Laat maar lekker

Geplaatst door: snoepjevanweek op 14-10-22

Hallo voor ik begin verwerk mijn eigen gevoelens er in oke! Ja ik ben terug voor een nieuwe dokter van lust avontuur. Had even moeilijk hoe moest ik het betalen, simpel even eten en drinken wat is in huis. De dokter of hoe hem wil benoemen kost bepaald bedrag moest even vinden. Het is puur toneel spelen wat die doet al geniet mogelijk ook. Hij kreunt en steunt op de verwachten momenten haha. Was eerst teleurgesteld stond andere kerel voor de deur. Hij glimlachte naar mij leek minder zakelijk te kijken. Wel kalend maar heel ander lichaam kan je wel zeggen(later meer info). Nee niks van zijn lippen op de mijne hij trok gelijk mijn kleren uit bewonderde mij. Hij spoot slagroom op mijn borst spontaan met zijn zachte tong likte mij het iets later op heerlijk. Toen ik hem aan raakte voelde het oke. Niet glad een beetje behaard niet echt veel. Zou genoeg zien en voelen van zijn lichaam.


Zijn lichaam was pezig niet mager hij had alleen zijn slip nog aan. Mijn handen gingen naar de slip maar hij liet hem zelf zakken. Stapte er uit en legde hem bij zijn gevouwen kleding. Mijn mond was zo op de juiste hoogte om zijn pik in te slikken. Het voelde goed hem te pijpen gelukkig niet te groot of te klein nam zijn ballen ook onder handen. Stopte gelijk toen hij 69 wilde daar had nou even echt geen behoefte aan. Daarom begon hij eerst bij mijn hoofd haar steeds verder met strelen. Natuurlijk was opwindend en lekker miste iets maar wat. Ik miste soort samen zijn gevoel een naar het doel. Hij streelde mij prima maar miste het.

Hij pijpte prima maar net als bij het strelen het ontbrak. Hij vingerde mij tot ik kwam was oke meer niet. Sorry ik liet hem douchen betaalde hem leuke kerel maar het, zoals met de eerste dokter ontbrak helemaal. Ik lag op bed trok mijzelf af kijkend naar een video op mijn pc. Mensen ik verwoordt eigenlijk wat tijdens dates voelde was prima maar ontbrak wat. Ik beledig niemand ik zit zo in elkaar geen klik dan voelt als verplichting.

1363 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.