden. Ik was verrast door deze nogal directe manier van handelen.

Het gekke was dat het me ook wel opwond. Ik kreunde zachtjes, trok hem naar me toe en zocht zijn lippen.

‘Nee, sorry niet zoenen, ‘zei hij en draaide zijn hoofd weg.

‘Alles prima maar niet zoenen, ok?’

‘Ok, ‘zei ik.

Zo te merken liet hij er geen gras over groeien en voor ik verder nog wat kon zeggen voelde ik zijn lippen om mijn natte eikel. Hij zoog alsof zijn leven er vanaf hing, kneedde mijn ballen en zocht met zijn vingers de weg naar de grot der liefde. Ik kreunde, deed mijn broek verder naar beneden zodat hij er beter bij kon. Plots hoorde ik de deur van de toiletten open gaan. Ik schrok, wilde deur dicht doen maar hij hield me tegen.

‘Er is iemand, ‘fluisterde ik.

En terwijl hij me pijpte hield hij met zijn andere hand de deur open. Ik hoorde de voetstappen dichterbij komen. Mijn lul begon te kloppen, de jonge knul pijpte me gulzig terwijl ik nu zijn vinger in mijn kontje voelde verdwijnen. Het zou niet lang meer duren voordat degene ons zou betrappen in deze positie. Maar het zou ook niet lang meer duren voor mijn hoogtepunt eraan kwam. Nog drie stappen en dan zou hij ons zien. 

‘Ohh shit sorry, ik wist niet dat er iemand bezig was, ‘zei de man.

Op het moment dat hij dat zei kwam ik gigantisch klaar in de mond van de jonge knul. Ik keek de man aan, hij staarde met grote ogen naar de jongen die zonder zich er wat van aan te trekken gulzig al mijn zaad doorslikte. Ik pakte de jongen zijn hoofd beet en duwde mijn lul tot achterin zijn keel. Hij kokhalsde, snakte naar adem, nam hem weer in zijn mond en ging verder. Al die tijd bleef de man staan kijken, zo te zien wond het hem ook op. Voldaan leunde ik tegen het muurtje van de wc. Nu de jongen mij volledig leeg had gezogen als een vampier keek hij naar de man.

‘Geil gezicht? ‘vroeg hij aan de man.

‘Eeuhhh, ‘stamenelde de man.

En nog voor hij verder wat kon zeggen gooide de jongen de deur van de wc dicht. Precies op tijd want op dat moment kwamen er nog wat mensen de toiletten binnen. Ik trok mijn broek weer omhoog, trok zijn jasje recht en wachtte tot iedereen weer weg was om daarna de wc te verlaten. Ik besloot eerst te gaan waarna de jongen een paar tellen later volgde. 

‘Wil je nog wat drinken, ‘vroeg de jongen.

‘Doe mij een biertje, ‘zei ik terwijl ik om me heen keek.

In de verte zag ik de man van daarnet zitten. Hij keek onze kant op en knikte.

De kick om betrapt te worden - part 2  * Hoe ver gaan we? 

2520 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.