Een verjaardagsverzoek

Geplaatst door: bootwanker op 16-11-22

Het is al even geleden. Ik was op zoek naar de mannenliefde, nadat ik had ontdekt toch niet op vrouwen te vallen. Ik had al wel diverse mannen gehad en de een was leuker en lekkerder dan de ander. Ik had echter nog geen vaste vriend omdat geen van die dates was waar ik op hoopte. Op een paar sites had ik mijn profiel staan. Overdag moest er gewerkt worden en ik had ook zo mijn sociale verplichtingen. Dus ik zat niet wanhopig te kijken op die sites of iemand met me wilde daten. Er stond wel op dat ik op zoek was naar een vaste vriend, maar een lekkere seksdate ook nooit weg was. Ik was nog op zoek naar de ware en ook wat ik nou precies wel lekker vond en wat niet. Ik stond nog voor alles open. Sommige dingen zoals bondage had ik echt niks mee. Wel geprobeerd, maar niet mijn ding. Die probeersels zijn echter een ander verhaal.

Op een dag ging ik even de sites bij langs of er iemand een date wilde en of ik nog een lekker stuk zag voor een date of misschien alleen een borrel. Het hoefde niet altijd meteen seks te zijn. Op een van die sites stond een berichtje, die ik toch wel 2x moest lezen. Ik werd gevraagd als verjaardagsverrassing. Van een stelletje van 21 en 30 had die van 30 mij een berichtje gestuurd. Zijn vriendje van 21 werd binnenkort 22 en voor zijn verjaardag wilde hij graag seks met een andere man. En dat was nog niet het hele verhaal. Als ik de uitnodiging aannam zou ik eerst moeten kijken hoe het vriendje van 30 zijn jarige vriendje een neukbeurt gaf en daarna zou het vriendje van 30 toekijken hoe ik de jarige job zou verwennen. Voor mij was dit de eerste keer dat ik zoiets voorbij zag komen. Ik moest het dus ook wel 2x lezen of ik het wel goed begreep. In de eerste plaats was ik al een stukje ouder en andermans vriendje neuken had ik nog nooit gedaan. Dat wil zeggen, niet dat ik daarvan wist.

De jongen van 30 heette Paul en zijn vriend van 21 Jamie. Paul had een foto van zichzelf gestuurd en diverse foto´s van Jamie. Ik vond Paul niet heel aantrekkelijk, maar dat hoefde ook niet. Jamie was echter een stuk om te zien. Slank, bruine ogen om in te verdrinken, een heerlijk lijf en een heel geil bol kontje. Ik snapte niet hoe Paul hem aan de haak had geslagen en snapte gelijk dat Jamie wel eens wat anders wilde proberen. Maar of ik dat nu moest zijn? Paul had mij uitgekozen omdat ik er volgens hem best lekker uitzag en een geile pik en zak had. Zijn vriendje Jamie zou dat vast wel lekker vinden. Het zou een eenmalige date worden omdat Jamie dat heel graag als verjaardagscadeautje wilde. Toch wel een bijzonder cadeautje, maar hij hield erg van Jamie en wilde hem graag een plezier doen. Je moet wel heel veel van iemand houden als je gaat toekijken hoe een andere man je vriendje gaat neuken. Hoe langer ik naar de foto´s van Jamie keek hoe geiler ik werd. Hij zag er heel lekker uit. Een snoepje. Dus na wat heen en weer mailen via de site hadden we een afspraak gemaakt op de dag van Jamie zijn verjaardag. Een lekker verjaardagscadeautje dus. Ik grapte nog dat ik dan misschien uit een taart moest kruipen.

Ik weet nog dat het op een middag was, want ’s avonds zou er visite komen voor Jamie zijn verjaardag. Geen idee wat ze tegen de feestvierders zouden zeggen dat Jamie als cadeautje van Paul had gehad, maar dat kon me niks schelen. Ik had me uitgebreid gedoucht, geschoren en feestelijk aangekleed. Ik was een verjaardagscadeautje per slot van rekening. Paul deed de deur open en bekeek me van top tot teen met ietwat argwaan of….. geen idee wat het precies was. Ik was in elk geval blij dat de date niet met hem was. Niet echt mijn type. Toen ik de kamer inkwam feliciteerde ik Jamie en ik was gelijk helemaal weg van hem. Hij zag er nog beter uit dan op de foto’s. Wat een lekker joch. En die ogen, die ogen daar verdronk ik helemaal in. Hij keek me verwachtingsvol aan en ik gaf hem een zoen en knuffel. Het liefst had ik hem gelijk besprongen. Het suisde door mijn lijf en mijn pik stond strak in mijn broek. Paul stond een beetje hulpeloos te kijken naar wat er zich voor zijn ogen afspeelde. Jamie was heel enthousiast en bedankte Paul voor zijn verjaardagscadeautje met een kus en knuffel. Hij vond het heel lief dat Paul mij voor hem had uitgezocht. Na wat gepraat en de verjaardagsborrel gingen we naar de slaapkamer. Jamie kleedde mij uit alsof ik echt een verjaardagscadeautje was en ik kleedde Jamie uit en keek bewonderend naar deze heerlijke jongen. Jamie gaf gelijk een lik aan mijn pik en begon met tongzoenen.

Maar Paul zei dat de afspraak was dat hij eerst mocht en dat ik daarna aan de beurt was. Paul had zich inmiddels ook uitgekleed. Het zag er niet slecht uit, maar ik begreep heel goed dat Jamie wel mij als cadeautje had gevraagd. Paul had een klein buikje en zijn pik hield ook niet over. Maar ja, je hebt nou eenmaal wat je krijgt toebedeeld. Daar is niks aan te doen. Paul begon met Jamie te vrijen en daarna al snel zijn kontje uitvoerig te likken. Ik vond dat Paul er nou niet bepaald veel werk van maakte om Jamie op te geilen. Ik was maar voor Jamie gaan zitten en duwde mijn dikke natte pik in zijn mond. Ik zag Paul wel wat ongemakkelijk kijken, maar hij zei niks. Toen hij begon Jamie te neuken vond ik dat nou niet bepaald het geile werk wat je verwacht van een verliefde jongeman met zijn vriendje. Misschien was het ook omdat ik erbij was. Ik begon Jamie in de mond te neuken en hij deed het erg goed zodat ik al vrij snel klaar kwam. Heerlijk geile suizingen gingen door mijn lijf terwijl ik Jamie zijn mond vulde met mijn zaad. Ik gaf hem een tongzoen en proefde mijn eigen zaad. Jamie grijnsde naar mij en keek mij geil aan. Paul was inmiddels wat rood aangelopen en redelijk aan het zweten. Misschien vond hij het toch lastig dat ik toekeek en zijn vriendje in de mond had geneukt. Volgens mij was hij een beetje opgelucht dat ik al klaar was gekomen. Maar hij wist nog niet dat dit maar een voorproefje was om even de druk van de ketel te halen. Ik wilde straks natuurlijk niet te snel klaar komen en lekker genieten van Jamie. Terwijl Paul nog zijn uiterste best deed kroop ik onder Jamie en zoog zijn heerlijke natte pik en zoog aan zijn ballen. Allemaal nog zo lekker jongensachtig van formaat en voor mij was deze jongen toch wel heel erg lekker. Dus terwijl Paul zijn best deed om Jamie zijn kontje te verwennen liet ik mij helemaal los op zijn pik en ballen. Ik zoog ze heerlijk naar binnen en die geile pik ging ook helemaal naar binnen en ik zoog hem vol vuur af. Zo’n heerlijke pik en zak krijg je niet vaak aangeboden.

Ik hoorde Jamie geile genotgeluidjes geven en voelde en proefde hoe zijn pik met heftige stralen in mijn mond afspoot. Deze jongen was wel het summum van wat ik tot nu toe had gehad en ik kreeg er geen genoeg van. Mijn pik stond inmiddels ook weer strak naar voren en drupte al weer van geiligheid. Boven mij hoorde ik Paul eindelijk klaar komen en hij liet zich op een stoel zakken.

Nu was het mijn beurt. Ik schonk Paul geen aandacht meer. Ik legde Jamie op zijn rug op bed en besprong hem als een wild dier. Ik tongde diep met hem, likte aan zijn oren, tepels en over zijn buik. Zo heerlijk om dat jongenslijf overal af te likken. Hij was om op te vreten. Ik keek even achter me en zag Paul wat onrustig op de stoel zitten naar ons te kijken. Maar ik ging daarna al weer helemaal op in Jamie. Dat heerlijke lijf en die kirrende geluidjes die hij maakte werd ik nog veel geiler van. Op een gegeven moment fluisterde Jamie in mijn oor dat hij nu toch wel eens mijn pik in hem wilde voelen. Ik ging op mijn rug liggen zodat hij zelf zich op mijn pik kon laten zakken. Jamie begreep het gelijk en aangezien zijn kontje al was opgerekt en vol zat met Paul zijn zaad gleed ik zo bij hem naar binnen. Hij begon mij wild te berijden terwijl ik zijn tepels masseerde en in kneep. Toen ik even  naar Paul keek was ik verbaasd dat hij naar ons zat te kijken en een dikke pik had, waar hij mee zat te spelen. Ook geil voor hem blijkbaar. Ik voelde al dat ik dicht tegen klaarkomen aan zat en dat wilde ik nog niet. Ik wilde nog langer genieten van deze heerlijke jongen. Het was dat hij al een vriendje had anders zou ik hem zo mee naar huis nemen. Ik kroop onder Jamie weg en begon hem weer overal te zoenen en likken. Ik kon geen genoeg ervan krijgen. Toen zette ik Jamie zo neer dat terwijl ik hem ging neuken wij allebei naar Paul konden kijken. Aangezien Jamie wat kleiner was dan ik kon ik hem onder de goede hoek neuken zodat mijn pik over zijn prostaat wreef. Jamie kreunde steeds harder terwijl Paul ons aandachtig bekeek en zijn lul steeds harder masseerde. Die aanblik maakte me steeds geiler zodat ik Jamie steeds harder neukte. Mijn ballen kletsten tegen zijn kont en mijn pik werd ongenadig afgezogen door zijn kont. Heerlijk strak en warm. Op een gegeven moment brulde Jamie keihard dat hij kwam en spoot zijn zaad over het bed richting Paul. Dit was voor zowel Paul als mij het teken om ook af te spuiten. Heel apart, maar wel erg geil. Paul had hier wel eens stiekem over gefantaseerd en was erg blij geweest toen Jamie dit als zijn verjaardagscadeau wilde hebben. Eerlijk gezegd was ik een soort van verliefd op Jamie en had ik hem het liefst in een doosje mee naar huis genomen. Natuurlijk deed ik dat niet.

Een paar dagen later belde Jamie nog een keer om mij te bedanken voor de geile date. Hij was ook verbaasd geweest dat Paul het ook zo geil had gevonden. En ja, hij vond dat ik een betere sekspartner was dan Paul. Maar hij hield heel erg van Paul en zou hem nooit verlaten voor een ander. Misschien nog een keer op zijn volgende verjaardag of als Paul het nog graag een keer zou willen.

3029 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.