Eerste live ervaring als slet.

Na mijn eerste ervaring als slet op een chatsite kreeg ik de smaak te pakken en zat regelmatig op deze site om mij voor de cam aan te bieden als slet en om opdrachten uit te voeren. Telkens ging ik eerst spoelen natuurlijk, daar je niet wist wat er allemaal gevraagd en verlangd werd.
Tijdens een van deze sessies, zoals je ze kunt noemen, meldde zich een man van 50 jaar. Hij woonde net over de grens met Duitsland, ongeveer 20 kilometer van mijn woonplaats. Hij begon eerst in het Nederlands te chatten en ging over in het Duits. Ik zat al een tijdje in mijn zwarte hipster voor de cam toen hij zich meldde. Hij wou dat ik eerst weer kleding ging aan trekken. Gewillig trok ik mij weer aan, een overhemd en mijn jeans. Rustig nam ik op een stoel weer plaats voor de cam. Over mijn kleding heen moest ik mijn tepels strelen en in mijn kruis voelen. Daarop moest ik langzaam knoop voor knoop mijn overhemd uit trekken. Na enige tijd zat ik met ontbloot bovenlijf voor de cam mijn tepels te bewerken. De Duitse meneer wou meer zien en na verloop van tijd moest ik gaan staan en op zijn tempo mij ontdoen van mijn broek. Stap voor stap bracht hij mij zover dat ik totaal naakt voor hem stond. Overige berichtjes negeerde ik trouwens, ik had me volkomen aan hem overgegeven. Zijn opdrachten waren allemaal in het Duits.  ‘Gürtel locker, Riem los; Reissverschluss jetzt, Senken deine Hose; Unterwäsche aus.
En daar stond ik dan, ‘Spiele mit deinem Schwanz und Eier’. Heerlijk masseerde ik mijn ballen voor de hem en trok aan mijn pik. Cockring, hasst du ein cockring. Ja meneer en ging hem direct halen. Bij terugkomst was mijn pik niet meer zo hard als daarvoor. Langzaam en goed zichtbaar bracht ik de stalen ring aan. Met mijn handen op de rug bleef ik staan wachten op bericht van mijn Duitse opdrachtgever. ‘Du bist eine gehorsame Schlampe’. ‘Lege etwas in deine Fotze’.


Zoals ik in mijn vorige verhaal al schreef staat er altijd een plug klaar. Ik smeerde deze voor de cam in met olijfolie. Ik draaide mij met de rug naar de cam en boog voorover. Rustig maar bedaard drukte ik de plug tegen mijn hol en duwde hem langzaam naar binnen totdat de verdikking mijn kringspier passeerde en de plug vast zat. ‘Auf den Stuhl und Arsch hoch’, met mijn benen de lucht in lag ik half op mijn rug op een stoel en showde zo mijn gevulde mannenkut aan de kijkers. ‘Du machst mir Geil’, schreef mijn Duitse ‘meister’.
En toen geberude er iets waar ik even van schrok, hij gaf het bevel om mijn adres te geven. Na enige twijfel, want ja was hij echt te vertrouwen en discreet, je weet het nooit. Maar de geilheid overwon bij mij en voor ik het wist schreef ik mijn straatnaam op. ‘Danke Schlampe, bis gleich’. Enigszins geschrokken vroeg ik toch beleefd of hij de auto in een andere straat wou parkeren en dan naar mijn woning wou lopen, ik zou dan naakt voor het raam staan. Mijn huisnummer had ik namelijk er niet bijgeschreven. Hij bleef ondertussen chatten met mij. Ondertussen had ik de inbetweens half geopend en was in afwachting van wat komen zou. Plots zag ik iemand door de straat lopen met een telefoon in de hand. Hij schreef nog ‘Ich bin da’. Direct daarop ging ik voor het raam staan. Hij keek nog zoekend rond en zag mij plotseling staan. Hij liep onze oprit op en belde aan. Naakt opende ik de deur en liet hem binnen.


Mensch bist du Geil zei hij. Hij draaide mij om en kneep vanachter in mijn tepels en kreunde in mijn oor. We bleven een paar minuten staan in de hal waarbij hij afwisselend hard en zacht in mijn tepels kneep. Toen duwde hij mij vooruit de kamer in en gaf een paar klappen op mijn billen. Hij draaide mij om en begon mij te tongen, ondertussen ging zijn hand richting mijn kruis, met zijn voet duwde hij mijn benen verder uit elkaar en een vinger zocht mijn kut. Ik voelde de druk van zijn vinger. Mijn hol was nog licht vochtig van de olie en het topje van zijn vinger ging naar binnen, zacht kreunde ik. Om zijn vinger er verder in te kunnen drukken bevochtigde hij zijn vinger met zijn speeksel. Met een fijn geil gevoel boorde hij zijn vinger mijn kut in. Ik kreunde van genot. Ons speeksel werd door zijn tongzoen gemengd in mijn mond.
Auf die Knie beval hij mij en duwde me licht naar beneden. Op mijn knieën zat ik voor hem en keek omhoog. Hij ontdeed zichzelf van zijn kleding. Zijn nog slappe lul bungelde voor mijn ogen. ‘Blazen’. Gretig nam ik daarop zijn lul in mijn mond en begon zijn pik hard te zuigen. Aan zijn gegrom te horen vond hij het prettig. Plots voelde ik beide handen op mijn hoofd. Mijn hoofd werd vastgepakt waardoor ik niet meer over zijn harde pik kon bewegen. Heerlijk begon hij daarop in mijn mond te neuken. Soms had ik moeite om adem te halen, maar er werd niet gestopt. Als zijn lul dan plots uit mijn mond floepte wist ik die weer snel naar binnen te werken en liet hem verder neuken.


Na een paar minuten stopte hij en trok mij aan mijn armen, die ik tot dan om zijn middel had gevouwen, omhoog en draaide mij in een beweging om. Mijn hoofd werd voorover geduwd en ik moest iets naar voren lopen zodat ik met mijn body op tafel kwam te liggen. Mijn benen werden uit elkaar gezet en ik voelde zijn eikel tegen mij kut drukken. Ik vernam dat hij in zijn hand spuugde en mijn kutje hiermee bevochtigde. Langzaam duwde hij zijn neukstaaf in mij hete kut. Gewillig bleef ik voorover liggen en werd heerlijk geneukt. De stoten gingen van langzaam naar wat snellere stoten, tot het moment dat hij stopte en mij met zijn arm om mijn bosrt omhoog trok. Mijn 18 cm stond fier strak. Daarop werd ik heerlijk getrokken. Hij fluisterde in mijn oor dat ik zo  ocht gaan spuiten. De en arm om mij heen geduwd tegen zijn lichaam aan en zijn tong die mijn oor bewerkte werd ik zo geil dat op een gegeven moment mijn zaad door de kamer vloog en op de grond belande. Hmm du Geiler Schampe, spritz für mich. Hijgend en kreunend kwam ik klaar.
Daarmee was hij nog niet met mij klaar natuurlijk, ik werd weer voorover geduwd op de eettafel en zijn nog steeds harde pik nam mij weer en hij bewoog snel in mij heen en weer tot het moment dat ik zijn zaad in mij voelde vloeien. Uitgeput bleef hij nog even op mijn rug liggen. Daarna trok hij zich terug uit mij en draaide mij om en zoende mij intens. Wat een heerlijke ervaring was dit. Dankbaar heb ik zijn pik nog afgelikt voordat hij zich aantrok en verdween.
We hebben regelmatig mailcontact en hopen elkaar binnenkort weer te ontmoeten.
Groetjes
Richy

1810 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.