Keuze Terug keren.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 05-11-22

Als je het verhaal blanco leest suggestie hoe verbeter het  wie wat waar formule. Hi in keuzes was ik Achmed senior met junior gevlucht. Onze vorst had junior opgeeist als zijn  opvolger daar dacht ik anders over. Dat ik gedwongen was sex met hem te hebben niet oke zeker als ook nog over lijd tijdens de sex. Dacht aan junior zijn toekomst maar nu blijkt we zijn niet veilig. Wat is er gebeurd en waarom ben ook terug lees mee. Men had ons op ge spoort helaas. Men kwam junior op eisen. Ik had niet in de gaten was met lekkere kerel aan het tongen. Helaas was de man een roof dier op zoek naar de prooi ja mijn junior. Ik was niet van plan mijn zoon op te geven voor geen geld of sex echt niet. Ik was te laat om junior dat moment te redden. Nam de zelfde route als toen we gevlucht waren. Was er nu sneller geen bagage en betere auto.


Ik wist moest junior redden tegen welke prijs dan ook. Ik wist wat moest doen en wie moest benaderen.  Al zou vernedering zijn iemand pijpen of borst haar strelen terwijl niks voelde. Van de vorige keer wist ik hoe hem tot hoogtepunt moest brengen. Ik wist de weg in het paleis en zeker in zijn broek. Maar eerst een avontuur beleven wat fout had kunnen gaan. Nu vraag af hoe kwam je het paleis in simpel via geheime gang. Was in de tijd niet eerst waar toenmalige vorst gedwongen sex mee had. Had in verkeerde handen terecht kwam geluk of pech. Lees verder kom je vanzelf achter.

Ik werd mee genomen naar een kamer van zeg maar paleis wacht. Heeft mij het gered dat nogal lekker uit zag ja. Ik werd uitgekleed of minderwaardig was een sletje. Een begon mij gelijk te pijpen. Terwijl de ander mijn ballen onder handen nam lekker. Voor ze te ver konden gaan met mij vloog de deur open kwam de vriend binnen gestormd. Hun stopte  gelijk de vriend maakte duidelijk wie ik was. Gaf mij de gelegenheid mij aan te kleden. Ik volgde hem naar zijn verblijf of gewoon was. Hij tongde met mij voor mij beval zijn broek te openen. Hoe verder ging kan wel raden. Zag ik mijn junior terug ja kon boel herstellen nee. Gaf het wat niet op dat moment.

Ik doe mijn best  wie het leest plezier te doen.

1695 keer gelezen

Score: 2
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.