Robert

Geplaatst door: lurker op 17-10-22

Ik ben op zoek naar een nieuwe woning en mag komen kijken naar mijn favoriet, er zijn meerdere redenen waarom ik juist dit appartement graag zou willen dus ik ben heel blij dat ik mag komen kijken.


Om 10:00 heb ik een afspraak, maar voor de deur zie ik niemand, dus bel ik aan. Ik hoor “kom binnen” door de intercom en word binnengelaten, waarna ik me met de lift naar de juiste etage begeef. Bij de voordeur aangekomen staat deze op een kier en dus ga ik naar binnen.


Daar staat Robert, die zich voorstelt en hij begint meteen te vertellen over het huis en de vertrekken. De vorige bewoner is al verhuisd, maar heeft nog een aantal spullen ter overname achtergelaten zoals de laminaatvloer, gordijnen en een bed, waar ook nog een matras op ligt.


Vrij snel raffelt Robert de rondleiding af en dan vraagt hij of ik nog vragen heb en of ik nog steeds geïnteresseerd ben. Ik heb eigenlijk maar één vraag en dat is hoeveel kandidaten er zijn omdat ik deze woning graag zou willen. Robert vertelt daarop dat er 10 kandidaten zijn uitgenodigd, waarvan er 8 ook echt komen kijken en dat er normaal gesproken geloot wordt bij meerdere geïnteresseerden.


Ik kijk sip, en dan zegt Robert “Ik kan die loting wel een handje helpen, mocht je genegen zijn mij een handje te helpen.” Ik vraag “Waarmee?” En Robert zegt heel direct “Om te beginnen door je kleren uit te trekken”. Ik kijk even zoekend in het rond, maar besluit dan door te vragen “En dan?”. Robert antwoordt “En dan ga je mij aftrekken, of liever nog pijpen.” Ik blijf even stil en dan zegt Robert “Ik snap het als je daar niet op in wilt gaan, maar dan gaat er gewoon geloot worden. Tenzij … er iemand anders is waarmee ik dit ook wel wil en dat die er dan wel op in gaat. Je bent de tweede die komt bezichtigen, er komen er nog 6 na jou”.


Ik vraag “Wat gebeurt er dan als ik aan jouw wensen tegemoet kom en er zou er bij die andere 6 ook eentje meegaan in jouw wensen, wordt er dan alsnog geloot?”, daarop zegt Robert “Nee, als jij meegaat in mijn wensen krijg jij de woning, 100%, ik zal de andere bezichtigingen dan nog wel uitvoeren, maar de rest vertellen dat er geloot gaat worden en later zullen ze dan horen dat ze niet hebben gewonnen”. Ik denk nog twee tellen na, zeg dan “Ik ben hier eigenlijk al jaren nieuwsgierig naar, dus vooruit met de geit” en begin me uit te kleden.


Als ik al mijn kleren heb uitgedaan en op een hoopje heb gelegd zie ik dat Robert zijn piemel al tevoorschijn heeft gehaald en dus kniel ik voor hem neer. Ik trek aan zijn piemel tot deze stijf is en besluit dan ook meteen mijn tong erbij te halen. Na een paar keer de zijkant likken neem ik zijn eikel in mijn mond en begin ik met pijpen. Ik wissel dat af met het zuigen aan zijn ballen en nogmaals likken van zijn stijve als Robert plotseling zegt “Kom mee” en hij loopt richting het bed in de slaapkamer.


Ik kom overeind, volg Robert naar de slaapkamer en als ik naast hem sta zegt hij “Een piemel in je kont, ben je daar ook al jaren nieuwsgierig naar?”. Ik word rood en hoor Robert “Ja dus” zeggen waarna ik gedwee zijn instructies opvolg over de positie op handen en knieën die hij mij wil laten innemen. Dan gebruikt Robert wat spuug om met één en even later twee vingers bij mijn kont naar binnen te gaan en hij beweegt zijn vingers op zo’n manier dat ik binnen de kortste keren een stijve heb, waarna Robert me met zijn andere hand aftrekt en ik vrij snel daarna klaarkom op het matras. Robert zegt “Ik begrijp dat je dit bed overneemt van de vorige bewoner?” en ik zeg “Ja, lijkt me verstandig”. Daarop haalt Robert zijn vingers uit mijn kont.


Dan pakt hij zijn piemel erbij, die al die tijd stijf is gebleven en zet deze tegen mijn sterretje, waarna hij mij langzaam penetreert. Ik probeer me over te geven aan deze situatie en dat lukt aardig omdat Robert langzaam aan doet. Als ik zijn piemel een aardig eind in me ontvang begint hij me rustig te nemen. Na gewenning aan mijn kant voert Robert het tempo op en even later komt hij in me klaar. Vrijwel meteen daarna zegt Robert dat ie zich even opfrist in de badkamer en dat de volgende kijker over 5 minuten een afspraak heeft. Ik kom snel van bed, ga naar de hal en doe mijn kleren weer aan. Als ik mijn veters strik gaat de bel en via de intercom laat Robert de volgende kijker binnen op de begane grond. Ik bedank Robert voor de rondleiding, geef hem een knipoog en loop snel de deur uit richting het trappenhuis en ontloop daarmee net de volgende kijker die met de lift omhoog komt.


Robert heeft niet gelogen, ik krijg een week later mijn gewenste nieuwe huis aangeboden en kan het huurcontract tekenen. Als ik enkele weken later helemaal over ben krijg ik van Robert op maandagmiddag een appje: “Heb je het overgenomen bed nog?”. Ik antwoord “Ja, in de logeerkamer, ik heb er nog geen lakens bijgekocht”. Daarop antwoordt Robert “Ik heb nog wel een keer zin; vanavond 20:00?”. Ik weet even niet hoe ik moet reageren, maar ik merk dat Robert de situatie goed heeft ingeschat en dus stuur ik na enkele minuten “Ja, vanavond mag je komen” terug.


Als Robert om 19:57 voor mijn deur op de galerij staat laat ik hem binnen, hij doet de deur achter zich dicht en zegt meteen “Wat is dit nu, heb je nog kleren aan??”, daarop kleed ik me ter plekke uit en als Robert zegt “Breng me naar de logeerkamer” draai ik me om, en loop ik gedwee voor hem uit de slaapkamer in. Als ik op de grond wil gaan zitten zegt Robert “Meteen op bed, ik wil je neuken” en dus klim ik op bed en neem dezelfde pose aan als de vorige keer dat ik hem me liet nemen.


Robert haalt daarop zijn stijve tevoorschijn en duwt deze dit keer vrij snel bij mij naar binnen. Wederom trekt hij een aantal keer aan mijn piemel, maar nu terwijl hij me ritmisch aan het neuken is. Na een tijdje kom ik, wederom, klaar op de matras. Robert merkt enkele minuten later dat hij ook gaat komen en dus trekt hij terug, loopt langs het bed naar mijn gezicht en zegt “Kijk me aan!” en als ik dat doe komt hij na twee keer trekken klaar in mijn gezicht. Dan zegt Robert dat hij ditmaal degene zal zijn die het huis verlaat. Hij ritst zijn broek dicht, loopt naar de voordeur en als hij deze uit loopt zegt hij nog snel “Tot volgende week!” en trekt dan de deur dicht. En ik? Ik bevind me nog steeds op handen en knieën op het overgenomen bed, Roberts sperma nog op mijn gezicht en ik bedenk me dat een week best lang duurt, dat Robert ook nu al weer aan zou mogen bellen …

3280 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 26)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.