Kont tra.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 14-11-22

Het verhaal heet eigenlijk bereid willige mannen maar diegene die mee schreef vond te sexistisch. Is dit een spionage verhaal echt niet vergeet dat  maar. Onze gids Lucas leid ons rond figuurlijk hoe dat bedoel blijf. Denk bij Lucas aan golvende zwarte haren mooie lippen en strak kontje. Hij is gevoelig over zijn kontje dus niet teveel naar kijken. Hij en rest krijgen les nou les van de verleider. Denk grijsaard met inslag ik wil en ik krijg. Lucas wordt als verleidende spion  op geleid. Aan gezien de vijand soms meer van mannen dan vrouwen houdt. Hielp het Lucas achtergrond als erotisch model en stripper zeker. Lucas is geslaagd voor andere testen welk zo onbelangrijk. Nu tijd om creatief uit de kleren te gaan laat dat maar aan Lucas over. Maar wat gebeurd er na laat Lucas dat eens lekker vertellen. Er gebeurd genoeg jullie smaak of niet.


Lucas vertelt. De andere testen waren moeilijk uit kleren gaan een eitje. De gulzige blik van de verleider beloofde genoeg voor het mondeling. Zijn broek stond strak en ik was nog geen eens helemaal naakt. Zijn lippen waren vochtig zag puntje van zijn tong heen en weer gaan. Hij moest geduld hebben zijn lippen over mijn lul te draperen. Ik hoorde later had goed door staan de striptease proef. Daarna naar soort om kleed lokaal vol mannen blond roodharig zwart harig. Niemand mis staat in men of the world  of nudes of europa maar super aantrekkelijk nee. Hun strakke kont en goed gevulde slip deden het goed. Laten we de verleider niet laten wachten.

Lucas vertelt. Verbazingwekkend ik werd op mijn knieen gedwongen. Twee glimmende lullen en het bevel likken slet. Hoef maar een keer te zeggen gelukkig geen vieze luchtjes toen likte. De verleider zat in zijn stoel keek toe hoe de sperma op mijn buik gespoten werd. Even rust en schoon maken dan zou hij mij les geven. Nou deed flink pijn toen hij er in ramde wat dat met kont tra spionage te maken had. Alvast hij leerde mij te kreunen op bevel haha. Slaagde ik voor mondeling ook zeker zat onder zijn witte goud. Was ik klaar voor de kont tra spionage nee. Maar wist wel was lekker geweest alvast. Mensen verhaal is ondeugend en co-schrijver bijdrage zit in verwerkt doeii.

2079 keer gelezen

Score: 2
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.