Zaadslet van Huib

Geplaatst door: ronald60 op 24-10-22

Mijn moeder woont in een wooncomplex voor senioren. Ik kom haar regelmatig helpen met haar computer, en andere bewoners wisten dat ik daar wel erg handig mee was. Op een dag was ik boodschappen wezen brengen bij mijn moeder en toen ik naar huis wilde gaan werd ik in de centrale hal aangesproken door de beheerder van het complex. Hij was iets ouder dan ik en stelde zich voor als Huib en hij had gehoord dat ik handig was met computers. Hij vroeg me of ik eens naar die van hem wilde kijken. Soms was alles ineens erg traag en hij wist niet hoe dat kwam. Normaal doe ik dat niet voor jan-en-alleman maar deze man kwam wel vriendelijk over waardoor ik eigenlijk geen ‘nee’ kon zeggen. Bovendien was het wel handig om de beheerder te helpen, wie weet had ik hem nog eens nodig voor iets bij mijn moeder. Ik moest die middag alleen weg, had afgesproken dat ik met mijn vrouw naar Amersfoort zou gaan voor inkopen. Ik sprak af dat ik die avond omstreeks half 8 bij hem zou zijn.


Zo gezegd zo gedaan, om half 8 drukte ik op de bel van zijn woning. Huib deed open en liet me binnen. Zijn laptop stond al op de eettafel. Ik nam plaats aan tafel en vroeg hem wanneer hij het meeste last van die traagheid had. Hij kon dat niet precies zeggen maar voor zijn gevoel was het vooral met het afspelen van internet filmpjes. Ik ging naar Youtube om wat filmpjes af te spelen maar kon niets geks ontdekken. Toen zei Huib dat er nog anders sites waren en het daar misschien aan kon liggen. Ik vroeg hem een site op te zoeken en daar een filmpje te starten. Huib draaide de laptop naar zich toe en begon wat op het toetsenbord te tikken. Na enige tijd had hij een film gevonden en draaide hij de laptop om richting mij. ‘Druk maar op afspelen’ zei Huib en terwijl hij dat zei zag ik dat de website allemaal homo filmpjes bevatte. Ik schrok er een beetje van maar kon toch eigenlijk ook mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen. Het filmpje ging lopen en gelijk al kwam er een man in beeld die een andere man aan het pijpen was. Zijn hoofd werd vastgehouden en hij werd gewoon hard in zijn mond geneukt. Ik keek even maar zag geen haperingen of vertragingen, enige wat ik zag dat op een gegeven moment de mond van die man werd volgespoten met zaad. 

Huib keek me aan en zei ‘dat is nog eens pijpen he?, niks voor jou?’. Met een gevoel van schaamte zei ik dat het volgens mij niet echt mijn ding was. ‘Volgens jou?’ zei Huib, ‘Volgens mij valt dat best mee. En er is een manier om daarachter te komen’. Huib stond op, kwam naast me staan, knoopte zijn broek los en liet hem zakken. Daar stond hij ineens met zijn flinke stijve paal vlak voor me. Ik zat als aan de stoel genageld en Huib zei ‘je bent nog niet weggerend… dat zegt me genoeg’. Eerlijk gezegd vond ik het ook wel heel erg spannend wat hier gebeurde. ‘Heb je weleens gepijpt?’ vroeg Huib, ik ontkende. Ik werd zo verlegen als maar kan en kon niets zeggen. Huib liet er geen gras over groeien en zei op strenge toon ‘Doe je bek open, gore slet!’. Ik schrok en durfde niet. Huib pakte mijn hoofd en duwde zijn pik tegen mijn lippen. Ik wilde mij mond gesloten houden maar het lukte me gewoonweg niet. Ineens kreeg ik Huib’s pik in mijn mond en begon hij neukbewegingen te maken terwijl hij mijn hoofd vasthield. Ik moest er haast van kokhalzen maar daar had Huib geen boodschap aan. ‘Pijpen… vuile hoer… zuig mijn lul… dieper!’ zo klonk het. Ik werd verbaal vernederd, uitgescholden voor hoer, teef, slet, zaaddump en meer vernederende woorden kreeg ik naar mijn hoofd geslingerd. Soms trok hij zijn pik uit mijn mond en sloeg me er mee in mijn gezicht. Hij zei me dat ik een gore slet was en hem moest smeken dat hij klaar zou komen. Dat wilde ik eerst niet maar ik realiseerde me ook dat als ik maar braaf zou smeken hij spoedig klaar zou komen, misschien zijn zaad wel over mij heen zou spuiten, maar ik wel verlost zou zijn van op deze manier ‘misbruikt’ worden. Ik gehoorzaamde en sprak ‘Komt u maar klaar, spuit maar, laat uw zaad maar gaan’. Daar werd Huib geil van en hij ging door met verbaal vernederen. Na enige tijd zei hij ‘oh het komt, ik ga die slettenbek van je lekker volspuiten en jij gaat alles doorslikken’. Ik schrok me rot, hier had ik niet op gerekend. Voordat ik mezelf kon verlossen uit deze positie voelde ik de eerste straal zaad al in mijn keel spuiten, en Huib neukte door. Een tweede en derde straal kreeg ik in mijn mond en ik kon geen kant op. Ik moest alles wel doorslikken. Ik voelde zijn pik verslappen en hij trok zich terug uit mijn mond. Daar zat ik dan, achter de laptop, geheel gekleed en als een ordinaire homohoer in mijn bek geneukt. Huib zei dat ik het goed gedaan had en ik mocht even bijkomen. Hij nam plaats in een makkelijke stoel en observeerde me. Zijn zaad liep nog langs mijn mondhoeken en hij zei op een strenge toon dat ik me uit moest kleden, hij wilde me naakt zien! Ik was eigenlijk best geil geworden en daarom gewoon gehoorzaamd.

Ik stond naakt ik de kamer, moest me een paar keer ronddraaien zodat hij alles goed kon zien. ‘Wow, je bent een lekkere geile hoer… ik ga jou vaker gebruiken, misschien elke week wel een keer!’. Ik schrok daarvan maar voelde toch ook wel dat deze inwijding iets in me los had gemaakt. Ik kreeg een glas water en een handdoek om mijn mond schoon te vegen. ‘Vond je het lekker’ vroeg Huib. Ik kon niets anders dan toegeven dat ik het wel geil had gevonden. ‘Mooi, dan kunnen we over een tijdje verder met ronde twee!’ sprak Huib. Ik dacht dat Huib volgende week bedoelde met een tijdje, maar het werd me al snel duidelijk dat hij vandaag nog ronde twee wilde. Het duurde niet eens zo lang voordat hij weer op sterkte was en hij gebood me om op mijn buik op de eettafel te gaan liggen. Ik deed dat braaf en had al een vermoeden van wat er zou gaan gebeuren. Ik kon niets zien achter me maar voelde op een gegeven moment iets kouds tussen mijn billen. ‘Zo, dit is goed glijmiddel, dat hebben we wel nodig met die maagdelijke kut van jou!’ zei Huib. Hij masseerde het glijmiddel vakkundig tussen mijn billen en drukte een vinger bij me naar binnen. ‘Hmmm, lekker strak kutje heb je! Daar wil ik mijn zaad wel in dumpen!’ zei hij. ‘Nee alstublieft’ zei ik, ‘geen zaad bij me naar binnen, alstublieft, alstublieft!’. Huib zei ‘je bent een hoer en een hoer heeft niets te willen!’. Een tweede vinger ging bij me naar binnen en ik kermde ‘alstublieft, ik wil niet’. ‘Gore slet… vieze hoer… die kut is van mij’ en een derde vinger ging erbij. Huib trok zijn vingers terug en smeerde zijn pik in met veel glijmiddel. Ik voelde hoe hij zijn eikel tegen mijn gaatje aan zette en langzaam doorduwde. Ik kreunde en smeekte om het niet te doen. Huib had daar maling aan en ging door, langzaam duwde hij zijn pik in wat hij noemde mijn ‘geile kut’. De pijn waar het mee begon trok weg en Huib merkte dat ik een beetje gewend raakte aan zijn lul. Hij verhoogde het tempo en begon me nog meer verbaal te vernederen. ‘Ik ontmaagd je… ik verkracht je… en ik ga je kut volspuiten!’. Voor mijn gevoel ben ik wel een kwartier geneukt toen ik het tempo voelde verhogen en Huib met een kreun zijn zaad diep in me spoot. ‘Zo geile slet, jij bent nu geen maagd meer!’ zei Huib toen hij zijn pik uit me trok. Ik voelde zijn zaad uit me lopen. Ik moest nu op mijn knieën op de grond gaan zitten zodat Huib zijn met zaad besmeurde pik in mijn mond kon duwen. ‘Maak schoon teef!’. Ik gehoorzaamde en liet zijn pik net zo lang in mijn mond tot ik al zijn zaad eraf had gezogen. Huib zei dat dit genoeg was voor vandaag. Volgende week zelfde dag zelfde tijd moest ik er weer zijn. Zo niet dan zou hij het verhaal verspreiden dat ik een homohoer was. Ik wilde dat natuurlijk niet en beloofde dat ik precies een week later weer zou komen. Huib zei ‘je kan gaan, tot volgende week! 

De week daarop belde ik precies op tijd weer aan, ik wilde niet te laat komen, ik verlangde weer enorm naar mijn rol als zaadslet van Huib.

3811 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.