1e keer

Ik plaats deze even, dan weet je ook beter wat ik zoek:


Ik heb van tijd tot tijd pieken waarbij ik veel meer zin heb in pikken dan anders. Een hele tijd terug had ik weer zo'n moment.. maar ik sloeg door.. 

Ik ging op GrindR. Na een hoop gegeil en foto's kijken was er een gast in mijn woonplaats die wel wilde afspreken. Ik dacht niet helder. Hij was best dominant in de chat en liet me omlullen. Hij wilde een foto voor het afspreken. Ik deelde hem en we spraken een tijd af. Ik reed ernaar toe, dacht maar aan 1 ding: pijpen.
Het zou mn eerste keer worden, was echt niet rationeel over. Ik belde aan en hij deed de deur open. Loop maar mee.. zei hij. Hij deed zn ochtendjas uit en ging naakt op de bank zitten. Er lag al een handdoekje klaar op de grond waar ik op kon knielen. 

Hij had een normale pik, onbesneden ik denk 13 cm ofzo? Met een normale dikte. Ik begon meteen te trekken en nam hem in mn mond. Voelde heel natuurlijk. Ik proefde ook al wat zoutig, zijn voorvocht. ik bleef zuigen en mn kaken deden al wat zeer, ik ben niets gewend. Ik werd zelf al wat hard maar werd ook weer slap, ik richtte me echt op het zuigen. 
Toen gaf hij aan dat hij ging komen. ik besloot toen om door te gaan. Ik hoorde hem kreunen en voelde zn lul kloppen. Al snel voelde ik zn zaad in mn mond lopen. hij spoot niet hij vloeide. ik proefde nog niet echt iets maar moest wel kokhalzen. Hij gaf me een handdoek waar ik zn zaad in kon spugen. Hij was meteen bezig met dingen als, de volgende keer moet je dieper, ik wil je ook een keer neuken maar ik wilde zsm weg daar. Ik was erg geschrokken, ook van mezelf. Ik heb erna een soa test gedaan, negatief. Toch blijf ik erover nadenken en wordt ik geil van de gedachte van een pik.

3144 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.