Mijn allereerste pisdate met een man ooit

Geplaatst door: kinky-pisgay op 16-10-22

Sinds mijn puberjaren had ik al iets met pisseks. Ik vond het geil om in boekjes te zien hoe mensen elkaar in de mond pisten. Later huurde ik in de plaatselijke videotheek films over plasseks tussen mannen en vrouwen, hetero dus. Tijdens deze jaren leerde ik veel meisjes kennen, met sommigen van hen had ik seks, met sommigen ook plasseks, en ik vond het fantastisch. Na een paar mislukte relatie’s was ik wel helemaal klaar met vrouwen, want ondertussen had ik ook al iets met mannen gedaan en bij de eerste de beste keer wist ik: hier kan geen vrouw aan tippen. Af en toe ging ik naar Groningen, nog een beetje bleu, gay-bars te bezoeken, mijn favoriet was de Ritz. Ook ging ik cruise-gebieden langs, er is/was zelfs eentje in mijn eigen dorp. In de jaren ’90 was ik ook al actief op de dating en chatsites voor gay-mannen en op één van die chatsites kwam ik een leuke vent tegen die dezelfde liefhebberijen had als ik. Ik besloot een gesprekje met hem te beginnen, we stuurden foto’s over en weer en ik vond hem gelijk ontzettend leuk en lekker. Kaalgeschoren hoofd, hij had wel wat weg van Jimmy Summerville. Hij verlangde ontzettend veel naar een pissende pik in zijn mond, hij had wel een vriend, maar die had  niks met pisseks. Het was al laat in de avond en ik moest de volgende ochtend vroeg uit om te werken, anders had ik hem uitgenodigd om bij mij te komen, want ik had ook ontzettend veel zin in zijn pissende lul. We wisselden onze msn uit en chatten daar nog een tijdje verder, totdat het voor mij tijd werd om op bed te gaan. Ondertussen was ik zo geil van die jongen geworden dat ik mij MOEST afrukken in bed en luid kreunend kwam het tot een flinke orgasme.


De volgende ochtend als de wekker gaat doe ik mijn normale dingen, koffie maken, sigaretje roken (toen nog wel), daarna in de auto en op weg naar mijn werk. Tijdens mijn werk kreeg ik die jongen maar niet uit mijn hoofd. Zodra ik thuis ben en hij zit op msn, vraag ik hem om bij mij te komen. Ik moest en zal hem gewoon proeven. Eindelijk was het tijd om naar huis te gaan en zodra ik thuis was, pakte ik een pilsje, zette mijn pc aan en opende msn. Ik kreeg een hele serie berichtjes van mijn pas geworven chatvriendje met veel foto’s en geile teksten. Ik werd gelijk weer bloedje geil en dat werd nog erger toen ik zag dat hij ook daadwerkelijk online was. “Hi, ik ben net weer thuis van mijn werk, ik heb heel de dag aan jou gedacht, je wilt niet weten hoeveel ik naar jouw zeikende lul verlang.” Hij bekende dat hij ook veel aan mij had gedacht en nog steeds veel zin in mij had. “Waarom kom je niet bij me? Ik heb ook ontzettend veel zin in jou!” Hij wilde graag bij mij komen en ik gaf hem mijn adres. Ik voelde gewoon dat deze jongen niet fake zou zijn, ik wist zeker dat hij over een half uurtje bij mij op de oprit zou rijden.


En dat gebeurde dus ook, na ongeveer een half uur, drie kwartier zie ik een auto langzaam mijn huis passeren, de bocht omgaan, zijn auto draaiend om vervolgens zijn auto op mijn oprit te parkeren. Ik loop hem tegemoet, stel mij aan hem voor en neem hem mee achter het huis, vlakbij de achterdeur. Het is mooi weer, de zon schijnt en we vallen in elkaars armen en beginnen elkaar hevig te tongen. Mijn god, wat een lekkere vent is dit. We strelen en kneden elkaars kruis en allebei zijn we loeihard. Ik hou het niet meer uit en ik trek zijn jeans van zijn kont en bevrijd zijn harde pik uit zijn boxer. Ik neem zijn pik in mijn mond en begin hem hartstochtelijk te pijpen. Gewoon bij mij achter het huis…. Vaak kwamen mijn ouders onverwacht langs en die gingen altijd achterom, gelukkig was dat vandaag niet het geval. “Wat heb je een heerlijke lul lieverd!” Ik ga staan en geef  hem opnieuw een tongzoen. “Kun je nu pissen? Fluistert hij in mijn oor…” “Ja, denk het wel!” Hij trekt mijn werkbroek naar beneden en haalt mijn pik uit m’n onderbroek. Zachtjes kust hij mijn eikel, opent zijn mond en begint me langzaam te pijpen. Ooooh mijn god, wat lekker is dit. Met één hand streelt hij mijn billen, met de andere hand kneedt hij mijn ballen. Ik voel dat het niet lang meer gaat duren eer ik moet pissen. Langzaam haal ik mijn pik uit zijn mond, richt het op zijn mond en waarschuw hem dat ik zo ga pissen, waarop hij wijd zijn mond opent en ik de eerste stralen uit mijn pik in zijn mond zie verdwijnen. Hij wordt helemaal gek van geilheid, sluit zijn mond mijn pik en hij laat alles uit mijn pik in zijn mondje stromen. Ik zie mijn pis uit zijn mond stromen, over zijn jeans en op de grond. Het is zo’n ontzettend geil gezicht en ik weet zeker dat het ook niet lang meer gaat duren eer dat ik klaarkom, maar voordat ik klaarkom, wil ik hoe dan ook zijn pissende lul pijpen. 


Laten we naar binnen gaan, stel ik voor. Hand in hand lopen we mijn huisje binnen. Zodra we binnen zijn en de achterdeur is gesloten, staan we hevig te tongen. Ik trek de wc-deur open en ga op het toilet zitten, ik neem zijn pik en sluit mijn mond om zijn inmiddels loeiharde paal. Lief en teder verwen ik zijn pik met mijn mond af en toe fluisterend dat ik naar zijn pis verlang. Niet veel later komt daar het moment dan eindelijk dat hij begint te pissen. Met mijn mond ver open vang ik zijn eerste druppels op, sluit mijn mondje om zijn pik en voel de stralen pis mijn mond binnengaan… Mijn god, dit lijkt nog lekkerder dan toen ik het van een meid kreeg. Ik open mijn mond en ik richt zijn pik opnieuw op mijn mond en laat het goudgele vocht mijn mond binnen kletteren. Ik word helemaal gek van geilheid. “ Ooooh lieverd, wat ben je lekker… ik vind je zo ontzettend geil!!!” Nadat hij was uitgepist, bleef ik hem pijpen en het duurde niet lang of hij spoot zijn zaad in mijn mond. Hij bleef maar spuiten, zo geil was hij. Zodra hij helemaal klaar was, Tongde ik zijn zaad naar hem over, daarna nam hij mijn pik in zijn mond en pijpte mij terwijl ik nog steeds op de wc-pot zat. Bij mij duurde het ook niet lang of ik spoot mijn zaad in zijn mond en hetzelfde ritueel herhaalde zich. Ik kreeg ook mijn eigen zaad te proeven… En vanaf dat moment wist ik: ik wil nooit meer iets met een vrouw dan slechts vriendschap. Seks tussen twee of meerdere mannen, daar kan geen vrouw tegenop!

2186 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.