Ontdeugd of Lust.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 09-11-22

Wie wij zijn onbelangrijk, belangrijk is wie Herman is. Hij doet iets met mensen therapeut of psycholoog weet niet zeker. Hij was op school rare zei brave jongen soms. Is flapuit vertelde hoe hij zijn praktijk heeft gefinancierd. Laat zo zeggen benen in de lucht en gaan met die banaan.  Hij is dan veertig ziet niet verkeerd uit maar nog jeugdig ondeugend.  Natuurlijk beleeft hij in praktijk weleens een avontuur. En ja dat gaan we met jullie delen. Alvast in gedachten horen jullie het Herman her beleven.  Herman is nog een geile donder en sommige patiënten hebben dat nodig. Herman vertelt niet in details beschermt de patiënt. Zeker als bepaald persoon was ja bekende een bnn-er.


Herman vertelt: Hij trok mij tegen zich aan. Voelde zijn gespierde boven lichaam en meer. Ik voelde zijn stijve tegen mijn buik ik was kleiner als hem. Het sexuele gevoel hij mij uit koos voor avontuurtje. Hij streelde mij over mijn billen. Natuurlijk deed het mij wat ben niet van steen. Hij vertelde mij wat hij van plan was met mij. Voor we even tongde ben daar niet zo'n liefhebber van. Ik stopte met tongen wilde meer van hem zien letterlijk. Dus zijn broek en overhemd vlogen rond. Hij was handig met knoopjes mijn kleren vlogen ook uit. Stond zo in mijn slip deze keer camouflage kleur.

Die was zo uit heb het geweten kreeg koude billen welk hij op warmde. Een wellustige kreet en in een stoot zat hij binnen. Natuurlijk gebeurd veilig ik ben geen slet welk met elke kerel doet. Hij stond tijd al droog kwam klaar man het was veel. Helaas had wacht kamer vol dus schoon maken ons en het bureau natuurlijk. Zou ik hem terug zien heus wel rekende deze keer minder had al betaling in natura gehad. Mensen ik schrijf het voor wie even nodig heeft eenvoudig on schuldig verhaaltje. Ik weet is  anders dan meesten ik ben ik en jij ben jij.

2339 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.