Ido en zijn vriendje Peet

Geplaatst door: bootwanker op 31-10-22

Het was al even geleden dat we een date hadden gehad met Ido. Frank en ik waren er toen allebei erg verrukt van geweest. Zo’n heerlijke jongen van 22 met een strak lijf, geile pik en kontje om op te eten. Bovendien vonden we hem erg lief. Het gebeurt dat ook niet zo vaak dat we hem een beetje misten. Hij bleef door ons hoofd spelen en ik denk vooral de mijne. Ik was dus blij dat hij weer zou komen. Helaas appte hij een paar dagen van te voren dat hij niet kwam. Hij moest naar een surpriseparty voor een vriend. Teleurgesteld, maar niks laten merken en maar hopen op een volgende date. En gelukkig hoefden we niet lang te wachten. Hij zei dat hij kwam en een verrassing had. Frank en ik bleven ons afvragen wat dat dan wel niet zou zijn. Afwachten dus.

De bel ging en daar stond Ido. Maar hij was niet alleen. “Surprise, ik heb een vriendje meegenomen. Dit is Peet”. Er ging van alles door me heen. Was ik nou jaloers of bang dat dit de laatste keer was en hij alleen zijn vriendje kwam voorstellen?. Wat was dit nou eigenlijk? Ik betrapte me op iets onbekends. Ik wist het even niet. Frank zei ook even niks. We herstelden ons snel en lieten het stel binnen. Ik denk dat Ido had vernomen dat we even hadden geaarzeld. Hij begon dus al snel te vertellen dat hij Peet had ontmoet op het feestje en er direct een klik was geweest. Ik snapte dat onmiddellijk. Peet was iets ouder dan Ido, schatte ik. Ook een mooie jongen met een strak lijf en overal goed geproportioneerd. Ik zag en hoorde al snel dat ze het goed met elkaar konden vinden. Het was een gezellig stel en ondanks dat ze veel jonger zijn dan wij was het erg gezellig.

Ineens kwam het hoge woord er uit. Peet zei dat ze samen seks met ons wilden. Ido was heel enthousiast over ons geweest en Peet had het helemaal zien zitten om samen met Ido naar ons toe te gaan voor een gezellige en vooral geile date. Frank en ik keken elkaar stiekem aan met een geheimzinnige blik van opluchting. Gelukkig maar.

Na verloop van tijd was het zover en gingen we naar boven waar we elkaar uitkleedden en alles betastten op onze ontdekkingstocht van elkaar. Frank en ik wisselden Peet en Ido af met knuffelen, zoenen en pikken en kontjes strelen en opgeilen. Ido heeft een heerlijk pik en dikke zak en ik val als een blok voor dat bolle donzige kontje van hem met diep daarbinnen dat zachte, warme sterretje. Ik begroef mijn gezicht tussen zijn billen en likte zijn sterretje en steeds dieper ging mijn tong terwijl ik boven mij goedkeurend gegrom en aanmoedigingen hoorde. Daarna wilde Peet ook zo’n beurt terwijl Frank Ido van mij overnam en zijn pik en ballen begon te likken en zuigen. Peet zijn billen waren minder bol en ook min of meer kaal. Maar ook hij had een woest aantrekkelijk kontje. Terwijl ik mijn gezicht tussen zijn billen begroef en zijn sterretje likte masseerde ik zijn pik en ballen. Ik voelde het voorvocht over mijn hand stromen. Die was al lekker geworden dus. Ik vroeg of hij mij wilde neuken of dan dat ik hem moest neuken. Maar eigenlijk wilde hij Frank neuken. Hij was erg geil op Frank zijn kontje. Ik keek hoe hij Frank zijn kontje voorzichtig met een vinger en daarna twee vinger open masseerde. Ido zat inmiddels met een vinger in Peet zijn door mij nat gelikte kontje te vingeren. Peet had Frank inmiddels op zijn rug gelegd op de rand van het bed met de benen op zijn schouders. Ik zag hoe Peet zijn pik flink was opgezwollen tot een ferme pik met een dikke druppende eikel. Ik likte nog even aan die heerlijke eikel en proefde hoe geil Peet was. Toen ging die eikel langzaam bij Frank naar binnen. Ik ging Frank zijn pik zuigen en keek ondertussen hoe Peet langzaam Frank bereed. In, uit, dieper en dieper tot zijn ballen tegen Frank zijn kontje werden geplet. Ido had inmiddels Peet zijn kontje opgerekt en perste zijn pik bij Peet naar binnen en al snel hadden ze samen het juiste neuktempo gevonden. Ik kon niet langer toekijken naar dit geile spel en ging achter Ido staan. Zijn kontje was nog kletsnat en mijn pik gleed zo naar binnen. Het viel niet mee om alle vier het genot te vinden zo met z’n vieren aan elkaar vast zittend. Maar na wat uitproberen had iedereen zijn genotsbeweging gevonden. Toch niet erg handig. Ik liet mijn pik uit Ido glijden en keek even toe hoe het drietal elkaar zat te neuken en de kreungeluiden daarbij. Heerlijk die twee geile jongemannen met Frank aan de gang. Ik trok toch Ido van Peet af en legde hem naast Frank neer. Ik streelde eerst die geile donzige bolle billen, likte nog een keer dat natte sterretje en legde toen ook zijn benen op mijn schouders. Mijn pik gleed zo naar binnen. Peet keek toe hoe ik Ido bereed en ik keek toe hoe hij Frank bereed. Toppunt van geiligheid.

Peet wilde blijkbaar nog meer en zei dat Ido op zijn hondjes moest gaan zitten en Frank dwars eronder zodat hij Ido zijn pik kon zuigen. Ik moest gewoon Ido van achteren neuken en Peet ging er boven staan en zakte langzaam naar beneden. Ik snapte de bedoeling. Heel voorzichtig en langzaam perste hij zijn pik bij de mijne bij Ido naar binnen. Ik hoorde geen protest. Mijn pik zat nu wel heel strak in Ido zijn kontje en ik voelde ook Peet zijn pik langs de mijne glijden. Soppende en smakkende geluiden mengden zich met kreungeluiden. Ik voelde Peet zijn zaad langs mijn pik spuiten terwijl hij van allerlei geile dingen tegen Ido zei. Peet liet langzaam zijn pik naar buiten glijden en de mijne gleed mee. Helemaal gedrenkt in Peet zijn zaad.

Blijkbaar was het nu tijd voor Ido om Frank te berijden. Frank ging liggen en Ido dook bovenop hem. Ik moest Ido zijn pik bij Frank naar binnen duwen en Frank sloeg zijn benen om Ido heen. Peet en ik keken toe hoe het stel zoenend en neukend van elkaar zaten te genieten. Peet werd hier, net als ik zo geil van dat zijn pik al weer stijf uit stond en drupte van het geil. “Ik wil jouw kontje ook nog wel even volpompen en dan kijk ik toe hoe mijn vriendje de jouwe vol pompt” Ik ging op handen en voeten op de rand van het bed zitten en voelde al snel Peet zijn dikke eikel mijn sterretje binnen persen. Nog wat glijmiddel erbij en hij gleed heerlijk tot aan zijn ballen bij mij naar binnen. “Toe maar Ido, ik wil zien hoe jij Frank hard neukt en hem vol pompt dat kan ik zijn man nog een keer lekker berijden. Ik word zo geil van je als je dat doet” En ik zag dat Ido en Frank naar een hoogtepunt aan het werken waren. En terwijl beide mannen wild en onder geile geluiden met elkaar vrijden voelde ik hoe Peet mij steeds wilder bereed. Naast mij spoot Ido zijn zaad in Frank en trok zijn pik terug om Frank een handje te helpen. Ik zag hoe Frank flinke stralen over zijn buik spoot en voelde tegelijkertijd hoe Peet zijn zak leegde in mij met dikke warme stralen.

Van al dat geneuk en al die geile geluiden en beelden stond mijn pik ook op knappen. Gelukkig was Ido onder mij gekropen en zoog mij heerlijk af. Mijn pik verdween tot aan mijn ballen in zijn keel en het duurde dan ook niet lang of mijn zak loosde zijn lading in Ido zijn keel. Ido was het blijkbaar gewend, want hij verwerkte alles en er kwam niks naar buiten.

We gingen met zijn vieren op bed liggen en er werd nog langdurig na geknuffeld. Wat een heerlijk stel.

2280 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.