Een privé bericht 1

Geplaatst door: trucker-bi op 24-10-22

We genieten na op de bank met, er staat nog steeds een pornofilm wat ons beide opwind.

We praten wat over koetjes en kalfjes, terwijl hij aan het woord is buig ik voorover en begin aan zijn halfstijve pik te likken, zijn hand pakt me bij me tiet en kneed erin zijn pik groeit meteen, ik neem zijn eikel in me mond en lik er met me tong aan met zijn andere hand duwt ie mijn hoofd wat naar beneden langzaam glij ik over zijn pik met me mond, hij kreunt en knijpt zacht in me tepel.
Dan ga ik op mijn knieën zitten, met me borsten boven zijn enorm stijve pik, ik wrijf met zijn eikel tegen me tepels duw me tieten tegen elkaar zijn pik er strak tussen geklemd.
Ondertussen heeft hij me balzak vast en voel ik zijn vinger tegen me ster drukken.
Kom je naar bed kreunt ie zachtjes en we lopen naar boven.
Hij staat achter me en buigt me voorover mijn handen vinden steun aan het bed, hij wrijft met pik door me spleet soms duwt ie plagerig tegen me ster tot ie wat harder duwt zijn pik schiet in me meteen gaat ie op en neer, er helemaal in en uittrekkend, hij pakt me bij me armen trekt ze naar achteren zodat ik voorover val op me buik met hem bovenop me rug zijn pik in me stotend, wat kan deze man lekker neuken denk ik bij mezelf.

Dan trekt ie me omhoog zijn handen kneden me billen, wat heb ik me hier vaak op getrokken zegt ie en wat zijn ze lekker.
Hij duwt zijn pik tot zijn zak in me en geeft korte harde stootjes het ketsende geluid maakt me erg geil hij gaat steeds wat sneller tekeer in me ik hoor zijn ademhaling verzwaren tot hij met een diepe zucht zijn zaad in me spuit.
Hij blijft achter me zitten zijn handen kneden me billen zijn pik glijdt uit me samen met wat zaad ineens kreun ik enorm hij likt en zuigt op me ster, zijn tong voel ik heerlijk rond en in me sluitspier, hij trekt me zachtjes af  onder het likken het is onbeschrijfelijk lekker wat ie doet.
Hij draait me op me rug mijn benen trekt ie uit elkaar hij begint aan mijn ballen te zuigen een vinger zit in me kont hij kreunt en draait zich dan om, zijn pik zweeft boven mijn hoofd ik begin eraan te likken en proef nog wat zaad, hij wordt meteen weer hard, ondertussen pijpt hij me ook lekker, hij gaat weer verzitten, nu neemt hij mijn stijve pik tot mijn buik in zijn mond, hij knijpt me ballen samen ik voel me zaad uit me geperst worden ik spuit heftig in zijn keel ik voel wel vier of vijf stralen zaad uit me pik komen.

Uitgeteld ga ik liggen als hij me benen in zijn nek legt zijn pik stuurt ie naar mijn ster en probeert in me te komen, ontspan je kreunt ie maar het lukt niet, hij duwt harder zijn pik is keihard hij vouwt me bijna dubbel als ie met geweld in me schiet, ik slaak een kreet waardoor hij zijn kans pakt en begint te tongen ik probeer los te komen wat hem allen maar lijkt op te winden, hij neukt weer heerlijk zijn staaf voelt goed in me kut en ik begin terug te tongen hij kreunt luid en vult me weer met zijn warme zaad…..

2181 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.