Geen Nood geval.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 21-10-22

Mensen zie het hoe wil zien vervolg  op de arts verhaal of juist niet. Ik ben nog aan het genezen van corona dus saai verhaal lees. Ja de huisarts stond voor de deur. Die huisarts met sluik zwart haar een volle baard en slank. Ik deed open in mijn bad jas had stijve in mijn slip. De dokter van lust was net weg snap je. Huisarts trad gewoon binnen met zijn zwarte dokter tas. Na dat deur dicht was en we in gang stonden vloog de jas uit. Hij was in stemming de rest van de kleren volgde snel. Ik was nog geil klaar voor tweede ronde verwennen met een man. We gingen naar de keuken droegen beiden alleen een goed gevulde slip. Als of af gesproken was gingen onze handen naar elkaars slip toe. Die was geen nood wat volgde blijven lezen.


Ik voelde zijn zachte handen op mijn buik. Was niet af leiding ik ging ook voor mijn doel. Zag natuurlijk ook wel dat zijn gereedschap er goed bij hing. Zijn baard zou prikken als mij wilde pijpen. Maar eerst mijn doel ik begon over zijn behaarde borst te strelen hopend het hem iets zou doen. Hij vond wel lekker hij kreunde een beetje. Dat deed ik ook toen hij mij begon te strelen. Al snel lagen we in een 69 positie op de vloer(welk schoon was) wel koud haha. Hij was wel bedreven er in maar kreeg niet het wow gevoel. Zijn zachte lippen over mijn eikel het was prikkelend meer niet. Ja zijn baard kriebelde tegen mijn buik dat vond wel lekker. Ondanks alles gingen we verder met de actie.

Na de 69 toch echt tijd om hem in mij te voelen. Ik vergat even de zeg wijze mijn kont is geen speeltuin waar ieder gratis in mag. Ik dacht je ben hier eenmaal kijken wat je er van af brengt. Kort gezegd hij kwam binnen met wat moeite. Moet hij een dokter van lust worden zeker niet blijf lekker huisarts kerel. Nadat klaar kwam schoon maken nu naar echte patiënt. Hij gaf tong zoen en weg was hij weer. Mensen is zuiver fantasie zou nooit met mijn huisarts doen.

1835 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.