Een privé bericht

Geplaatst door: trucker-bi op 22-10-22

Ik heb een privé bericht van een man die mijn verhalen erg geil vind en na het lezen ervan zichzelf aftrekt op mijn foto’s.

Ik antwoord dat ik bij de gedachte dat hij op mijn foto’s spuit erg geil wordt en dat ik het fijn vind dat hij van mijn verhalen geniet.
Hij antwoordt meteen dat ie het echt meent en mij beter wil leren kennen, maar vooral mij in het echt wil zien.
Ik klik op zijn profiel en een stijve pik kijkt me aan, rustig lees ik het en mijn interesse is gewekt, helaas is het een uur rijden.
We wisselen nog wat berichtjes en we besluiten dat ik naar hem toe kom.
Met kriebels in me buik kom ik bij hem aan, joviaal opent hij de deur en we gaan snel naar binnen.
Hij pakt twee biertjes en komt bij me op de bank zitten, op de tv heeft hij een pornofilm opstaan.
Fijn dat je er bent, we drinken ons biertje op terwijl we kijken naar de film.
Ik pak even nieuwe biertjes en hij loopt weg, als ie terug komt is hij naakt zijn pik wijst recht vooruit, hier kom je voor fluistert hij hees en hij komt recht voor me staan.

Automatisch open ik me mond en begin hem te pijpen, goed zo je zuigt heerlijk zegt ie hij wrijft me door me haren.
Kleed je uit zegt ie en ik doe wat hij zegt.
Wat een enorme reet heb je, hij is zoveel mooier dan op je foto, zijn handen kneden me billen, hij gaat op de bank zitten pakt me bij me heupen en drukt me kont in zijn gezicht, ik voel zijn tong rond me ster, zachtjes kreun ik.
Dan trekt hij me op schoot, zijn stijve pik tussen me billen zijn handen op mijn borsten, ga je mee naar bed, ja zeg ik.
Boven aangekomen ga ik op mijn rug liggen, hij komt naast me zitten en begint mij te pijpen ik pak zijn pik en trek er aan, dan komt hij bovenop mij zitten ik open mijn mond en zijn pik glijdt naar binnen, heerlijk zuigen we op elkaars pik, hij begint neukbewegingen te maken, zijn pik glijdt dieper in me keel, rustig zuigen zegt ie als ik bijna stik om hem meteen weer diep in me keel te duwen.
Dan komt ie omhoog draait zich om komt bovenop me liggen, vind je het geil vraagt ie, met het moment dat ik ja zeg komt zijn mond op de mijne en voel ik zijn tong, snel draai ik hoofd weg, hij komt omhoog en duwt me benen iets omhoog, zijn tong verdwijnt weer tussen me billen, het is heerlijk wat ie doet, ik kreun en hij fluistert hees toe maar niemand die je hoort, zijn mond zijn vingers alles verwent mijn kut, ik heb mijn benen zover uit elkaar en zo hoog mogelijk dat ie er goed bij kan.

Dan komt hij weer bovenop me liggen, ik voel zijn warme pik tegen me kut duwen, neuk me hijg ik, hij duwt wat harder, toe neuk me, stop die pik in me, hij fluistert in me oor als ik wil naaien wil ik ook kussen met één hand pakt ie me bij me kin en draait me hoofd wat schuin, ik wil wegdraaien maar zijn mond zit al op de mijne zijn tong tussen mijn lippen dan duwt ie zijn pik in me, ik kreun zijn tong en pik schieten naar binnen, hij begint heftig te tongen met me en ondertussen stoot hij hard in me, ik beantwoord zijn kus en kreun zachtjes hij neukt me heerlijk niet te hard niet te zacht precies goed, hij komt wat omhoog ik voel een siddering door zijn lijf gaan hij trekt zijn pik uit me en komt 69 bovenop me liggen, zijn pik glanst van het zaad en ik lik eraan terwijl hij me met diepe halen zuigt, ik ga komen kreun ik hij neemt me pik helemaal in ze mond ik voel me stralen in zijn keel spuiten, wow dat was heftig en lekker kreunt ie en komt naast me liggen……

2848 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.