Meneer en de slet 4

Geplaatst door: aries64 op 09-10-22

Geduldig wacht je op Meneer en na een paar minuten hoor je hem de kamer weer binnen komen.

Hij duwt een rietje tegen je lippen en zegt, zuig hier maar eens even aan.
Je zuigt een paar slokjes ijskoude cola naar binnen, wat een beetje prikt in je rauw geneukte keel maar het verfrist ook.
Wanneer je even stopt met zuigen om te kuchen trekt Meneer het rietje weg en je hoort hem het glas ergens neer zetten.
Dan staat Meneer weer naast je, je voelt zijn penis je geboeide arm raken en hij pakt je stevig in je nek beet en dan voel je iets ijskouds in je nek over je ruggengraat gaan tot aan je bilnaad en weer omhoog, je zucht van verrassing en een rilling door het koude contact volgt, Meneer gaat op en neer en het koude gevoel wordt wat minder en voelt best lekker aan.
Dan verdwijnt de hand uit je nek en die wringt zich onder je buik die je wat in trekt, zodat Meneer er beter bij kan en hij schuift een ijsblokje onder je buik door richting je pik tegen je onderbuik die op de tafel rust, Oeeh dat voelt koud en je trekt je buik verder in om het contact met het ijs te vermijden.
Meneer trekt zijn handen terug en laat het ijs achter en dan gaat hij achter je staan en drukt op je rug zodat je het ijs goed voelt.
Dan pakt hij je heupen stevig vast en drukt zijn vingers in je liezen en beweegt ze zachtjes maar wel stevig.
Net wanneer je je af vraagt waarom Meneer dit doet, voel je hoe je de drang krijgt om te pissen.

Je houd het tegen, maar Meneer gaat maar door en je moet steeds nodiger en hoewel je niet mag spreken, overtreed je die regel en 
zegt, Meneer mag ik alstublieft naar de wc, ik moet heel nodig plassen.
Naar de wc mag je niet zegt Meneer streng en de handen verdwijnen, wat je enige opluchting geeft maar de drang niet weg neemt.
Wachten met pissen tot ik zeg dat je mag, hoor je Meneer zeggen, je hoort hem wat rommelen onder de tafel en net wanneer je denkt dat je het niet langer op houd, hoor je Meneer zeggen, pissen maar slet, alles wat je naast de emmer pist moet je straks opruimen net als je zaad wat je zomaar op mijn schone vloer hebt gespoten, viezerik!
Nu je eindelijk mag lukt het natuurlijk niet gelijk, maar Meneer helpt je even door zijn vingers weer stevig in je liezen te drukken en dat helpt, je pis spuit eruit en gaat naast de emmer want je hoort het niet kletteren tot Meneer je pik beet pakt en helpt met richten, wat ben je een vieze slet hoor je Meneer zeggen.
Als je nog wat na druppelt voel je Meneer zijn hand in je gezicht en O jee die ruikt naar urine, hij duwt zijn vingers je mond in.
Schoonmaken slet hoor je Meneer zeggen en je doet braaf wat hij zegt en zuigt en likt je eigen zoute pis van zijn vingers.
Als Meneer het voldoende vindt trekt hij zijn vingers terug en wrijft met zijn hand door je haar, zo dat is beter hoor je hem zeggen en hij loopt weg, maar niet voor lang en je weet wat er komt als je het zoef geluid hoort.
Een venijnige tik op je bil en je kunt een kreun niet onderdrukken, dan de andere bil en zo geeft Meneer je 6 tikken in totaal.
Je voelt je kont gloeien en gelukkig is deze beproeving voor bij en kun je weer wat ontspannen.

Wat een prachtige striemen zegt Meneer en je voelt zijn handen over je getergde billen gaan, daar moeten we even wat opsmeren anders gaat het zeer doen en je voelt iets koels over je gloeiende kont gaan.
Dat geeft je een heerlijk gevoel, helemaal als Meneer er zachtjes over blaast, de pijn is gelijk veel minder en je voelt zelfs je pik weer stijf worden en tegen de tafel rand komen, dat je hier zo geil van zou worden had je nooit kunnen dromen.
Prachtig die glimmende billen, hoor je Meneer zeggen en dan staat hij plots voor je, want zijn handen pakken je hoofd en nek beet en hij duwt zijn penis tegen je mond, die je gulzig en gewillig open doet, Meneer zijn penis groeit al snel en hij neukt je weer stevig en diep, je hebt je les geleerd en laat die grote penis hoe moeilijk het ook is er helemaal in en voelt zijn ballen tegen je kin kletsen, Zo ja geile pijpslet, zo wil ik het en je zuigt en slikt tot de laatste druppel zo meteen of je krijgt straf punten.
Het speeksel druipt langs je mondhoeken en je knikt al pijpend ja met je hoofd en Meneer schuift nog dichterbij en zijn buik raakt je voorhoofd en hij probeert nog dieper in je keel te neuken, het gaat sneller en harder.
Dan pakt Meneer met beide handen je hoofd stevig beet en je voelt de eerste straal sperma in je keel, je kokt maar slikt en dan volgen er meer stralen en je klemt je lippen om Meneer zijn penis heen en drukt je tong tegen zijn schacht om maar niks te verspillen, het duurt maar even al lijkt het erg lang, dan voel je Meneer zijn penis wat terug schuiven, maar je blijft zuigen en sabbelen om er zeker van te zijn dat je de laatste druppels zaad ook in slikt.
Dan trekt Meneer zijn penis helemaal terug en je hoort de tevredenheid in zijn stem als hij zegt, dat was een prima pijpbeurt, je hebt goed geleerd geile pijpslet.
Meneer tikt nog een paar keer tegen je wangen met zijn natte penis en vervuld met trots en met een ziltige smaak in je mond wacht je af wat er nu zal gaan gebeuren.
Meneer buigt zich naast je hoofd en fluistert in je oor, dat het tijd is voor de verrassing die hij nog had voor je.
Dat had Meneer inderdaad gezegd, maar je hebt al meer dan 1 verrassing gehad, wat zou dat dan kunnen zijn?

Wat die verrassing is, dat komt in het volgende deel lieve lezer.
Tot dan en nogmaals bedankt voor de lieve berichtjes xxx. 

1606 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.