Geneukt door haar bull 5

Na mijn vorige verhalen, over de bull van mijn vrouw en zijn stiefbroer George, is het enige tijd stil geweest. Niet dat er niks gebeurd is, genoeg!!, maar door de vakantieperiode heeft onze relaties wel een beetje stl gelegen.

Eerst zijn mijn vrouw Monique en ik voor een maand op vakantie geweest en daarna gingen George en Melroy ruim een maand op familiebezoek  naar Curacao.
Maar gelukkig ze zijn weer terug dus ik kon niet wachten om ze een bezoek te brengen, want na zo'n lange periode verlangde ik echt weer naar hun tropisch hardhout.
Ik had me dan ook voorgenomen om ze op zondagochtend  een bezoek te brengen en ik voelde me de hele zaterdag al geil en hoerig, vooral omdat ze hadden laten weten dat ze een geile verrassing voor me hadden.. Ik kon de slaap bijna niet vatten en stond dan ook extra vroeg op. Ter voorbereiding leegde ik mijn darmen nog eens extra, spoelde me goed en smeerde mijn kutje in met extra glijmiddel. Zo het kon gebeuren. Ik trok over mijn naakte lichaam alleen een joggingbroek aan en een trui en daar ging ik.

Bij hun huis aangekomen trof ik George aan in alleen een t-shirt en een slip. Wow, wat is het toch een heerlijke en geile vent.  We begroetten elkaar met een heftige tongzoen en toen we zo met onze pikken tegen elkaar stonden voelden we dat we allebei bloedgeil waren. De broeken zakten snel op de grond en ook de trui en het t-shirt waren snel uit. Ik zakte door mijn knieēn en begon heerlijk zijn paal te likken en te pijpen. Je kon merken dat ook hij op springen stond want zijn eikel glimde van het voorvocht. Hij liet zich achterover vallen in een stoel en ik kon heerlijk mijn gang gaan en begon hem te pijpen. Hij gaf zich helemaal over en begon geil te kreunen tot........ Ik opeens een scheurende pijn voelde in mijn kut. Het leek wel of ik gefist werd door een kinderarm, jeetje wat een stekende pijn. Ik keek om en keek recht in het gezicht van een Antilliaanse zestiger. 'hallo, ik ben Leroy, de vader van Melroy en de stiefvader van George, dus jij bent die geile en hoerige Gert, waar ze me zo  veel over verteld hebben.  Aangenaam!'  Ik kon alleen bevestigend knikken, want langzaam maar zeker  ging die pijn over in genot, want deze man had dan wel geen pik van 20 cm, het waren er maar 18 denk ik maar wel 8 tot 10 cm dik. Wow toe hij er eenmaal in zat had ik het niet meer ik werd nog geiler en hoeriger, vooral toen hij mijn p-spot masseerde met die genotsknots.

Ik werd geneukt op een manier waarop ik nog nooit geneukt ben jeetje wat was dat heftig en vooral lekker. Terwijl hij me doorpaalde keerde ik me weer om naar George en begon hem verder te pijpen, maar door het zien van deze verkrachtingsscene was hij zo geil geworden dat hij vrijwel direct klaar kwam en een lading zaad diep in mijn keel spoot waardoor ik me bijna verslikte. George stond op uit de stoel en Leroy stelde voor om van positie te wisselen. Hij ging zitten en ik liet me langzaam over zijn heerlijke paal zakken. Dat ging nu al een stuk soepeler en nu werd mijn prostaat helemaal goed geraakt, zodat ik het niet meer had van geil genot. Inmiddels was George op zijn knieēn voor me komen zitten en terwijl  Leroy me neukte pijpte hij me. Jeetje wat was dit heerlijk door die prostaatmassage werd ik bloed en bloedgeil en voelde dat ik niet lang meer nodig had. Ook Leroy begon te snuiven en te briessen, dus ook hij ging nu snel komen. Met een oerkreet  voelde ik zijn pik nog wat dikker worden en spoot hij een lading warm romig zaad diep in mij en op dat zelfde moment spoot ook ik een explosie van zaad in de mond en keel van George. 
Leroy moest even op adem komen en terwijl ik van zijn  schoot en pik klom voelde ik zijn zaad uit mijn kut lopen en een weg zoeken langs mijn benen. Ondertussen werd ik getongd met mijn eigen zaad door George. Jeetje wat een heerlijke smaaksensatie was dat.

Ik vroeg hem of hij ook seks had met vrouwen en hij zei: 'Wat dacht jij,  anders had jij hier niet gezeten, want dan het Melroy niet bestaan' .  Daar zat een kern van waarheid in, maar ik vroeg het omdat ik deze pik ook wel eens in Monique wilde zien verdwijnen, ik denk dat ze meerdere keren klaar komt de slet.
Terwijl ik hierover nadacht realiseerde ik me dat ik Melroy nog niet gezien had deze zondagochtend en ik had direct in de gaten waar die zou zijn.
Ik nam met een pasr geile tongzoenen afscheid van de mannen en ging naar huis.
Daar aangekomen zag ik het al Monique liep in alleen een topje en het zaad liep ook langs haar benen. Zo zei ze . Geef me eerst nog maar een een lading zaad van jou en lik me daarna maar schoon,  zodat ik ook nog een keer klaar kan komen.
Jeetje wat heb ik die jongens gemist en  wat een extra toevoeging met die dikke pik van Leroy.
Dit wil ik nog wel eens in me voelen.

2986 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.