Meneer en de slet 6

Geplaatst door: aries64 op 03-11-22

Na het douchen volg je Meneer naar de kamer om de boel schoon te maken.

Het is een ruime kamer en terwijl je de bank waarop je lag schoon poetst kijk je in het rond, er staat ook een bed met boeien aan het hoofd en voeteneind, aan de muur ook boeien en diverse zwepen en allerlei andere attributen.
Een regelrechte sm kamer dus, Meneer kijkt toe hoe je schoon maakt en rond kijkt.
Meneer heeft door dat vooral het bed je belangstelling heeft en gaat erop zitten, je ogen volgen hem en Meneer zegt dat je ook de vloer nog moet boenen, je hebt gelukkig niet veel naast de emmer gepist en al snel is het weer spik en span.
Vragend kijk je Meneer aan of hij nog meer taken voor je heeft, maar Meneer zegt dat je de emmer kunt legen in de wc en de spullen weer kunt opbergen en je dan mag aankleden en bij hem voegen in de kamer.
Dat gezegd hebbend komt hij van het bed en loopt naar de huiskamer en jij doet wat je opgedragen is en kleed je daarna snel aan en gaat ook de huiskamer in, maar ook daar is de vriend van Meneer niet te bekennen, dus die is echt al weg blijkbaar.
Met een drankje erbij kletsen Meneer en jij nog over de gebeurtenissen van de afgelopen uren.
Dan vraagt Meneer of je vaker zijn slet wil zijn en wellicht nog wat verder zou willen gaan.
Natuurlijk wil je graag vaker zijn slet zijn maar geen harde sm of iets dergelijks zeg je tegen Meneer.

Meneer stelt je gerust en zegt rekening te houden met jouw grenzen en geen harde sm, maar je zult wel zijn gehoorzame slet zijn.
Zo zegt Meneer, de tijd is voorbij gevlogen en ik mail je nog wanneer ik je weer verwacht en Meneer staat op en begeleidt je naar de voordeur, voor het buiten gaan een korte kus en tot ziens.
Onderweg naar huis, beleef je in gedachten de voorbije uren en krijgt een zalige erectie.
En je weet zeker dat je Meneer weer zult bezoeken wanneer hij dat wil, maar gauw je mail bekijken als je thuis bent, want Meneer had gezegd dat je dat moest doen.
Thuis gekomen zet je, je pc aan en wanneer je mail opent zie je dat Meneer al wat gestuurd heeft, aandachtig lees je de tekst en opent dan de bijlagen, je kunt je ogen niet geloven, de vriend en Meneer hebben de sessie gefotografeerd en er zitten zelfs korte filmpjes bij, verrast en wat geschrokken kijk je er naar en hoe meer je ziet hoe geiler je wordt.
Je kijkt of je de vriend zijn hoofd ook ziet, maar nee alleen het lichaam en vooral zijn pik die je hard in je mond neukte.
Vertwijfeld vraag je, je af of Meneer dit voor eigen gebruik houdt, hij zal het toch niet op internet zetten of ergens insturen?
Dan krijg je nog een mail binnen van Meneer.
De boodschap is kort maar duidelijk, genoten van de foto's en filmpjes slet?
Zaterdag om 12.00 stipt bij mij, je nieuwe contract ligt klaar hier.
Je antwoord is ook kort en duidelijk, tot zaterdag 12.00 Meneer.

Tot zover even weer de inleiding, vervolg doe ik binnenkort.
Een paar lieve lezers vroegen of ik nog contact had met Dirk en Ronnie.
Heb wel contact met Dirk en we hadden wel afgesproken voor een 4e keer, maar toen bleek Ronnie apenpokken te hebben.
Ook Dirk had symptomen, dus ik als een speer naar de dokter, maar ik had geluk en was negatief.
Wel enorm van geschrokken en hun zijn beiden weer beter, maar ik durf het niet meer aan nu.
Ook is er geen vervolg op mijn afspraak met Arno, ( zie canal pride was toppie! )  en dit komt omdat hij me toch wou inwijden in het groepsseks gebeuren en ik wil dat beslist niet, dus helaas geen vervolg.

Zo iedereen weer op de hoogte, hahaha
Tot ziens lieve lezers xxx 

1718 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.