Pisdate

Geplaatst door: kinky-pisgay op 10-10-22

Vorige week zondag had ik weinig te doen en besloot ik maar om even op de chat te kijken, je weet tenslotte maar nooit wat voor lekkers en geils er online is. Ik zat al een tijdje op de chat toen mijn oog viel op iemand met de naam: ‘Nu geil, zoek date!’ Uit nieuwsgierigheid maar even gaan kijken, jammer… Hoogeveen, best wel ver vanaf omgeving Veendam en het was begin avond en gezien het feit dat ik er ’s morgens weer vroeg uit moet, moest ik dat aan mij voorbij laten gaan. Iets wat ik wel erg jammer vond omdat ook hij wel interesse had in pisseks. Ik stuurde hem dus dat ook, dat ik het jammer vond dat hij niet wat dichterbij woonde. Het kan ook in Veendam antwoordde hij me, ik heb daar nog een lege woning. Mmmm dit klonk wel serieus, we wisselden elkaars telefoonnummer uit en hij zou mij laten weten wanneer hij in de auto stapt en van Hoogeveen naar Veendam zou gaan rijden. Inderdaad stuurde hij even later zijn exacte locatie en kon ik precies zien waar hij zich bevond, hij reed inderdaad richting Veendam. He he, eindelijk es geen faker. Zodra hij bij Gieten was, stapte ik in mijn auto en stuurde hem mijn exacte locatie en zo kon hij ook zien dat ik daadwerkelijk richting Veendam reed.  


Poppers op zak en door het dorp waar ik woon richting Veendam, ik kende het adres wel… jaren geleden was ik daar eens in de straat aan het werk geweest. Onderweg zag ik dat hij inmiddels was aangekomen op het afgesproken adres, het zou ook niet lang meer duren eer ik er zou zijn. Ik rijd mijn auto de parkeerplaats op en loop richting zijn huis. De garage deur staat al op een kier, zoals afgesproken.


We begroetten elkaar met een tongzoen en het duurt niet lang of we liggen languit op een luchtbed te tongen en aan de poppers te snuiven. Ik neem zijn pik in mijn mond en begin hem geil te pijpen. Hij geniet volop. Na een tijdje zegt hij: “het is zover, ik moet erg nodig!” Ik open mijn mond en fluister hem toe: “Doe maar, pis maar… doe het in mijn mond en vergeet mij niet te filmen als je in mijn mond pist!” Nog snel neem ik een snuif van mijn poppers, het duurt niet lang of de eerste straal pis stroomt mijn mond binnen. Genietend van zijn warme, zilte straal, pak ik zijn pik beet en doe hem in mijn mond. Terwijl mijn mond gesloten om zijn pik zit, voel ik zijn hete pis mijn keel binnenstromen. Gulzig slik ik het door. Ik merk dat mijn gulle gever bloedje geil wordt van het aangezicht dat hij heeft. Zijn telefoon op mij gericht en filmend dat hij zijn pik leeg zeikt in mijn mond. Hij haalt zijn pik uit mijn mond en ik krijg even tijd om bij te komen en zijn pis te verwerken. Ik neem nog een flinke snuif poppers en ik voel opnieuw zijn straal pis in mijn mond. Opnieuw sluit mijn mond  zich om zijn pissende pik en ik word weer gefilmd als ik zijn pissende lul aan het pijpen ben. Nog heel even en dan voel ik zijn laatste pisstraal achter in mijn keel en kan ik even weer bijkomen. “Misschien komen er nog een paar mannen” weet mijn date mij te vertellen. Ik verwacht er terecht niet teveel van, want geen een van die mannen is komen opdagen. We hebben nog een tijdje samen getongd, ik heb hem mijn pis nog niet kunnen geven, maar we hebben afgesproken binnenkort opnieuw af te spreken… ik zorg dan dat ik ook flink veel kan pissen en ik ken nog wel een paar mannen waarvan ik weet dat ze mee willen doen en ook zeker weet dat ze komen opdagen.


Maar daarover later meer.


2243 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.