Eerste ervaring als slet:

Regelmatig bezoek ik een chatbox voor heerlijke chats en of rollenspellen. Na vele, vaak geile gesprekken hier gevoerd te hebben, voelde ik plots de behoefte om ook de cam te gaan gebruiken.
Het begon allemaal netjes gekleed in jeans en overhemd. Niet zelden kwam het verzoek om kledingstukken uit te trekken. In eerste instantie gaf ik daar geen gehoor aan, maar op het moment dat er dwingender werd gevraagd merkte ik dat mij de toon wel behoorlijk opwond.
Het kwam daarop vaak voor dat ik dan naakt voor de cam zat met mijzelf te spelen. Opmerkingen als ‘fijne slet’ ‘hoer’ en ‘teef’ maakten mij dan zo geil dat ik al rukkend klaarkwam voor de cam.
Als slet te worden uitgemaakt vond ik wel een heel fijn gevoel. Om dit gevoel te versterken had ik mij dameslingerie aangeschaft. Drie hipsters in groen, zwart en paars. Onder mijn eigen kleding draag ik vanaf dat moment vaak een hipster. Er is dan een mooie bobbel te zien en aan de bovenkant achter het kanten gedeelte komt dan mijn eikel goed tot zijn recht.
In mijn profielnaam gebruik steevast op de chatbox het woord slet. Veel mannen slaan hierop aan en aan aandacht heb ik dan ook niet te klagen. Lange tijd bleef het alleen bij chatten. Maar ja een mens is natuurlijk altijd nieuwsgierig en grenzen worden daarbij opgezocht en verlegd. Ideeën komen tijdens een chat genoeg. Zo wordt weleens gevraagd of ik dan iets in mijn mannen kut wil stoppen en of ik mijn tepels wil bewerken. Ik leg dan ook nu voordat ik ga chatten al knijpers, diverse cockringen en een plug klaar. Ook een flesje olijfolie staat binnen handbereik.
Een van de geilste chats beleefde ik toen ik werd gevraagd om naast de hipster ook een zwarte bh voor te doen. Daarbij het verzoek om ook eerst alle kleding weer aan te doen. In de kast van mijn vrouw vond ik een mooie zwarte bh zonder schouderbandjes. Tot mijn verbazing sloot de bh goed aan en zat die heerlijk over mijn behaarde borst. Om het af te maken trok ik niet mijn eigen kleding aan, maar een felgekleurde jurk van mijn vrouw. Ook deze zat mij als gegoten. 
Ik melde mij weer bij de meneer (hij wou geen meester genoemd worden, dat was voor slaven, een slet kan volstaan met meneer), ik antwoorde dan ook telkens met meneer, waarop hij schreef ‘mooi zo slet dan doe nu maar de cam weer aan’. De camera stond op een kale muur gericht waar ik mij voor had gesitueerd. Van schouder tot kniehoogte was ik in beeld. Meneer was zeer tevreden over wat hij zag.

‘Prima wat je aan hebt, zo ben je een echte slet’. Ik moest daarop over mijn borst(en) wrijven en mij omdraaien en met mijn achterwerk draaien. Meneer was trots op mij.
Nadat ik mij weer had omgedraaid vroeg hij of ik langzaam de jurk die ik aan had uit wilde trekken. Nou was ik zo slim geweest om een jurk te pakken die aan de voorkant met drukknoopjes gesloten werd. Een voor een trok ik de knoopjes los. Een paar boven en toen een paar beneden. Op het moment dat ik het laatste middelste knoopje los moest maken draaide ik mij om. Met mijn rug naar de cam trok ik de jurk van voren uiteen, zodat de kijker zag dat de voorkant nu bloot moest zijn. Langzaam liet ik, eerst links en toen rechts, de bovenkant over mijn schouders naar beneden glijden. Mijn armen liet ik toen hangen waardoor de jurk helemaal van mij afgleed en op de grond viel. Even boog ik naar voren, waarop mijn, nog bedekte achterwerk heerlijk strak naar achteren stak. De hipster heeft aan de onderkant bij mijn billen een kanten randje.
Zo vrouwelijk mogelijk bewoog ik mij weer richting de cam. Meneer had inmiddels enkele berichtjes gestuurd en vertelde dat hij erg geil van mij was geworden. Ook wenste hij dat ik met beide handen over mijn bobbel ging wrijven. Graag gaf ik daar gehoor aan en langzaam bewogen mijn handen over mijn kruis. Ik voelde de zijdeachtige stof van de hipster afwisselend met het kant. Mijn piemel gaf te kennen dit fijn te vinden. Korte tijd later stak mijn eikel net boven het kant uit. Met het wrijven stopte ik een ogenblik zodat meneer er van het uitzicht kon genieten.
Gezien de berichtjes die binnen vlogen werden er meer heren opgewonden van mijn spel die ik voor meneer vertoonde. Meneer kreeg het door dat ik meer mannen antwoord gaf. Hier was meneer niet van gediend. Hij beval mij dan ook pen en papier te pakken.
Hij dicteerde ‘ik ben de slet van Diktator’, zijn profielnaam.
Doe je bh nu voor weg en pak een knijper. Maak het briefje leesbaar aan je tepel vast met die knijper. Ieder kon lezen wiens bevelen ik moest opvolgen. Daar stond ik dan enkele minuten met het briefje pontificaal in beeld. Gedurende onze chat bleef het briefje bevestigd aan mijn tepel.


Vanaf dat moment kreeg ik dan ook geen berichtjes meer van andere mannen. Meneer gaf daarop de opdracht om ook op mijn andere tepel een knijper vast te zetten. ‘Draai je nu maar om en laat je achterwerk zien’. Mijn achterwerk bewoog ik voor de camera en met mijn handen wreef ik over mijn billen. Om weer te zien of meneer gereageerd had draaide ik mij weer om. ‘Je bent een gehoorzame slet’. ‘Dank je’. Schreef meneer. Nu je slip uit en doe die in je mond. Gehoorzaam liet ik mijn slip zakken en kon hem met mijn voet omhoog gooien om hem op te vangen. Ik stopte de slip in mijn mond. De cam net hoog genoeg om dat te laten zien, maar net laag genoeg om niet mijn gezicht in beeld te brengen.
Mooi zo slet, laat je cockringen zien. Ik bracht een rubberen ring in beeld die om mijn balzak en penis geschoven kon worden, de tweede ring was een stalen ring. ‘Mooi doe die maar om’. Met gemak kreeg ik de stalen ring over mijn ballen. Weer bleef ik staan wachten op de volgende opdracht.
En dan nu je pik hard trekken. Als die hard is stop je, zogezegd zo gedaan. In mum van tijd stond mijn 18 cm fier omhoog. Naar wens van meneer stopte ik met trekken. Kloppend bleef mijn piemel staan. ‘Pak de olijfolie en laat die over je eikel lopen’. Duidelijk in beeld gebracht liet ik de olie uit de fles over mijn eikel lopen. Met mijn andere hand begon ik langzaam mijn lid te masseren. Voorzichtig begon ik trekbewegingen te maken. Meneer schreef dat ik flink door moest trekken. Klaarkomen was verboden nog. Toen ik het hoogtepunt voelde aankomen stopte ik met trekken. Mijn lid was helemaal glad van olie, net als mijn ballen trouwens die mooi strak stonden door de cockring die ik om had. Mijn pik en ballen werden keihard van het bloed dat er in gestroomd was en door de ring daar werd gehouden. Enige tijd bleef ik met mijn kloppende piemel zo staan. ‘Draai je om en sla hard op je blote billen, ik wil zien dat ze rood worden’. Met een paar ferme klappen sloeg ik mijn billen rood. Ik denk beide kanten wel tien keer. Hierop draaide ik mij weer naar het scherm om te kijken of meneer weer berichtjes had gestuurd. Meneer melde dat hij al heerlijk zat te rukken en dat we samen klaar moesten komen. Ik mocht ook gaan zitten en de hipster uit mijn mond halen. Nu ruk je net zo hard tot je bijna klaarkomt. Het zaad moet je daarop in je lingerie spuiten. Als een bezetene begon ik aan mijn gladde pik te trekken, hierbij telkens over mijn eikel heen. Mijn lichaam begon zich samen te trekken, iets wat meneer opmerkte, ‘in je lingerie nu’ schreef hij. Direct pakte ik mijn hipster in de hand en bleef trekken tot het zaad vloeide en door de hipster werd opgezogen. Een grote natte vlek begon zichtbaar te worden. ‘Nu weer in je mond doen die lingerie’. Gretig stopte ik de hipster in mijn mond en proefde mijn eigen zaad, ik likte alles schoon. Meneer was heel trots op mij en zei dat hij nog nooit een slet had ontmoet die bij de eerste keer zo gehoorzaam was.
Daarop sloot meneer af en heb hem niet weer gesproken.

Mijn volgende ervaring was live.

Groetjes Richy

1721 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.