Op een industrieterrein

Geplaatst door: trucker-bi op 19-10-22

Ik sta geparkeerd op een industrieterrein en kijk naar een film met een biertje.

Morgen moet ik hier in de buurt lossen dus ik hoef nergens meer heen.
Schuin tegenover me komt een auto te staan, ik besteed er weinig aandacht aan tot hij zijn binnenverlichting aandoet.
Het is een stevige wat oudere man die met lange rustige halen aan zijn pik trekt, ik voel een enorme tinteling door me lijf gaan.
Hij kijkt me aan en klopt met zijn vrije hand op de bijrijdersstoel, twijfelend stap ik uit en loop naar hem toe, kom maar binnen kijken zegt hij terwijl hij rustig doortrekt.
Ik doe de deur open en ga zitten, Gefascineerd kijk ik hoe hij zichzelf trekt, langzaam gaat hij op en neer met zijn hand.
Zonder iets te zeggen voel ik zijn vlezige hand in mijn nek hij knijpt er een beetje in en duwt me naar zijn kruis, ik draai mee zodat mijn mond nu bij zijn stijve pik is, ik ruik de ziltige lucht van zijn pik maar voor ik me dat echt realiseer duwt ie zijn pik in me keel, ik begin gelijk te zuigen, hij smaakt zoutig.
Goed zo slet roept ie, ik zag meteen dat jij een geile donder bent terwijl hij het tempo aangeeft.
Zijn andere hand voel ik op me billen, hij kneedt ze, laat ze zien, ik stop met pijpen en draai me om, nee slet ik wil ze goed zien, stap uit.
We stappen uit, hij komt achter me staan en duwt me voorover op de motorkap zijn vlezige vingers knopen mijn broek los en hij trekt hem naar beneden, daar sta ik in me blote reet.

Wat een geile kont heb je hij trekt me billen uit elkaar, lekker stevig en toch zacht eens voelen of je ook strak bent, ik voel zijn vinger tegen me ster drukken, jij bent heel strak hè kreunt hij kijken of me pik er wel in wilt, ik voel zijn warme eikel in me spleet, zijn buik tegen me billen ik sta vast tussen hem en de motorkap, ik voel zijn eikel tegen me ster duwen tot hij ineens een stukje in me schiet, hij geeft een kreun ik een kreetje van pijn, zijn pik wordt slapper voel ik, ik ben gekomen zegt hij wat ben jij strak.
Ik wurm me los en voel aan me kont, zaad loopt eruit, hij is in me klaar gekomen.
Wil je je wassen, ik woon vlakbij.
Eigenlijk ben ik best boos maar ook erg geil dus ik stap in, rijden zeg ik narrig.
Ho ho zegt hij, het is gebeurd het was een ongeluk je mag boos zijn maar dan blijf je hier.
Oké zeg ik zal gewoon doen.
Mooi zegt hij pakt me bij me hoofd duwt me gezicht in zijn kruis lik me slet en hij begint te rijden.
Na twintig minuten zijn we bij een kleine stacaravan, kleed je uit zegt ie bij binnenkomst we kleden ons samen uit, zijn buik hangt over zijn kruis, hij is steviger dan mij, geil hè berensex dikke berensex zegt hij.
Hij schenkt wat te drinken in en neemt een paar pillen, daar wordt ik goed hard van zegt ie.
We zitten onder een luifel buiten, ga eens op je knieën zitten, hij komt achter me zitten zijn buik legt ie op mijn billen ik voel de warmte van zijn pik tegen me aan zijn handen kneden me borsten, hij duwt wat harder tegen me ster, knijpt in me tepels met een kreet komt hij in me, Jezus wat ben jij lekker, zelf nu ben je nog strak, ik voel me ster oprekken met zijn dikke pik er een stukje in, wacht maar af tot ik helemaal in je zit zegt ie en trekt zich terug.
Liggen blijven hoor, hij staat op, trek je billen uit elkaar, ik doe wat hij zegt dan voel ik een straal lauwwarm water tegen me ster hou open zegt hij terwijl hij tegen me aan plast.
Als hij kaar is gaan we naar binnen, kom douche slet.
De douche is behoorlijk ruim voor een caravan we passen er beide onder, hij wast me en spoelt zijn zaad uit me, nu ben je lekker schoon slet, zijn pik begint behoorlijk te groeien, een ader klopt hard aan de buitenkant, zo dik en zacht als hij net was zo hard is hij nu, de pillen werken kreunt hij terwijl ik zijn pik blijf likken.
We stappen onder de douche vandaan drogen ons af, zijn pik staat recht vooruit en is keihard.
Ik ga op bed zitten en wil zijn pik in me mond nemen, hij duwt me achterover trekt me benen uit elkaar en zijn pik komt voor me ster zijn buik valt over mijn pik en ballen, ik kreun.

Hij wrijft met zijn buik over me heen en door het gewicht is het net alsof ik tussen een paar tieten zit met me pik dan trekt ie me wat verder omhoog zijn handen houden me enkels vast en hij duwt me bijna dubbel zijn harde pik voel ik drukken tegen me ster dan gaat ie met zijn armen over me dijen en pakt me bij me keel, ik slaak een kreet als hij door duwt hij kreunt zijn pik zit een stukje in me als hij begint te pompen, hij kreunt en houdt me stevig vast ik voel zijn harde pik schokken en ineens komt hij steeds makkelijker in me tot ik zijn ballen tegen mij aan voel met lange halen begint hij nu te neuken, zijn harde pik voel ik goed in me tekeer gaan, lekker kreunt hij als hij helemaal in me zit, ja kreun ik.
Weet je dat ik alweer zaad in je gespoten heb en dat gebruiken we nu als glijmiddel kreunt hij en hij stoot steeds harder in me, hij pakt me nu bij me dijen trekt me iets omhoog zijn buik over me zak hij stoot hard en diep in me trekt zich terug en mij omhoog houdt zijn pik voor me mond en trekt zich af.
Zijn pik glimt helemaal en is donkerrood van kleur ik open mijn mond en voel zijn stralen op en in me mond komen, vraag slik ik het door en lik aan zijn pik, hij wordt niet eens slap.
Liggen slet en hij komt weer in me nu neukt hij zachtjes terwijl hij aan mijn pik trekt, wil je spuiten vraagt ie, ja knik ik hij pakt me hand en laat me mezelf trekken ondertussen stoot hij zijn harde pik in me kut ik kom vrij heftig klaar spuit zaad over me buik wat hij me laat oplikken dan spuit hij zijn zaad diep in me met een harde stoot.

Kom we gaan douche zegt ie vrij bot en haalt zijn paarse harde lul uit me.
Ik was mezelf en pers zijn zaad uit me, het zijn behoorlijke klodders, zijn pik is extreem gevoelig maar nog steeds hard valt me op.
Dan stappen we in de auto en rijdt hij me terug naar de truck.
We stappen beide uit en ik wil hem gedag zeggen als hij me stevig vastpakt me broek losmaakt me voorover op de motorkap duwt hij haalt zijn pik uit zijn broek houdt hem voor me ster en ramt hem helemaal in me hij neukt me hard en grof ik voel zijn handen om me heupen trekken zijn pik is keihard, wat voel ik hem goed in me.
Dan kreunt hij geeft een paar harde stoten zijn pik glijdt uit me hij doet ze broek dicht bedankt me en gaat weg mij achter latend met een pijnlijke goed gebruikte kut die zijn zaad langzaam eruit perst.

3146 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.