Sex op het werk deel 2

Geplaatst door: richard-53 op 22-10-22

Na de eerste keer bleef ik vaker bewust overwerken omdat ik telkens aan Sander (zo heet de schoonmaker) bleef denken en ik hoopte dat ik hem nog een keer zag ook al was hij maar invaller waar ik werk.

Er gingen een paar weken voorbij waarin alleen de bekende vrouwelijke schoonmaakster er weer was, maar geen Sander helaas.
Ik vroeg op een keer aan de schoonmaakster of Sander nog eens in invallen en toen zij ze volgende week heb ik een week vrijaf en dan valt hij waarschijnlijk weer in, hoezo, doe ik het niet goed (zei ze).
Ik zei ja hoor, maar ik had een goed gesprek met Sander.
Een paar dagen later in de week dat zij op vakantie was kwam idd Sander langs en hij zag dat ik wederom de enige was die overwerkte en hij knipoogde naar me en zei ben je speciaal voor mij aan het overwerken?
Ik bloosde wat en zei ja, ik vind het heerlijk de vorige keer en wil weer graag je sletje zijn.

Hij liep naar me toe en zei dat ik me helemaal moest uitkleden wat ik gelijk deed.
Eenmaal naakt voor hem met mijn half stijve pik zei hij vinger je zelf en maak je gaatje open voor mij, dan heb ik wat lekkers voor je.
Ik likte mijn vingers nat en duwde 3 vingers in mijn anus waarna ik mezelf vingerde, ondertussen ontklede Sander zich en toen hij zijn slip uitrol sprong zijn 20cm harde paal al kloppend tevoorschijn en dat maakte mij weer zo geil dat ik hem aankeek en haast smeekte om zijn pik in mij.
Ik moest eerst zijn pik goed nat zuigen wat ik met plezier deed, hij kreunde al lekker dus ik merkte dat hij het geil vond.
Mijn anus stond ondertussen goed open door het vingeren en na een paar minuten pijpen glom zijn pik van mijn speeksel.
Hij liet me opstaan en ik moest over mijn bureau gaan liggen met mijn benen ver open.
Hij ging achter mij staan, sloeg een paar keer spelen op mijn billen waarna ik bij elke klap zacht kreunde.

Dat vind je lekker zeker vroeg hij, waarna ik hijgend ja knikte waarop hij zei dat k een echt sletje was en dat hij nog veel meer met me wilde doen.
Hij ging achter me staan en zette zijn eikel voor mijn openstaande anus en duwde hem er een paar cm in waarna hij in een keer roofdieren, ik schreeuwde van dat plotse toch iets pijnlijke gevoel maar al snel enge de pijn weg en begon hij mij ritmisch te neuken en pakte mijn heupen vast en zo ging hij in en uit mij.
Bij elke stoot in mij liep het geil uit mijn ook, na mij zo een minuut of 10 zo te hebben geneukt hoorde ik hem steeds harder hijgen en ik voelde zijn pik dikker in me worden waarna hij met een oerkreet zijn lading in me spoot, ik kon merken dat hij al een paar dagen niet was klaar gekomen want zeker 5 flinke scheuten zaad vulde mij diep.
Hij ging uit mij en ik moest zo blijven liggen waarna hij toekeek hij zijn zaad langzaam uit mijn anus liep.
Hij ging daarna weer boven me hangen en ik voelde plots zijn warme pis over mijn kont en anus.

Daarna moest k mij omdraaien en zijn slappe ook helemaal schoon likken.
Ik proefde zijn pis nog in mijn mond en toen ging hij op zijn gemak zitten en zei dat me voor hem moest aftrekken en mijn eigen zaad opvangen en opeten.
Ik deed uiteraard wat hij vroeg en trok mezelf af waarna het niet lang duurde voordat ik alles in mijn andere hand spoot en daarna mijn vingers aflikte en mijn eigen zaad dronk.
Mijn bureau en vloer waren nat van zijn pis.
Maakt niet uit, ik ben toch schoonmaker knipoogde hij waarna we beide moesten lachen en ik besloot om hem wat te helpen daarmee door zijn pis van het bureau te likken, het smaakte lekker zout.
Als je het zo lekker vind kan ik de volgende keer mijn pis wel in je mond spuiten lachte hij waarop ik zei mag altijd schat!
We kleden ons weer aan en ik logde uit de computer en ging naar his, hij ging verder met schoonmaken.
Eenmaal in de auto voelde ik nog steeds zijn zaad uit me lopen, zo mijn slip in, was een heerlijk gevoel....

2692 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.