Vakantie lust.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 26-10-22

Daar het geplande verhaal af gekeurd werd een vervangend verhaal. Henk de Nederlander welk in Marokko verblijft heeft een verleden(wie niet). We gaan terug in de tijd dat hij op een jongeren camping zijn eigen tentje had. Het heeft er een avontuurtje met gevolgen. Laten we zo zeggen condoom was lek trouwen maar. Hij had eerst lekkere jongen ontdekt bij de douches. En zag leuke meid lopen ja is niet bi wel bi-schierig gewoon. Nou ze zagen niet verkeerd uit  Henk zijn ontdekkingen op sexueel gebied. Helaas was Henk zijn tent te klein voor trio actie. Dan maar naar haar caravaan was groter en gezelliger.


Het meisje nam beiden hun lul in de hand. Eerst de jongen kwam in haar wel met condoom om terwijl ze Henk pijpte. Waren de condooms wel betrouwbaar lagen er al toen zij de caravaan betrok. Henk toen hij in haar pompte voelde iets. Hij spoot de condoom vol leek alvast. Verraad alvast de condooms zijn lek. Na de sex in de caravaan gingen de jongens naar Henk zijn tent. Henk had wel nieuwe condooms in de camping winkel gekocht. Dit ging beter dan in de hobbige caravaan haha. De jongen pijpte anders dan het meisje vond Henk.

 In de tent neukte Henk de jongen welk genoot. Henk wist wat hij deed niet te hard en niet te zacht. De spanning in zijn lichaam bouwde zich op. Hij wist hoe hij de jongen moest beminnen. Tijdens wisselen van positie  leek de jongen zeker te weten wat hij wilde. Hij kwam keer na keer in Henk welk genoot zo te horen. Hopelijk maakte ze niet teveel lawaai. Ze waren aan het na genieten toen het meisje de rits opende van de tent. Ja ze kwam melden dat de condooms lek waren. De jongen was ook in haar gekomen maar was Henk die aanbood met haar te trouwen. Dat Henk zijn zoon niet echt op Henk lijkt snappen we nu wel. Mensen het verhaal gebeurde toen normaal was dat je als man het juiste deed. Snap wel dat saai verhaal kan zijn.

3194 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.