Goed maak sex

Geplaatst door: snoepjevanweek op 24-11-22

Hallo ik sprak een expert op gebied van sex verhalen. Hij zei je schrijft te saai en omschrijf de daden beter. Mag verhaal wel opbouwen maar niet te lang. Dit verhaal is intiem contact tussen twee volwassen mannen 50 en 23 is volwassen. Is het waarom belangrijk  nee dus. Als we de school in zijn regelrecht naar rector kantoor hoor geluiden. Maar komen ergens anders vandaag school tv vertoont film conciërge kijkt er naar. Mooi heeft hij mogelijk ons niet in de gaten.


We gaan het rector kantoor in. De rector is net bezig zijn broek te openen. De leraar zit op zijn knieen met gulzige blik op wat komt. Zou waar zijn de rector groot geschapen is ondanks kleine handen heeft haha. Als waar is zal de rector diep in hem komen afwachten. Nou de verhalen kloppen komt stel grote ballen en grote penis uit welk druppelt al. De leraar opent zijn mond neemt de penis eerst tot die hard is. Daarna de volle ballen een na een wil zijn mond niet uit scheuren. Glijmiddel en condoom zijn er terwijl leraar snel zijn slip uittrekt. In smeren en de rector ramt in de leraar laat het beginnen.

De leraar moet wel even wennen aan de grote penis. Duurde even voor rector diep in hem kon komen. Plaag stootjes en harde stoten wisselen af de leraar voelt de volle ballen tegen hem. Vergat vertellen de rector heeft leraar op het bureau plaats laten nemen. De leraar zweet en gloeit nou zijn kont gloeit mee.  De rector was fout of was stout geweest dus leraar wilde sex. Rector ging door tot klaar was en in het condoom kwam. Was beetje slordig sperma druppelde op de vloer. Helaas ging de schoolbel ging aan. Dus vloer drogen luchtverfrisser spuiten daarna aan kleden. Snel een tong zoen voor elk andere kant in school ging. Mensen ik verwacht geen wonder maar weet  wie geil vind vind geil. Is mogelijk geen top werk of lijkt op een ander verhaal (van mij). Ik sta open voor suggesties krijg ze en soms beste goede.

2496 keer gelezen

Score: 2
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.