Afwas hulp

Voordat op de bouw werkte werkte ik in de kroeg. elke zaterdag ochtenden en middag tot 17.00 vaak dan cola en dan op na huis.

De laatste weken kwamen er steeds 2 mannen op leeftijd eind 50 een biertje drinken en bitterballen bestellen, hele aardige mannen dus soms deed ik er 2 xtra bij gaven ook leuke fooi.
Op dag mid zomer kroeg druk einde dienst in hoekje zat van me cola te genieten kwamen de heren binnen ze begroeten me praatje maken en zagen. Dat druk was dat geen plek was bood nog aan om schaaltje bitterballen te maken maar was zo druk dat de ene zei nou je mag wel bij ons thuis schaaltje maken, we lachte er om en zei ja prima dan gaan we nam tas mee met schone kleding en hoppa na hun huis toe. wist ook niet dat ze homo waren.
Eenmaal daar 10min lopen. Bovenste verdieping in flat groot ruim erg wit en opgeruimd ging na keuken toe ze pakte se pan en de ballen hun schonken drinken in en ik maakte de ballen klaar. Op balkon aan gekomen ze hadden een penthouse achtig iets dus hele bovenste verdieping voor hun gaf ik ze de ballen.
Bart zo heet de ene pakte en zei tegen Cees kijk net zo groot als die van mij kreeg rode kop ervan en ze moesten lachen. ja zei Cees en die zij lekker na wat opmerkingen heen en weer was erg gezellig. was warm was volop. aan zweten en zeiden je mag wel. shirt uit doen hoor als je zo warm hebt en zonder na te denken deed ik dat lekker kreeg te horen en de mannen deden me na voor hun leeftijd zag het prima eruit.

Vroeg of me kon omkleden had lange broek nog aan en wou korte aan trekken. ja in slaapkamer kon dat of zij de andere mag ook in woonkamer hebben wel vaker wat gezien ja dacht ach waarom niet dus ik woonkamer pakte me korte broek en deed lange broek uit. Beide heren. Keken aandachtelijk na me legde me half harde pik goed en keek ze aan onder tussen trok rustig broek aan. jmmr zij Cees je mag ook. zo blijven hoor kan je bruiner mooi worden met rode kop kwam weer na balkon toe cees legde hand op me been en zei dat die graag pestte met dat die me aanraakte begint me lul te groeien  in me broek staat die kaars recht op goed zichtbaar voor de heren zonder iets te zeggen pakt Cees me pik vast en wrijft op en neer kreun. Iets beetje nerveus ook en vraagt Bart erg of lekker kreun lkkr.
Mmm Bart trekt ze broek uit en staat in ze slip naast me pakt me hand en zet om ze dikke bobbeltje groeit en groeit hand van cees gaat onder me broekje door na me kale dikke pik waar enkel al nat is. Bij Bart groeit ze lul door na 20cm kaal en dik zet voor me mond neer en vraagt durf je? Zonder iets te zeggen doe ik me mond open en neem ze lul in me mondje hoofd gaat heen en weer steeds dieper in me keel.
Cees zuigt aan mij natte lul. op balkon ik als tiener met 2 senioren aan zuigen Cees stopt en kleed uit gaat naast me staan en daar staat ook zeer mooie lul van. Zo 19cm iets kleiner als van Cees ik stop met zuigen van Bart en neem Cees in me mond trek Bart af speel met ze ballen en zuig ze braaf omste beurt kom zegt Bart en neemt me mee na binnen. zetten me op ze hondjes neer op hun lounge bank Cees steekt die lul weer in me mond en Bart trekt me billen uit elkaar steekt ze tong erin en likt me jongens kutje afwisselend met vinger en tong bewerkt die me kutje. van 1 werd 2 vingers haalde pik uit me mond en kreunde dat lekker was hij maakte me kontje klaar voor ze fikse lul Cees duwde lul in me mondje pakte vaste 'n neukte me keel. eikel werd dikker hoorde hem hijgen ja ja gromde die ga komen even verschrikt dat was kwamen er stralen sperma in me keel  wat lkkr war warm en zoet als Cees ze lul eruit haalt steekt Bart ze pik in me open staande kontje rustig gaat die erin amper bekomen van sperma in me keel zit er een dikke pik in me strakke kutje rustig stoot die op en neer Cees steekt se lul in me mond en zuig schoon af Bart stoot harder en harder ik kreun ik gil hijg omg wat geil wat lekker Cees gaat onder me liggen zuigt aam me ballen likt de lul van Bart zuigtabletten aan me lul waar slierten sperma uit kome.
Bart heeft tempo verhoogt neukt harder en dieper voel ze ballen nu tegen me billen aan.
Cees is dusdanig weer geil geworden dat ze pik weer hard word en steekt in me mondje zuig maar sletje van me en zuig weer diep met kramp in me kaak zuig diep en word gevuld Bart gaat nu heel gard rammen en kreunt ja ja ja ja en voel dikke stralen zaad in me kont komen schokkend komt die klaar in me haalt ze lul eruit Cees komt achter me staan nu ik en schuift ze lul erin in volle kut neukt Cees me nu hij ramde meteen door Bart komt voor me en steekt half harde sperma lul in me mond en zorg schoon Cees ramt door of een neukpop ben en hijgt kreunt  daar spuit Cees me ook vol Bart gaat onder me liggen en zuigt aan me lul en daar kom. ik gillend klaar jeetje wat aan avond zeg 2x in kont gevuld en mond.
Met ze 3 onder d'r douche nog tongen en voelen naakt na buiten want inkijk hebben ze niet aan de koude ballen. jammer zegt Cees nee zo zin in warme en ik. lach en zeg mijne of uit de frituur en maak nieuwe en blijf tot laat daar.

2887 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.