De kick om betrapt te worden - part 2

Geplaatst door: damian op 08-10-22

Het was al laat, ik zag de laatste mensen uitstappen uit de trein, zo te zien hadden ze zich vermaakt tijdens een feestje. Ik staarde naar buiten, het was stikkedonker. Ik zag alleen de reflectie van mijzelf en de lampen van het station in de ramen. De trein zette zich weer in beweging, nog een drietal haltes te gaan. Ik leunde achterover, mijn gedachte dwaalde af, mijn lul begon een eigen leven te lijden. Zachtjes begon ik in mijn lul te knijpen. Voelde dat hij steeds harder werd en binnen no time drukte hij tegen de knopen van mijn spijkerbroek. Ik keek om me heen om er zeker van te zijn dat er niemand meer in de coupe zat. Langzaam knoopte ik mijn broek open, mijn lul maakte een sprongetje, bijna bevrijd maar tegengehouden door de rode stof van mijn boxer. Ik duwde mijn billen omhoog, net genoeg om mijn spijkerbroek tot mijn knieën te laten zakken. Daar zat ik dan, de bult in mijn rode boxer tekende zich nu nog meer af dan daarnet. Mijn pik smeekte om bevrijding van het laatste beetje stof. Ik zag mezelf in de spiegeling van de ramen en begon mijn lul te strelen.

‘Hmmm, ‘ik kreunde zacht terwijl ik naar mezelf in de reflectie bleef kijken.

Mijn hand gleed in mijn boxer, mijn pik richtte zich op alsof hij riep pak me beet jij geilerd. En terwijl ik met mijn ene hand mijn lul beet pakte, trok ik met de ander mijn boxer van mijn kont. Daar zat ik dan, broek op de knieën en een kloppende stamper in de hand. Ik begon mezelf te bevredigen in de trein, lange halen, op en neer langs de schacht van mijn penis. Een paar druppels voorvocht als glijmiddel, ik zie mijn voorhuid ritmisch over mijn eikel heen en weer schuiven. Ik ben nu zo geil dat ik niet meer kan stoppen. De lichten van het volgende station schieten voorbij. Ik zie een paar mensen staan, ze hebben niets door maar toch geeft het mij die extra kick.

En terwijl ik naar buiten kijken trek ik me heerlijk af. Mijn broek en boxer liggen nu op mijn enkels, ik doe mijn benen wat uit elkaar, mijn vingers zoekend naar mijn grotje. Mijn ballen vol met jongensroom staat op klappen, ik duw op mijn kringspier, lik mijn vingers nat en duw dan in een keer door. Ik kan een harde kreun niet onderdrukken en terwijl ik me aftrek , vinger ik mijn kontje.

‘Ohhhh..hmmm…ohjaaaa, fuck me, ‘kreun ik terwijl ik mezelf neuk.

Door de speakers hoor ik de stem van de dame van de NS. We naderen het eindpunt en op dat moment nader ik mijn hoogtepunt.

Ik knijp in mijn lul, spuit mijn sperma tegen het raam en tegen de stoel voor me. Hijgend laat ik me weer in de stoel vallen en lik het laatste beetje zaad van mijn eikel. Achter mij hoor ik de deur open gaan, de conducteur komt aangelopen.

‘Uitstappen iedereen, ‘brult hij, ‘eindhalte uitstappen!’

Ik zie hem naderen via de spiegeling van het raam. Hij kijkt mijn kant op.

‘Jongeman, eindhalte!, ‘zegt hij nu wat vriendelijker.

Ik maak aanstalten om op te staan, ik lach vriendelijk naar de conducteur, en pak mijn tas en jas. Ik zie dat hij probeert om langs mij heen te kijken naar de plek waar ik net al mijn zaad heb verschoten. Een paar slierten vers zaad glijden naar beneden.

‘Fijne nacht nog, ‘roep ik en loop snel weg.

‘Ja, jij ook knul, ‘zegt de conducteur.

Wanneer ik buiten ben zie ik de conducteur staan op de plek waar ik heb gezeten, hij haalt zijn vingers langs het raam, ruikt er aan en kijkt dan mijn kant op. Snel zet ik het op een lopen, niet rennend maar wel met een stevige pas. Ik durf niet meer om te kijken en voel me betrapt.

 De medestudent.

Het is ondertussen 4 uur in de ochtend wanneer ik mijn studentenkamer betreed. Zo te horen is iedereen in diepe slaap. Aan het einde van de gang zie ik nog licht branden. Ik gooi mijn tas naar binnen, twijfel om te gaan kijken maar uiteindelijk wint de nieuwsgierigheid het. Zachtjes schuifel ik die kant op. De deur staat op een kier. In de schemering van het licht van de pc zie ik een jongen zitten. Hij heeft een koptelefoon op en heeft niet door dat ik daar sta. Zo te zien zit hij te chatten, verschillende berichten schieten over zijn scherm. Hij opent een foto van een naakte man die zich laat neuken. En dan zie ik zijn hand in zijn broek verdwijnen. Zie ik het nou goed? Zit hij te rukken achter zijn pc? De knul begint zich te bevredigen op de foto, af en toe tikt hij wat en dan doet hij zijn cam aan. Ik zie een man, naakt met een stijve lul die zichzelf nu aftrekt voor de cam. De jongen trekt zijn broek uit en laat zijn stijve aan de man zien. Al die tijd had de jongen niet in de gaten dat ik hem zat te bekijken. Ik merkte dat ik weer geil begon te worden en mijn hand verdween in mijn broek. Ik begon mijn lul te masseren tot hij keihard werd. Het was jammer dat ik de jongen zijn lul niet zo goed kon zien, die van de man daarentegen was een van het formaat “damnnn” , groot met een dikke natte eikel zo groot als een paddenstoel.

De man had er blijkbaar ook zin in want hij gaf zijn lul een pakslaag van je welste. Het aanzicht was voor de knul genoeg om zijn zaad over zijn laptop te spuiten waardoor de geile sessie snel tot een einde kwam. De jongen vloekte binnensmonds. Precies op het moment dat ook mijn hoogtepunt ,voor de 3e keer deze dag, aankwam draaide hij zich richting de deur. Ik keek hem aan, bleef mezelf aftrekken en spoot mijn zaad tegen zijn deur. De jongen bleef me aankijken, ik kon niet opmaken of hij boos werd of weer geil van het zien van datgene wat zich voor hem afspeelde. Ook nu weer voelde ik me betrapt, mijn broek nog steeds op mijn enkels en een half stijve in de hand. ‘WTF doe jij daar?’ zei hij op een woedende fluistertoon.

‘Sorry, ik zag je rukken en werd ook geil, ‘zei ik zachtjes.

‘Kick je der op ofzo pervert, ‘zei hij en kwam mijn kant op lopen.

‘Nou, zeggen we nog wat?’

Nu hij zo voor me stond herkende ik hem van de collegelessen die wij op donderdag altijd samen hadden.

‘Sorry man, ik was naar een festival geweest en onwijs geil thuisgekomen en toen…’

‘Ja ja, hoe vaak gluur je al naar anderen?’

‘Ik vind fijner als anderen naar mij gluren, ‘floepte ik er ineens uit.

Hij was nu stil en bekeek me van top tot teen.

Gelukkig kon hij niet zien dat ik een rood hoofd had gekregen van mijn eigen opmerking.

‘Dus jij kickt op jezelf laten zien aan andere he?’

‘Exhibitionistische neigingen vriend?’

‘Als je het zo wilt noemen, ja ik wordt graag bekeken terwijl ik me aftrek, ‘zei ik rustig.

Al die tijd had ik niet de kans gekregen om mijn broek en boxer omhoog te trekken. Mijn lul hing een soort van half slap tussen mijn benen. Ik voelde de koude muur tegen mijn billen. De jongen keek naar mijn kruis en deed een stap dichterbij. Nog steeds stond ik in de deuropening, het licht op de gang was ondertussen uitgegaan nu er geen bewegingen meer waren.

‘Ik wil dat je nog een keer klaarkomt, ‘zei de jongen plotseling.

‘Nog een keer? ‘vroeg ik verbaasd.

‘Ja, je hoort me toch, nog een keer. Maar nu in mijn mond.’

Ik kreeg niet de kans om te reageren want hij liet zich op zijn knieën vallen en nam mijn slappe in zijn mond.

‘Hmmm, ik proef je zaad al, ‘kreunde hij.

De warmte van zijn mond deed mijn lul weer hard worden. Hij keek me aan, liet zijn tong over mijn eikel glijden om daarna richting mijn ballen te gaan. Ik wist niet hoe ik het had, hij zoog mijn ballen een voor en voor een naar binnen, likte langs de schacht van mijn lul het voorvocht van mijn eikel, om hem daarna volledig tot achter in zijn keeltje te ontvangen. Dit moet hij vaker hebben gedaan ging er door me heen.

‘Ik kom bijna, ‘kreunde ik.

‘Ja spuit maar in me mond, ‘fluisterde hij en stortte zich met volle overgave op mijn kloppende staaf.

Veel had ik niet meer nodig, ik zag hem zichzelf aftrekken, een lange dunne pik met een klein bosje schaamhaar, zijn ballen schommelde tussen zijn benen heen en weer.

‘Ik kom ook bijna, ‘kreunde hij.

‘Ik nu, zei ik en pakte zijn hoofd beet.

Ondanks de meerdere ruksessie deze dag had ik nog voldoende zaad over om zijn giecheltje vol te spuiten.

Hij hapte naar adem, zijn tong beroerde mijn eikel en bij elke lik schoot ik mijn zaad achter in zijn keel.

‘Ik kom nu ook, ‘zei hij terwijl hij mijn eikel langs zijn lippen haalde.

Al die tijd hield hij mijn lul vast en trok zichzelf naar een tweede hoogtepunt die avond. Ik zag dat hij zijn zaad in mijn boxer spoot, donker rode vlekken tekenden zich af naast het opgedroogde sperma van mijn treinrit. Plots ging het licht aan in de gang.

‘Hallo, is daar iemand?’

De jongen deed zijn vinger voor zijn lippen en gebaarde stil te zijn.

‘Daar stonden we dan, beide halfnaakt in de deuropening.

Een deur sloeg dicht en niet veel later doofde het licht op de gang.

‘Kom binnen, ‘zei de jongen en trok me naar binnen.

‘Ik ben Tom.’

‘En jij bent volgens mij Otis?’

‘Klopt, ‘zei ik.

1623 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.