Sex op het werk

Geplaatst door: richard-53 op 18-10-22

Sinds kort werkt er een andere schoonmaker op het kantoor die na de reguliere uren komt schoonmaken.

Nu was ik aan het overwerken en het was verder vrij rustig op kantoor waar ik zit. 
Ik zag de man bezig met het reinigen van de bureaus en keek geïnteresseerd toe, hij zag er leuk uit, goed gebouwd en ik schat hem een jaar of 40.
Plots keek hij mij ook heel indringerig aan en ik voelde me geil worden daardoor, hij moet dat in de gaten hebben gehad want hij kwam naar mij toe en vroeg of hij mijn bureau mocht schoonmaken. 
Ik bloosde wat en zei natuurlijk, hij gaf me een hand en zei hi ik heet Marcel en terwijl hij mij een hand gaf keek hij naar mijn broek waarin je duidelijk kon zien dat ik ondertussen een stijve had gekregen.
Je bent hier nu alleen toch vroeg hij, ik zei jij iedereen is al naar huis, maar ik had nog werk liggen. 

Hij ging naast mij op het bureau zitten en begon een gesprek, ik had al wel in de gaten dat hij minimaal bi was en voordat ik het doorhad wreef hij over mijn broek, ik voelde zijn hand glijden over mijn stijve pik, hij maakte mijn broek open en ging met zijn hand in mijn boxershort, ik begon zachtjes te kreunen toen ik zijn hand om mijn kloppende pik voelde gaan. 
Na een paar minuten trekken aan mijn pik vroeg hij of ik me wilde uitkleden wat ik graag wilde, hij deed hetzelfde.
Ik was ondertussen naakt en zag hem zijn slip naar beneden schuiven en een flink kloppende pik kwam tevoorschijn. 
Ik ben zelf meer een bttm en ik merkte goed dat hij meer een top was, hij vroeg me of ik zijn pik nat wilde pijpen wat ik maar al te graag wilde doen. 
Hij ging terug op mijn bureau zitten en ik begon zijn eikel en ballen te likken en daarna ging ik hem diep pijpen en aan zijn gehijg te horen genoot hij ervan.
Na een 5-tal minuten wilde hij dat ik stopte en wilde hij dat ik voorover op het bureau ging hangen met mijn benen open.
Ik deed dat en ik voelde hoe hij eerst 1 vinger maar al snel daarna 2 vingers in mijn anus duwde en vingers mijn gaatje verder open, ik kreunde van genot. 
Na een tijdje stopte hij en ging achter me staan, zette zijn pik voor mijn gaatje en pakte mijn heupen vast, langzaam duwde hij zijn pik in me en toen hij half in me zat pakte hij mijn heupen stevig beet en duwde in 1x door.. Ik kreunde luid nu en voelde zijn 20cm diep in me.
Ritmisch neukte hij mij en bij elke stoot liep er voorvocht uit mijn eikel.
Plots voelde ik zijn pik verder opzwellen en harder kloppen in mij en daarna een oerkreet en een warmte vulde mijn darmen, hij spoot zijn zaad in krachtige stralen diep in mij.

Ik hield het ook niet meer en spontaan kwam ik ook klaar.
Zijn pik verslapte in mij en hij gleed uit mij, zijn pik glom van het zaad en hij zei blijf even zo liggen en hij pakte zijn mobiel en maakte een foto van mijn openstaande anus waar het zaad van hem in dikke stralen uit liep.
Ik like voordat hij zijn kleren aantrok nog even zijn pik schoon en pakte wat doekjes om mijn zaad van het bureau te vegen en mijn anus schoon te maken van zijn warme zaad.
Hij zei nog hopelijk werk je vaker over want je hebt een heerlijk neukgaatje en knipoogde naar mij, waarna ik zei vanaf nu werk ik zeker vaker over want dit was erg lekker. 
Hij kuste mij nog snel en ging naar het volgende kantoor om schoon te ts maken. 

3034 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.