Op een industrieterrein 2

Geplaatst door: trucker-bi op 02-11-22

Hij trekt me strak tegen hem aan zijn dikke pik kan niet dieper in me en wat voel ik hem goed kloppen in me kut.

Hij geeft zachte stootjes vanuit zijn heupen, harder kreun ik, wil je harder zegt ie, ja kreun ik, oké slet wat jij wilt.
Hij pakt me beet en draait me om, ik zit nu met me kont omhoog op de bank zijn vlezige handen houden me vast anders zak ik naar beneden.
Hij houdt zijn keiharde pik voor me ster, duw je lekkere pik in me kreun ik, dan wordt het zwart voor me ogen.
Met vlagen voel ik hoe hij me neukt zijn pik ramt ie hard in en uit me terwijl ie me stevig vast houdt, hij hijgt enorm ik kan zelf helemaal niks zo slap voel ik me.
Hij pakt me bij me haren, zo hard genoeg hijgt hij, ik wil iets zeggen maar kreunen is het enige geluid uit me.

Aan me haren trekt ie me omhoog zijn pik glijdt uit me draait me om zijn pik voor me mond, de aderen kloppen als een gek, hij is keihard zuigen slet, ik open me mond zijn pik ramt ie mijn keel in hij houdt me vast terwijl hij me in me mond neukt als ik begin te kokhalzen stopt ie, aan me haren sleurt ie me naar de slaapkamer hij legt me op me rug doet een kussen onder me kont en pakt me vast bij me enkels hij trekt me benen uit elkaar zijn pik glijdt naar binnen hij neukt zachtjes, gaat het weer vraagt ie, ja knik ik.
Dan verhoogd hij het tempo iets, je wilt harder hé kreunt ie zijn pik stoot ie diep in me weer wordt het zwart voor me ogen en in vlagen voel ik hoe hij in me tekeer gaat terwijl hij bovenop me ligt dan pakt ie me met twee handen bij me hoofd, wil je zaad hijgt hij, ik kreun iets hard gaat ie op en neer trekt me aan me haren ik ga spuiten hijgt ie dan ploft ie bovenop me, zijn pik nog diep in me, dat was lekker hijgt hij….

1789 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.