Studenten II

Geplaatst door: carlocoen op 19-10-22

Ik was in de zevende hemel terechtgekomen. Eindelijk kon ik ruim baan geven aan mijn homogevoelens, eindelijk had ik een vriendje met wie ik dit kon delen, en wát voor één: een heerlijk mooie, lange, leuke vent – degene waar ik jaren over gefantaseerd had en die plots weer in mijn leven was opgedoken.

´s Ochtends werden we ruw gewekt door de wekker want Coen had een college waar hij heen moest. We hadden nog even genoten van elkaars warme lichaam maar toen was Coen resoluut opgestaan, echter niet zonder beloofd te hebben dat we elkaar vanavond weer zouden zien.

Ik liep de hele ochtend met een brede glimlach rond. Vrienden vroegen me of er iets aan de hand was, waar die stomme grijns vandaan kwam maar ik liet ze in het ongewisse en ging mijn eigen weg. ´s Middags besloot ik naar de bibliotheek te gaan om toch wat te studeren maar het lukte me niet me te concentreren. Telkens gingen mijn gedachten weer terug naar de avond ervoor, naar onze eerste zoen… naar zijn mooie lijf tegen het mijne…zijn heerlijke pik die ik leeg gepijpt had…zijn pik die diep in me op en neer gleed…zijn gezicht terwijl hij over me klaar kwam…


Ik kreeg het warm en besloot naar de wc te gaan zodat ik mijn gedachten de vrije loop kon laten. Van studeren kwam zo toch niets terecht. Eenmaal op de WC deed ik de deur op slot en liet mijn broek zakken op mijn enkels. Ik leunde achterover tegen de deur en begon me met gesloten ogen af te trekken, fantaserend dat het Coen was die mijn pik onderhanden nam. Ik trok m´n shirt omhoog en speelde met mijn tepels terwijl ik steeds geiler werd en zwaar begon te ademen. Plots klonk het geluid van een binnenkomend sms´je. Ik bukte om het mobieltje uit mijn broekzak te pakken en zag dat het Coen was:

´hey lekker ding, ik mis je – heb zin in je…vanavond 7 uur bij mij´.

Ik glimlachte en tikte een berichtje terug

´sta op de plee van de UB- met een harde pik in mijn hand, denkend aan jou. Je maakt me zo heet…xxx.´

Enkele seconden later kreeg ik alweer bericht terug:

 ´waag het niet klaar te komen - alles is voor mij vanavond ; -).

Lachend stopte ik het mobiel weg en trok mijn broek omhoog. Hij had gelijk, ik moest gewoon nog maar even een paar uur wachten...

Om 5 uur ging ik weer terug naar huis en nam een lange douche. Zorgvuldig zeepte ik me helemaal in waarna ik het scheermes pakte en mijn schaamhaar ging bijwerken. Normaal scheerde ik het gewoon kort maar deze keer besloot ik alles weg te halen. Daarna stopte ik nog de doucheslang in mijn kontje om me helemaal schoon te spoelen en toen was ik klaar voor Coen, klaar voor de actie!

Om klokslag 7 uur belde ik aan. De deur werd meteen open gedaan en daar stond Coen, slechts gekleed in een strakke jeans.

´Mmmm, sexy!´, zei ik goedkeurend waarna ik hem omhelsde en een kus gaf.

 ´Ik heb je gemist man´, zei Coen terwijl hij me geil aankeek en zijn handen door mijn haar woelden.

Ik wreef me tegen zijn naakte bovenlijf aan en antwoordde ´Ik jou ook..De hele dag…je hebt m´n leventje behoorlijk op z´n kop gezet. ´


We begonnen geil te tongen terwijl Coen haastig de knoopjes van mijn blouse lospeuterde. Al snel voelde ik zijn warme huid tegen de mijne en was ik niet meer te houden. Ik wreef over de bobbel in zijn broek en duwde hem wat naar achter zodat hij tegen de muur leunde.

´Heb je je wel ingehouden in de UB vandaag? ´ Fluisterde Coen.

´Dat merk je zo wel´, gromde ik terwijl ik aan zijn tepels begon te likken.

 
Daarna liet ik me op mijn knieën zakken en wreef mijn gezicht tegen z´n jeans. Met mijn lippen volgde ik de contouren van zijn harde pik die onder het textiel verborgen lag tot ik mijn opwinding niet meer in bedwang kon houden en zijn broek naar beneden trok. Zijn pik sprong tevoorschijn, zijn heerlijke harde paal waar ik de hele dag naar verlangd had en die zich nu weer alive and kicking voor mijn neus bevond.

Gulzig liet ik hem in mijn mond glijden en begon hem af te zuigen.

´Oh jaaa`, kreunde Coen terwijl hij extatisch zijn eigen lichaam streelde, ´pijp me met je heerlijke pijpmondje..God wat doe je dat lekker..´

Al snel sijpelde er voorvocht uit zijn eikel en de smaak deed me verlangen naar meer. ´Dit keer gaat hij me niet stoppen..Ik ga hem in mijn mond laten klaarkomen en al zijn geile sappen doorslikken´, dacht ik terwijl ik hitsig zijn pik bleef afzuigen.


Coen had blijkbaar toch andere ideeën want plots haalde hij zijn pik uit mijn mond en keerde zich om. Even was ik teleurgesteld maar het zicht op zijn mooie kontje maakte veel goed – het enige lichaamsdeel van hem wat ik tot nu toe nog niet echt verkend had. Zachtjes streelde ik zijn zachte ronde billen, kuste ze, kneep er wat in en trok ze toen uit elkaar waarna ik mijn gezicht zonder dralen in zijn bilspleet begroef.
Nieuwsgierig liet ik mijn tong gaan over zijn sterretje – het smaakte niet vies, integendeel, het wond me mateloos op en al snel begon ik verwoed zijn jongenskutje te likken. Coen kreunde het uit van genot en liet zich wee van geilheid op de grond zakken zodat hij nu op 4 poten voor me was. In deze positie kon ik mijn tong makkelijker in zijn bronstige gaatje persen terwijl ik mijn handen vrij had om hem zijn pik af te trekken.

´Neuk me´, hijgde Coen, ´ik wil dat je me hier neemt…ik wil je pik in me voelen…´

Ik richtte me op en deed snel m´n broek uit. Daarna plaatste ik mijn eikel tegen zijn kontje terwijl ik met mijn nagels over zijn rug klauwde. Ik had enorme zin om hem in één keer naar binnen te duwen maar bedacht me:

´Eerst even een condoom pakken´, fluisterde ik.

´Hoeft niet´, hijgde Coen weer terwijl hij zijn kontje hunkerend tegen me aan bewoog, ´met zo´n brave hetero als jij ben ik bereid het risico te nemen…ik wil je in me voelen klaarkomen…al je geile sappen diep in m´n lijf..´

 
Geil als ik was, zette ik m´n principes overboord en smeerde wat spuug op mijn eikel waarna ik hem tegen zijn sterretje aanzette. Coen duwde zijn kontje omhoog en liet zijn gezicht op de vloer rusten. Langzaam drukte ik mijn eikel naar binnen. Coen kermde en aan de grimas op zijn gezicht zag ik dat ondanks zijn ervaring zijn kringspier zich niet een twee drie gewonnen gaf. Even wachtte ik tot hij op adem was gekomen en toen stootte ik genadeloos door waarna mijn pik in de warme nauwte van zijn darmen gleed.
Met lange halen begon ik hem te neuken. Dit was beter dan een kutje: veel strakker…veel geiler…Ik pakte hem bij de billen vast en schoof keer op keer mijn paal diep in zijn kontje om hem daarna weer terug te trekken tot alleen mijn eikel nog maar door zijn kringspier werd gevangen gehouden.

Coen ging weer op 4 poten steunen en draaide zijn gezicht zover mogelijk naar me toe. Ik boog wat voorover en zocht zijn mond op waarna we kreunend van geilheid gingen tongen terwijl mijn kruis onophoudelijk tegen zijn kontje kletste.


Op een gegeven moment begonnen mijn knieën zeer te doen van de wrijving met de vloer en stelde ik voor om naar de sofa te gaan. We maakten ons los en Coen ging onderuit gezakt op de sofa zitten terwijl ik een kussen op de vloer legde en neerknielde tussen zijn benen. Coen trok zijn benen omhoog zodat zijn kontgaatje op een presenteerblaadje voor me lag - klaar om weer geneukt te worden maar de aanblik van zijn pik zorgde ervoor dat ik het niet kon nalaten hem even weer te pijpen. Ik kreunde verlekkerd toen ik zijn met voorvocht bedekte eikel in mijn mond nam en hem flink afzoog. Daarna liet ik mijn tong over zijn pik gaan en lispelde al likkend:

 ´Als je dadelijk klaar gaat komen, dan alleen in mijn mondje…ik wil al je zaad proeven, Ok?


Coen glimlachte geil en knikte. Ik zoog nog even één voor één aan zijn ballen, denkend aan al het sperma dat daar binnen aan het wachten was op mijn bevrijdende mondje en toen richtte ik me op en duwde mijn pik weer tegen zijn kontgaatje. We keken elkaar strak aan terwijl mijn paal bij hem naar binnen gleed.

´Oh jaáa, dit is zo geil..Je maakt me zo geil man´, hijgde Coen hitsig terwijl hij mijn tepels tussen zijn vingers nam en er mee begon te spelen.

 Ik begon hem langzaam te neuken wetende dat ik meteen zou klaarkomen als ik me liet gaan. Ondertussen trok ik hem af en al snel zag ik weer voorvocht uit zijn pik sijpelen. Ik streek het op en likte het genietend van mijn vinger. Coen zag het gebaar en keek me bijna verliefd aan.

´Kom hier´, fluisterde hij, ´ik wil je kussen terwijl je me neukt.

Ik liet me op hem vallen en we begonnen te tongen terwijl onze onderlijven tegen elkaar aan golfden. Mijn pik pookte steeds sneller op en neer, diep in zijn heerlijke lijf. Ik voelde mijn eikel opzwellen…

´…Ik,…ik…Ik ga komen!´

Coen trok zijn benen nog iets verder omhoog en duwde hunkerend zijn kontje tegen me aan.

´Kom maar..´, Hijgde hij, ´´…ik wil je voelen…spuit m´n darmen vol met je geile zaad. ´


Het werd zwart voor mijn ogen en met een enorme brul spoot ik mijn zaad diep in hem. Stuiptrekkend van genot bleef ik me ontladen tot ik Coen hoorde hijgen dat hij ook ging komen. Vlug liet ik me zakken en nam zijn pik in mijn mond. Coen´s gehijg ging over in gekreun en terwijl hij zijn bekken krampachtig omhoog duwde, spatten de eerste stralen heerlijk zaad in mijn mond. Gulzig slikte ik zo veel mogelijk van zijn mannenpap door tot ik zijn pik helemaal leeg gemolken had. Daarna stopte ik mijn nog steeds harde pik terug in zijn met sperma besmeurde kontgaatje en liet me uitgeput op hem vallen.

´Allebei hebben we nu elkaars sperma in ons lijf´, bedacht ik me verlekkerd en verliefd gaf ik hem een lome tongzoen

Na een tijdje liet ik me van hem afrollen en plofte met een luide zucht op de sofa. Coen kroop half over me heen en streelde mijn compleet verzadigde lichaam.

´Voldaan? ´, Vroeg hij zachtjes.

Met gesloten ogen en een grote glimlach op mijn mond knikte ik bevestigend.

´Dan ga ik nu eten koken zoals beloofd´, vervolgde hij terwijl hij kusjes drukte op mijn buik…´en dan kunnen we wat bijpraten…en daarna vertel ik je over je over mijn verdere plannen voor vanavond…´

Hij liet zijn blik vallen op mijn slappe, natte pik en zag toen pas dat ik me compleet geschoren had.

´Mmmm, een maagdelijk jongenskruis…dat wil ik straks nader bekijken´, zei hij waarna hij mijn gevoelige huid daar kuste. Al snel voelde ik zijn tong ook over mijn pik gaan.

´…Denk je dat je nog tot iets in staat bent straks? ´ , Vroeg Coen weer terwijl hij mijn pik langzaam schoon likte.

´Reken maar´, zei ik genietend van zijn nabehandeling, ´straks, daarna en altijd!´

2905 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 36)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.