Tanken en meer

Geplaatst door: bazel op 09-10-22

Afgelopen zaterdag was ik op weg naar het oosten en stopte even bij het benzinestation aan de A1 net voorbij afslag Kootwijk. Dat is de Shell met die mooie geluidswal aan de voorzijde. Na het tanken even verderop geparkeerd en voor een sigaretje uitgestapt. Je kunt daar een stukje naar achteren lopen richting zendmast. Ik stond daar t roken en van een afstand kwam er een man aan.

Hij had zijn bloes al opengeknoopt en speelde met een tepel. Hij likte over zijn lippen en ik beantwoordde met hetzelfde likken van mijn lippen. Toen hij bij mij was liet ik een hand onder zijn blouse glijden en voelde een heerlijke tepel.

Eigenlijk meer een speen van wel 2 cm op een heerlijke a cup tiet. Ik ben dol op borsten en zeker met die heerlijke spenen. Ik begon dan ook gelijk te likken en zuigen. Ik mocht er ook in bijten, maar dat doe ik liever niet. Ik wil niemand pijn doen. Hij drong aan en ik heb een beetje mijn tanden gebruikt. 
Werkelijk heerlijk staan genieten van zijn borsten voor ongeveer 10 minuten. Toen moest ik helaas verder om mijn afspraak niet te laten wachten.
Maar man, wat zou ik hem graag nog eens tegenkomen. Als je dit leest en je herkent jezelf, neem gerust en graag contact met me op.

Liefs Rob

3670 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.