Collega Ben

Geplaatst door: lurker op 15-11-22

Op een dinsdag ben ik, zoals gebruikelijk, als enige van mijn team nog laat aan het werk als ik richting de koffieautomaat voorbij een andere kamer loop waarin ook nog één persoon aanwezig is. Deze man is een beetje aan het vloeken, dus ik loop naar binnen om te kijken of ik kan helpen.

Ik vraag wat er aan scheelt en ik krijg een aantal ergernissen te horen waar ik allemaal niks mee kan, dus vraag ik "Helaas kan ik je daar niet mee helpen, kan ik iets doen om je dag nog een beetje goed te maken?", de man draait naar me toe en zegt ineens dichtend "Als ik in jouw gezicht zou mogen spuiten, zou ik mijn werkdag nog goed afsluiten!". Totaal verbaasd ben ik even stil, waarna de man zegt "Sorry, dat had ik niet mogen zeggen ...". Maar ik denk juist 'Hier ben ik al jaren benieuwd naar, wat een uitgelezen kans om hem dit bij mij te laten doen, hij zal daarna waarschijnlijk toch niet om meer durven vragen', dus ik kniel op een plek neer op de grond die vanaf de gang niet te zien is en zeg, terwijl ik hem aankijk "Kleine moeite, groot gebaar!", waarna nu hij verbaasd is en even stil blijft.

Dan kijkt hij om zich heen, staat op en komt voor me staan, waarna hij zijn broek losknoopt en deze iets omlaag doet om vervolgens zijn piemel tevoorschijn te halen uit zijn boxer. Hij begint zich af te trekken en dat duurt maar een minuut of twee voordat ik zijn sperma in mijn gezicht gespoten krijg. Ik vind dit heerlijk onderdanig, maar probeer hem dat niet te laten merken. De man stopt zijn piemel weer in zijn broek en knoopt deze weer dicht. Hij loopt naar een bureau vlakbij waarop wat papieren doekjes liggen en daar pakt hij er een paar van, die hij mij vervolgens aanreikt.

Ik maak mijn gezicht schoon en sta vervolgens op, de doekjes in mijn rechterhand. Dan stapt de man met uitgestoken hand op me af en zegt "Ben, aangenaam kennis te maken!". Ik pak gauw de zakdoekjes over in mijn linkerhand, geef Ben een hand en zeg "Sander, insgelijks!", waarna Ben zegt dat hij moet gaan, maar hij bedankt me voor het op een positieve manier afsluiten van zijn werkdag, dus ik zeg "Graag gedaan! En nog een fijne avond", waarop Ben "Dat gaat nu zeker lukken!" terugzegt en ik vervolg mijn weg daarop naar de koffieautomaat.

Na koffie gehaald te hebben, kom ik Ben bij de uitgang van zijn kamer weer tegen, want hij komt net naar buiten. Hij zegt nu ineens "Was dit voor jou voor herhaling vatbaar?" en voor ik er erg in heb, heb ik "Ja hoor" teruggezegd, waarna ik een knalrood hoofd krijg. Ben loopt me daarop voorbij en zegt "Lekker hoor! Heb er nu al zin in!!", waarop ik me omdraai en hem weg zie lopen. Ik zeg maar niks meer terug, als ik hem nakijk richting de uitgang.

De volgende kantoordag is een donderdag en ik ben aan het eind van de middag wederom als laatste overgebleven van mijn team als Ben ditmaal mijn kamer binnenkomt. Hij loopt op mij af en zegt "Behoort pijpen en slikken ook tot de mogelijkheden?". Ik kijk hem enigszins verrast aan en zeg "Zullen we het rustig opbouwen? Nu aftrekken en slikken en een volgende keer pijpen?". Daarop zegt Ben meteen "Dat is goed, ga maar weer op de grond zitten". Dus daarop sta ik op van achter mijn bureau, kies wederom een plek uit op de grond waarop vanaf de gang geen zicht is en Ben komt voor me staan, maar daar blijft het vervolgens bij. Als ik vragend omhoog kijk zegt hij "Aan jou de eer om mijn piemel tevoorschijn te halen en stijf te trekken, na een tijdje neem ik het van je over en dan hoef jij alleen nog maar met geopende mond omhoog te kijken naar wat komen gaat".

Daarop knoop ik Bens broek los, haal zijn piemel tevoorschijn uit zijn boxer en begin ik hem af te trekken. na een tijdje neemt hij het aftrekken inderdaad van me over en dus zet ik mijn handen op de grond, open mijn mond en kijk afwisselend naar zijn piemel en zijn ogen. Ben zegt op een gegeven moment "Kijk me aan!" en als ik dat doe houdt hij zijn eikel haast in mijn mond, om vervolgens zijn sperma naar binnen te schieten. Als Ben zijn piemel weer in zijn boxer stopt en zijn broek dichtknoopt slik ik zijn sperma door en vervolgens kom ik weer overeind. Ben zegt nu "Dat was fijn, tot dinsdag!" en hij loopt meteen bij me vandaan richting de gang, dus ik kan niet veel anders dan nog snel "Tot dinsdag" terugzeggen.

Die dinsdag komt Ben mijn kamer weer binnenlopen als onze collega's verder allemaal al weg zijn en ik besluit direct achter mijn bureau vandaan te komen en weer op dezelfde plek te gaan zitten als vorige week, waarna Ben weer voor me komt staan en verder niks. Ik weet genoeg, haal Bens piemel tevoorschijn en begin er aan te trekken. Even later haal ik mijn mond erbij, geef kusjes op zijn schacht en eikel, lik daarna zijn schacht en als ik zijn eikel gelikt heb neem ik die helemaal in mijn mond, om vervolgens te beginnen met pijpen. Ik pijp Ben minutenlang, maar klaarkomen doet hij niet en net als ik denk 'Dit duurt wel lang, zal ik eens vragen of ik het wel goed doe?' en zijn piemel uit mijn mond haal zegt Ben "Het ligt niet aan jou hoor, je bent goed bezig, maar ik heb mezelf vandaag al drie keer afgetrokken zodat deze eerste pijpbeurt zo lang mogelijk zou duren". Daarop heb ik niet echt iets terug te zeggen en dus stop ik Bens piemel weer in mijn mond en ga verder met pijpen.

Na nog een minuut of twee merkt Ben dat hij gaat komen en dus zegt hij "Ik wil graag op je uitgestoken tong klaarkomen", waarop ik zijn piemel weer uit mijn mond haal, hij zichzelf gaat aftrekken en ik met uitgestoken tong ga klaarzitten voor de zaadlozing. Ben komt even later inderdaad klaar waarbij zijn sperma grotendeels op mijn tong belandt, maar een deel zit toch op mijn wang. Als Ben vervolgens zijn piemel weer opbergt maant hij mij overeind te komen door simpelweg "Sta op" te zeggen en dat doe ik dus. Ben leidt met zijn vinger de spermasliert op zijn wang richting mijn mond en als hij dat doet doe ik automatisch mijn mond dicht om zijn vinger af te likken, waarna ik zijn sperma meteen doorslik en mijn mond wederom open om hem te tonen dat ik dat gedaan heb.

Ben zegt vervolgens "Mond dicht" en als ik dat doe zegt hij, "Geef met een knik van je hoofd aan of ik je in je gezicht mag spugen!" en hoewel ik daar heel even over na moet denken stem ik daarmee in, waarop Ben met meteen in mijn gezicht spuugt. Dan zegt hij "Mond open" en als ik dat doe leidt hij met zijn vinger nu een deel van het spuug dat in mijn gezicht zit mijn mond in en als hij zegt "Slikken" zit zijn vinger nog in mijn mond, maar slik ik toch datgene wat in mijn mond zit door. Ben vervangt zijn wijsvinger in mijn mond door zijn duim en zegt vervolgens "Sabbelen!" en ook dat doe ik vervolgens. Als Ben terwijl ik daarmee bezig ben “Goed zo slet” zegt, stop ik even met sabbelen en kijk ik hem een beetje verschrikt aan, maar als hij “Doorgaan!” zegt sabbel ik verder net zolang totdat Ben het genoeg vindt.

Als dat moment is gekomen zegt Ben “Vanaf nu word ik graag met meneer aangesproken, begrepen?” en dus zeg ik meteen “Ja, meneer” en als Ben vervolgens zegt “Donderdag ga ik je in je mond neuken” zeg ik wederom meteen “Ja, meneer” terug en terwijl ik nog een beetje schrik van waarmee ik zo snel heb ingestemd, loopt Ben zonder nog wat te zeggen bij me vandaan richting de gang en daarna uit zicht.

Daar sta ik dan, gedegradeerd tot slet en alvast ingestemd met de volgende onderdanige handeling. Iets in mij vindt het helemaal niks waar ik mee bezig ben, maar mijn lichaam begint te gloeien en de wens dat het al donderdagmiddag is neemt daarna de overhand, ik kan kennelijk niet wachten om mijn mond als neukgat te laten gebruiken ...

3290 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.