Meneer en de slet 5

Geplaatst door: aries64 op 12-10-22

Meneer loopt weg en je denkt dat hij je verrassing gaat halen, wat zou dat kunnen zijn vraag je je af.

Dan voel je Meneer zijn hand op je kont en hij duwt 2 vingers tussen je bilnaad en duwt je billen van elkaar, iets koels loopt tussen je billen en Meneer vingert het naar binnen en begint je stevig te vingeren, nog meer glijmiddel en Meneer duwt er nog een vinger bij, je voelt Meneer zijn penis tegen je zij en terwijl hij je stevig door vingert legt hij de flacon van het glijmiddel op je rug en pakt je haar beet en trekt je hoofd naar achteren, dan hoor je hem zeggen, "kom maar" .
Je vraagt je af wat hij daarmee bedoelt, maar dan voel je 2 handen op je hoofd en een pik tegen je lippen stoten.
Verrast als je bent open je toch als automatisch je mond en een pik schuift je mond in en begint je hard te neuken, hij is minder groot als die van Meneer, maar de eikel komt toch tot in je keel.
Een slet als jij lust wel meer dan 1 pik, dacht ik zo hoor je Meneer zeggen, dus heb ik een vriend uitgenodigd.
Verwen hem maar goed, want hij heeft al die tijd moeten kijken geile slet.
De vriend neukt je mond in wisselend tempo en intussen voel je de vingers van Meneer in je kont woelen en heen en weer gaan.
Je zou het wel willen uitschreeuwen van geilheid, maar je komt niet verder dan luid kreunen.
Dan trekt Meneer zijn vingers uit je kont en je voelt hem langs je arm lopen, en hoe pijpt mijn nieuwe slet hoor je hem vragen.
Hij is best goed Meneer hoor je de vriend zeggen, je hoort hen praten en beseft dat ook hij Meneer zegt.
Ga wat dichterbij en neuk dat sletje hard en diep in dat geile bekkie, de vriend schuift dichterbij en zijn buik komt tegen je voorhoofd, hij trekt aan je hoofd en stoot nu nog feller, zijn balzak klets tegen je kin.
Dan voel je Meneer zijn handen op je billen en hij leidt zijn penis er tussen, wat een lekker mals neukvlees hoor je hem zeggen en hij stoot toe en duwt zijn penis zover als hij kan naar binnen en met korte stootjes duwt hij zijn penis tot aan zijn ballen erin.

Je voelt zijn ballen tegen de onderkant van je billen en hij houdt zijn penis een paar seconden zo diep en dan met korte rukjes haalt hij hem terug tot zijn eikel er net uit is en dan stoot hij hem er weer zo ver mogelijk in terwijl hij je billen stevig kneed.
Dan hoor je hem zeggen, doe maar en de vriend begint zonder waarschuwing te spuiten, zijn pik diep in je mond duwend komt er straal na straal dik zaad je keel in, Meneer spoot al veel, maar de vriend spuit echt meer en je hebt de grootste moeite om het dikke zaad weg te slikken, weer je lippen om die lekkere spuitende pik en je tong er tegen om maar geen druppel te morsen.
Dat valt nog niet mee, want Meneer is je nu steviger aan het naaien en is blijkbaar nog geiler geworden door de aanblik van zijn klaarkomende vriend, die nu eindelijk ook klaar is met spuiten.
Mond open houden hoor je zeggen en de hand van de vriend voel je tegen je gezicht en die trekt de laatste druppels eruit die op je tong belanden, gretig slik je het door en je likt aan zijn eikel.
Een tevreden zucht en ook de vriend tikt met zijn natte pik tegen je wangen, Meneer graaft zijn vingers in je malse billen en neukt je nu in een hoog tempo, de vriend verdwijnt en je voelt even later waar die is, want hij begint aan je pik onder de tafel te trekken, eerst wat rustig maar dan wat sneller, hij likt duidelijk voelbaar aan je eikel, wat een extra sensatie geeft.
Pijp hem klaar, hoor je Meneer zeggen en de vriend begint je direct heerlijk te pijpen, je voelt hoe je ballen worden gestreeld en gekneed en door alle geilheid om je heen hou je het niet lang vol en begint ook te spuiten en Meneer zijn vriend krijgt een flinke lading zaad op zijn beurt in zijn mond.
Doordat je klaar komt knijp je wat met je mannenkut en Meneer voelt dat natuurlijk, Goed zo slet spuit maar lekker en hij neukt je harder en beukt er echt op los nu, dan knijpt hij hard in je billen en stoot zijn penis diep in je, Zo jaa O dat is lekker
Meneer stoot nog door in een laag tempo en spuit zijn laatste stralen je kont in.
De vriend zuigt en likt nog steeds aan je nu gevoelige eikel, Meneer streelt met zijn pik nog diep in je over je rug en billen, heen en weer gaan zijn handen wat een lekker gevoel geeft.

Dan zijn handen stevig op je schouders komt hij met zijn hoofd naast de jouwe en zegt, zo nu ben je mijn pijp en neukslet, mijn zaad zit diep in die geile kont van je.
Dan gaat hij weer terug naar achter en stoot nog een keer diep in je doorgeneukte kont en haalt zijn penis dan langzaam uit je kont, de vriend was inmiddels ook gestopt en je hoort Meneer zeggen dat hij iets aan moet geven.
Je voelt iets koels tussen je billen en Meneer schuift de plug weer in je kont, zo dan blijft mijn zaad waar het hoort, hoor je Meneer zeggen, je hoopt maar dat die plug na al dat neuken niet te klein is, maar hij blijft zo keurig op zijn plaats.
Nu jij weer zegt Meneer en blijkbaar krijgt de vriend weer een opdracht, je voelt hoe er iets tegen je zij wordt gedrukt en dan heen en weer gaat, de vriend staat zich blijkbaar geholpen door Meneer naast je zich zelf af te trekken , je voelt de eikel en pik nu duidelijk op je rug, hij hijgt hoorbaar en als Meneer zegt misschien gaat het zo beter met een vinger in je kont, kreunt hij hoorbaar en trekt sneller en feller, spuit je geil op die slet vuurt Meneer hem aan, de vriend kreunt harder en je vraagt je af of hij bijna komt of dat hij ook hard word gevingerd.
Zijn knokkels gaan over je rug en dan voel je spetters en hoor je hem hijgend en kreunend klaarkomen.
Het is een stuk minder lang als bij zijn eerste zaadlozing en een hand wrijft over je rug en verdeelt zo het zaad over je heen.
Prachtig zo, hoor je Meneer tevreden zeggen en je krijgt een licht tikje op je billen.
Je voelt hoe hij de banden om je dijen los maakt en de vriend is met je pols banden bezig, zo ga maar even mee om je op te frissen zegt Meneer en pakt je bij een arm en leidt je nog steeds geblinddoekt weg.
Je hoort een deur en Meneer gaat je voor een douche in, want je voelt  de tegeltjes onder je voeten.
Knielen zegt Meneer, en hij houdt een hand op je hoofd tot je met je voorhoofd tegen de muur rust.

Je verwacht dat hij de kraan open draait maar in plaats daarvan voel je een warme straal op je rug en je ruikt duidelijk urine.
Meneer staat over je rug te pissen? Dan komt er een 2 e straal bij en de vriend en Meneer staan al lachend over je heen te zeiken, dit was niet de afspraak maar gek genoeg protesteer je niet, je vindt het zelfs geil wat er gebeurt en laat ze begaan.
Als de ene straal op houd hoor je Meneer iets zeggen je verstaat niet wat en wacht maar af tot de andere straal op houd.
En als dat gebeurt, hoor je Meneer zeggen, zo dat was een lekker extraatje voor je.
Zijn hand weer op je hoofd, kom maar omhoog sletje en je voelt de pis over je benen lopen.
Als je staat voel je warm verfrissend water over je lijf komen, Meneer staat achter je en spoelt je af en draait je om.
Dan gaat je blinddoek af en het licht verblind je eerst, wanneer je wat gewend ben zie je het lachende gezicht van Meneer.
De vriend is nergens te bekennen en Meneer vraagt of je genoten hebt.
Zeker Meneer, ik heb zeer genoten zeg je terug.
Mooi zo, eerst douchen en dan mag je de rommel in de kamer opruimen, want je hebt een klieder boel gemaakt slet.
Moet binnen een half uur klaar zijn, want zolang ben je nog mijn slet vandaag.

Ik heb nog een vervolg in mijn hoofd.
Dus voor de liefhebbers....tot ziens xxx     

1880 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.