Verkeerde kamer

Geplaatst door: snoepjevanweek op 26-11-22

Eigenlijk had dit verhaal eerst  gepubliceerd moet worden dan goedmaak sex. Is mijn fout lees mee. Het is denk geen of wel herkenbaar verhaal. Het stel is net paar uren getrouwd als fout gaat. Frank is een viriele vijftiger en zijn Gerry is drieëntwintig ja leeftijd verschil. Zocht Frank bewust vertier ergens anders. Ze waren beetje aan geschoten en zeker moe toen het gebeurde. Elke andere deur wat gevolgen heeft. Frank beland wel met kerel in bed niet Gerry. Hoe dat kan weet jij het ik alvast niet.


Gerry heeft wel de juiste kamerdeur genomen kleed zich uit en gaat slapen. Frank in de kamer er naast stapt in bed in zijn slip. Voelt dat in bed een slanke kerel ligt niet merkend is mijn kerel niet. De man kreunt alvast als Frank tegen hem aan gaat liggen. Alvast Frank in zijn on schuld drukt zijn erectie tegen kerel aan. Die kreunt nog harder niet bewust wat gebeurd of wel.  Mogelijk had hij gezelschap verwacht weet niet. Frank denkend is Gerry trekt man zijn slip naar beneden. Gelukkig is de man al nat. De man schrikt nu wel wakker als Frank in hem stoot.

De penis van Frank past ook maar net in de vochtige kont van de man. Frank merkt dit is Gerry niet die is nauwer. De kerel doet licht aan ziet Frank en schreeuwt. Het maakt Gerry wakker welk Frank zijn stem herkent. Hij stormt de kamer in ziet het stormt terug naar bruidssuite. Kerel vond best lekker dus Frank nu met glijmiddel en condoom komt in de man. Frank blijft door stoten tot klaar komt. Natuurlijk was wijzer geweest naar Gerry te gaan nee bleef bij de vreemdeling. De escort welk bestelt was kwam niet. We weten wat volgende dag op school gebeurd is toch. Mensen is eenvoudig verhaal ik deed met plezier schrijven. De mensen die mij steunen bedankt voor idee om toch het uit te leggen.

3354 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.