Heb ook verlangengs.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 11-10-22

Ik had verschillende titels in gedachten noem er een paar oke. Moeilijke keus Ga maar Liggen Laat maar lekker vraag  bleef sloeg op de inhoud ja. De dertiger uit het de arts verhaal komt wel op huis bezoek maar niet bij mij haha. De dokter welk langs kwam was kalende man wat schaduw op zijn schedel verder stevige kont. Verklap even iets zijn tong nam bezit van mijn mond. Maar loop te ver naar het einde begin bij het begin. Natuurlijk heb ik ook behoeften. Dus kreeg huis bezoek van een sexy dokter van de lust. Als wil weten wat voor jou blijf lezen zeg ik. Hij maakt zijn titel waar hoor mensen.


Was ik verliefd op mijn jonge huisarts nee, had hij iets wat mij aan stond ja. Dat hij mij niet zag zitten bleek wel toen mij niet wilde bezoeken. Mensen het is zakelijk de dokter van de lust voelt geen genegenheid. Dat merkte ik al toen zijn kleding heel netjes op vouwde. Hij drukte zijn lippen op de mijne. Hij kuste mij langzaam of we tijd genoeg hadden. Gebeurde pas toen hij verder ging kreeg warm en koud van zijn adem. Ik voelde zijn warme adem cm na cm over mijn lichaam gaan. Nee net als ik blijf je niet passief of jij in meester situatie ben mooi niet. Hij behaagt jou en jij deelt mee aan de actie. sorry voor kromme zinnen).

Was ik betrokken bij de actie zeker emotioneel heel erg. Ik had op de website in gevuld mijn verlangengs of wensen. Lief kozen was er een nou hij lief koosde mij zeker. Voelde zijn handen en tong zeker actief met mij bezig zijn. Ik kreunde toen hij mij vingerde terwijl zijn handen mijn tepels beroerde. Toen kwam de climax van het bezoek condoom om ik voelde hem diep in mij stoot na stoot. Het uur was sneller voorbij dan ik dacht. Terwijl hij douchte genoot ik na. Hoorde hem aan kleden en gevulde envelop pakken weg was die. Ik trok  mijn bad jas aan toen bel ging de huisarts stond op de stoep.  Of hij binnen komt misschien weet nog niet echt verstandig  is. Mensen ik genoot hoop jullie ook.

1835 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.