De buurman - het weerzien

Geplaatst door: dutch0368 op 14-10-22

In het eerste verhaal beschreef ik mijn ervaringen met mijn buurman, begin jaren negentig. En ook hoe hij door verhuizing plotseling uit mijn leven verdween. Het was in 2010 dat ik op een chatsite een profiel zag van een man, waarbij ik vaag een herkenning had. Hij woonde in Rotterdam, volgens zijn gegevens. Ik besloot hem aan te spreken en al snel bleek dat mijn gevoel klopte. Het was mijn buurman van weleer. Hij reageerde erg blij en verrast en wilde graag weten hoe het met mij ging en was vergaan. En dat wilde ik andersom ook. Sinds enige jaren woonde hij weer in Rotterdam en hij nodigde mij uit voor een bakkie... Een week later ging ik naar hem toe. Ik voelde mij best wel gespannen, maar op een prettige manier. Hoe zou het weerzien zijn? Op mij als destijds jongeman hadden onze seksuele contacten best indruk gemaakt. Hoe was dat voor hem? En ja, we waren beide inmiddels twintig jaar ouder.  Ik wist niet eens meer hoeveel jaar ouder hij was dan ik.


Ik kwam aan bij de flat waar hij woonde en belde aan, een doos chocolade en een fles wijn bij me. Via de intercom hoorde ik zijn vrolijke stem en hij zei mij naar de 14e etage te komen. Hij stond mij al op te wachten bij de deur. Een stevige man, haar volledig grijs, maar nog dezelfde guitige ogen en lach als toen. Hij trok me naar binnen en ik kreeg meteen een warme knuffel en een heerlijke zoen op mijn mond. Hij was erg blij me te zien en ik merkte dat het wederzijds was. We dronken samen koffie op de bank en zaten al snel weer dicht bij elkaar. Hij vertelde dat hij destijds min of meer gevlucht was, doordat de echtscheiding nogal problematisch was. Hij bleek 23 jaar ouder dan ik te zijn. Iets wat ik me destijds niet zo had gerealiseerd. Maar hij was nog erg vitaal en had al jaren een jonge vriend. Die woonde in het buitenland en ze hadden een lang afstandsrelatie, maar zagen elkaar elke twee maanden tenminste een week. Hij vertelde wel dat de vriend vrij jaloers was, maar dat hijzelf genoot van zijn vrijheid als hij alleen was. Hij had meerdere (jongere) mannen met wie hij geregeld seks had. Hij was dus nog goed in vorm, zei hij. En terwijl hij dat zei legde hij mijn hand vol op zijn kruis, waar ik een harde pik voelde Mijn eigen pik was ook behoorlijk stijf en nat. Tijdens ons praten zochten we al steeds lichamelijk contact in de vorm van hand aanraking en strelen. Nu waren we dus beide duidelijk geil en hij vroeg wat ik zou willen. Ik beantwoordde hem met een tongzoen. Dat smaakte en voelde weer zo intens en vertrouwd als toen. Binnen de kortste keren hadden we elkaar uit de kleren geholpen en ik nam zijn harde en natte pik in mijn mond...hmmm, dat smaakte goed. Met mijn hand voelde ik dat zijn grote en zware ballen klam waren van de opwinding. Ik snoof de geur op en likte zijn ballen. Hij werd zo geil dat hij een straal voorvocht in mijn gezicht spoot. Ik nam zijn pik weer in mijn mond en pijpte hem. Heel snel voelde ik de warme stralen in mijn mond en proefde ik de lekkere zoetige smaak van zijn warme zaad. Wow, ik stond nu zelf op springen en hij nam mijn pik in zijn mond. Heerlijk likte en zoog hij mij. Zijn warme mond om mijn pik, die hij diep naar binnen zoog...


Hij kreunde van genot en ik voelde dat ik hard ging spuiten. Met een vrij harde kreun spoot ik zijn mond vol. Hij genoot en slikte een groot deel door. Maar een deel gaf hij daarna terug in een geile tongzoen. Wat was dit weer intens... We waren beide nog steeds bloedgeil en hij nam mij mee.... Eerst naar de douche, waar hij mij in zijn armen nam, onze pikken omhoog zette, en stevig tegen elkaar aan gedrukt, zijn blaas met kracht leegde. De geile warme pis spoot omhoog langs onze buiken, borsten en kwam tot bij onze gezichten. Ik deed hetzelfde, terwijl wij innig tongden, een deel van de pis daarin meenemend. Nog druipend van dit warme nat nam hij me mee naar zijn bed. Hier ontstond een intense vrijpartij: tongen, likken, rimmen en neuken....Het voelde zo goed en bekend. En toch ook geil en spannend alsof het voor de eerste keer was. We waren het nog niet verleerd en de passie was er nog steeds. Hij neukte mij eerst en daarna neukte ik hem. Toen ik in hem was klaargekomen bleven we nog een tijdje zo liggen. Met mijn half stijve pik in zijn heerlijke warme gaatje. We besloten beide dat dit een hele mooie en intense afronding zou zijn van wat wij eens hadden gehad. Ik koester dit voor altijd.

 

2733 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 24)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.