Tuinman Kai

Geplaatst door: gastrdambttm op 09-10-22

Op de locatie waar ik werk is veel groen en op sommige plekken is het zelfs parkachtig. Regelmatig zijn er tuinlieden aan het werk en alles ziet er dus tiptop uit. Heerlijk dus om tijdens een pauze even een ommetje te maken. En uiteraard een blik te werpen op de tuinmannen die daar druk in de weer zijn.
Nou liep er de laatste tijd een leukerd bij, lekker lang en slank en omdat het warm was een kort broekje aan, met daaronder een paar mooie slanke en behaarde benen. Toen ik hem bijna passeerde draaide hij zich om en schonk me een heerlijke glimlach. Wat een lekker en brutaal koppie had hij! 
We groetten elkaar en raakten zo aan de praat, terwijl mijn blik regelmatig afdwaalde naar zijn benen en kruis. Dit had hij duidelijk door, want hij draaide zich nu helemaal naar me toe en gaf me vol uitzicht op zijn groeiende bulge. Ik likte mijn lippen af en daarop stapte hij dichter naar me toe. In mijn oor fluisterde hij of ik later wat kwam drinken bij hem thuis, wat dichtbij bleek te zijn. Ik vond dit wel spannend en geil dus ik stemde toe. 
Na het werk douchte ik me daar, met speciale aandacht voor mijn kontje. Nooit zeker over wat er gaat gebeuren, maar beter goed voorbereid dan niet. Hij wachtte me op bij de poort en we liepen naar zijn huis, wat een kwartiertje verder op was. Regelmatig legde hij brutaal zijn hand op mijn kontje en kneep er dan zachtjes in. Ik wist nu in elk geval waar hij op uit was!
 
Bij hem thuis gaf Kai, zoals zijn naam bleek te zijn, me een wijntje en ging naar boven om even te douchen. Ik naam plaats op de bank en keek uit over een kleine maar, uiteraard, opmerkelijk mooie rotstuin, met watervalletjes en zo. Dromerig keek ik ernaar en mijn gedachten dwaalden af naar Kai die daar in een kort broekje aan het werk was. Meteen werd ik bloedgeil en keihard. Mijn hand rustte op mijn dikke bulge en streelde zachtjes.
"Zo zo, al zonder mij begonnen!?", riep Kai opeens achter me en ik bloosde als een gek. Dit duurde echter niet lang, want hij stond spiernaakt voor me, fantastisch lekker behaard overal en met een behoorlijke erectie, waarvan de eikel al geil aan het glimmen was. Mijn mond ging open van verbazing en geilheid, want wat een apparaat was dit. Niet zo heel dik, maar wel lang. Ik had nu al medelijden met mijn kontje.
Grijnzend boog hij voorover en gaf me een lange tongzoen. Hij trok me omhoog en al zoenend kleedde hij me uit tot ik spiernaakt voor hem stond, met een stijve waar al een druppel voorgeil op rustte. Kai liep achter me en bevoelde goedkeurend mijn stevige kontje, drukte zich tegen me aan met zijn paal tussen ons in bewegend. Nu werd ik pas echt goed geil. Hongerig drukte ik me tegen hem aan, zijn armen om me heen, waar van een hand op mijn buik en de andere mijn zachtjes mijn tepel beroerde.

"Niet zo snel, geile poes," zei Kai hijgend in mijn oor en duwde me weg en op de bank. Hij kwam naast me zitten, gaf me mijn wijn en we dronken en keuvelden wat. Zijn half stijve rustte op zijn heerlijke dijbeen en ik legde mijn hand erop, met mijn vingertoppen speels zijn binnen dijbeen strelend. Kai beroerde intussen uiterst zachtjes mijn nek en hals, wat mij uiterst geil hield. Onder mijn hand voelde ik zijn pik weer groeien, maar aan zijn stem hoorde je niet dat hij geil was. Terwijl die van mij steeds heser werd. 
Op dat moment trok Kai mijn hand weg en duwde mijn hoofd voorover naar zijn kloppende staaf. Ik likte zijn eikel en slurpte het heerlijke, beetje zoetige, voorgeil eraf en nam hem nu zo ver ik kon in mijn mond. Kai kreunde zachtjes en duwde tegelijk mijn hoofd verder op zijn paal. Ik kokhalsde, maar concentreerde me toen en daarop lukte het. Zijn eikel zat nu duidelijk in mijn keel. Ik wilde me terugtrekken, maar Kai hield mijn hoofd daar en toen hij hevig begon te kreunen wist ik waarom. Hij leegde zijn ballen direct mijn slokdarm in en ik merkte aan zijn pulserende eikel dat het best veel was.
Toen hij was uitgespoten trok hij me omhoog en keek me geil aan. "Zo, dat kunnen maar weinig gasten hoor, zo diep!" en gaf me een tongzoen. Daarop bekende ik dat ik ook niet had geweten dit te kunnen, maar zo leer je nog eens wat. Intussen was ik nog steeds knettergeil en ik wilde mezelf klaar trekken tegen hem aan. Maar Kai trok me omhoog en nam me mee omhoog naar de slaapkamer. 
Daar duwde hij me op mijn rug op bed en begon me af te zoenen en te likken, van mijn hals tot aan mijn voeten en terug omhoog naar mijn kontje, waarna een zalige rimbeurt volgde, want niet alleen zijn pik was lang, maar ook zijn tong mocht er zijn en wat kon hij er goed mee over weg! Nadat ik zo haast handsfree klaar kwam stopte hij en zette me op mijn knietjes op bed. Zijn eikel lag al snel op mijn kutje en terwijl hij mijn onderrug omlaag drukte, zodat mijn kontje goed omhoog stak, vroeg ik me af hoever ik hem erin kon hebben.
Het antwoord liet niet lang op zich wachten.... zijn eikel verdween in mijn natgelikte gaatje en beetje bij beetje duwde hij verder. Het hielp wel dat hij niet zo dik was, maar evengoed moest ik op een gegeven moment slikken. Kai merkte dit en duwde poppers onder mijn neus, waarop ik ontspande en voelde dat hij er nu tot aan zijn ballen in zat!

Mijn kutje gloeide er van maar oh wat was dit geil! Zachtjes en met lange halen begon hij me te neuken en in no time voelde dit zalig en ik was geiler dan geil. Kai voerde het tempo op en terwijl ik zo in sneltreinvaart gespiest werd, spankte hij me ook nog eens elke keer dat hij in me stootte. Dit was gekmakend geil en al snel voelde ik mijn zaad borrelen.
Blijkbaar had Kai dit gemerkt, want hij trok me omhoog tegen zich aan, onvermoeibaar doorneukend en likkend in mijn hals, met zijn handen op mijn borst. Dit  was teveel en met een luide grom spoot ik mijn zak leeg over zijn bed. Kennelijk was hij ook bijna zover, want hij trok me nog strakker tegen zich aan en met een hand stevig om mijn keel spoot ook hij zich leeg in mijn kutje. Zijn eikel bleef maar pulseren waarbij we tegen elkaar kronkelden in ons gezamenlijke orgasme. 
Nadat we weer geland waren trok ik me van hem los, draaide op mijn rug en trok hem aan zijn nog harde paal naar me toe, die al snel in mijn soppende kutje verdween. Ik klemde mijn benen om hem heen en we tongden innig en lang. Zelfs toen hij slap werd voelde ik Kai zijn genotsstaaf nog goed zitten en automatisch (en als volleerde bottom) spande ik regelmatig mijn kutje aan. 
Na een hele poos knuffelen en tongen voelde ik hem weer hard worden en was ik meteen klaar voor nog een beurt. Maar Kai had een ander idee: hij kwam op mijn borst zitten en rukte zich in een rap tempo naar een hoogtepunt. Achter zijn rug had ik al snel mijn hand om mijn pik en rukte mezelf ook klaar. Opeens pakte hij mijn hoofd vast en tegelijk spoten hete stralen zalig zaad over mijn borst, gezicht en in mijn mondje. Wow wat spoot hij veel! En dat voor de derde keer. Kai smeerde alles uit over mijn gezicht en daarop spoot ik me leeg over hem heen. Nahijgend liepen we naar de douche en na een liefdevolle inzeepsessie liepen we gloeiend terug naar onze, nog steeds wachtende wijnglazen.

3362 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 24)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.