Op een industrieterrein 1

Geplaatst door: trucker-bi op 30-10-22

Ik had alweer een paar keer overnacht op dit industrieterrein zonder dat er iets gebeurd was.

Deze avond zie ik een bekende auto langs rijden, hij draait en parkeerde tegenover mij,
Hij doet de binnenverlichting aan, zijn pik steekt al boven zijn buik uit, ik krijg de rillingen door mijn lijf.
Waar wacht je op vraagt ie, ik stap uit de truck steek de straat over en wil bij hem instappen.
Doe je broek uit voor je gaat zitten, met een blote reet zit ik naast hem zijn vlezige hand kneed mijn bovenbeen, ben je geil slet vraagt ie, ja zeg ik.
Zijn hand gaat naar mijn haar, laat maar zien dan en hij trekt me naar zijn dikke pik die ik in me mond neem, hij is dik en zacht ik zuig er op en voel hem harder worden in me mond, hij stoot met zijn heupen gulzig neem ik hem zo diep mogelijk in me keel, ik proef zijn voorvocht, zijn vlezige handen voel ik overal.
Hij begint te kreunen, met zijn hand in me haar het tempo op te voeren dan duwt ie me stevig naar beneden zijn heupen schokken omhoog zijn zaad spuit in me keel, ik blijf slikken om niet te stikken hij kreunt tevreden, zijn pik verslapt in me mond maar hij houdt me stevig vast.

Wil je meer vraagt ie ik probeer ja te knikken, wat is het geil met deze man.
We gaan naar de stacaravan daar aangekomen kleed hij zich uit, ik hoef alleen nog maar een t-shirt uit te doen, hij neemt een paar pillen voor de erectie knipoogt hij geeft mij een pilletje om te ontspannen we stappen samen onder de douche, hij zet me met me handen tegen de wand en begint me kont te kneden zijn pik wrijft ie erdoor heen zijn buik houdt ie strak tegen me aan zijn handen klemt ie om mijn borsten, ik voel zijn warme straal zich een weg zoeken tussen buik en mijn rug, hij plast.
Als ie klaar is draait ie me om ik zak door me knieën en neem zijn slappe pik in me mond, ik zuig erop hij wordt alweer wat harder, wacht maar tot de pil zijn werk doet slet en hij trekt me omhoog, ik voel me steeds wat slapjes worden
We drogen ons af en in plaats van de slaapkamer gaan we naar de woonkamer.
Hij pakt wat te drinken voor ons en gaat met zijn benen wijdt op de bank zitten, waar wacht je op vraagt ie terwijl hij zijn zaakje vasthoudt.
Ik ga tussen zijn benen zitten, zijn pik wordt al wat roder ik neem zijn ballen in me mond zuig er zachtjes op dan ga ik met me tong langs zijn stam draai rondjes om zijn eikel om vervolgens hem in me mond te nemen, zijn pik wordt met de minuut harder ik zie zijn aderen kloppen lik eraan volg ze met me tong en neem zijn onderhand keiharde paarse pik in me mond.
Kom op de bank hoor ik hem zeggen, hij helpt me met opstaan zo slap als ik me voel.

Hij zet me over de armleuning mijn kont omhoog mijn gezicht in de kussens, hij houdt een flesje onder me neus snuif maar goed, ik voel me nog lichter in me hoofd worden en snuif nog een paar keer.
Hij komt achter me staan trekt me billen uit elkaar houdt zijn dikke stijve pik voor mijn ster en begint te duwen, ik kreun zachtjes als zijn eikel in me schiet hij duwt wat verder dit doet zeer kreun ik, hij trekt een stukje terug.
Neem nog een snuif zegt ie en met het moment dat ik snuif duwt ie zijn pik een stukje verder in me, ik hoor mezelf dieper zeggen, hij kreunt wat een enorme strakke kut heb je ik voel zijn pik pulseren, nu krijg je hem slet kreunt ie.
Bij iedere stoot glijdt ze pik dieper in me het soppende geluid van zijn zaad wat er uit loopt maken mij bloedgeil, harder kreun ik hij versneld het tempo zijn buik voel ik over me billen vallen als hij met een harde stoot in me spuit, hij blijft op me hangen met zijn harde pik in me, neuk me kreun ik neuk me.
Hij gaat zachtjes op en neer, kom neuk me nou kreun ik, hij trekt ze pik uit me vaag voel ik zijn zaad uit me lopen, hij gaat languit op de bank liggen zijn pik paars en recht omhoog ga er maar opzitten slet dan bepaal je zelf het tempo.
Ik draai me met me rug naar hem toe en zak door mijn benen, hij houdt zijn pik voor me kont ik glij er overheen zak door mijn benen en val op zijn buik zijn pik zit helemaal in me hij grijpt vast en trekt me omhoog omlaag ik heb bijna geen gevoel meer in me benen daardoor blijft zijn dikke pik diep in me.
Hij kreunt stoot harder met zijn heupen in me tot hij mij stevig naar hem toetrekt zijn pik diep in me kut……

2616 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.