Twee nachten in Amsterdam (I)

Geplaatst door: kinky-pisgay op 27-11-22

Eindelijk is het dan 16:15 uur, het weekend is voor mij begonnen. Ik rij van mijn werk naar huis, douche mij snel en pak de al gereedstaande spullen. Ik rij eerst naar de plaatselijke supermarkt, waar ik een paar sixpack bier koop om vervolgens naar het station te rijden, waar de trein van 17:45 op mij staat te wachten. Zittend in de trein trek ik mijn eerste blikje bier open. Als de trein het Centraal Station van Amsterdam binnenrijdt, heb ik er een stuk of 4 op. Ik spoed mij naar het hotel, wat zich op vijf minuten van het station is verwijderd. Na te hebben ingechecked, kleed ik mij vlug om, steek poppers bij me en ik loop door de Warmoesstraat richting Dirty Dicks. Inmiddels is het bijna 21:00 uur en vind ik het ook hoog tijd worden om naar binnen te gaan, eigenlijk wilde ik er om 20:00 uur al zijn, maar dat kon ik helaas niet halen. Bij de ingang trek ik mijn jeans en shirt uit, want daaronder ben ik in het rubber gestoken, een rubberen hemd met rubber shorts, wat is afgezet met gele biezen. De poppers stok in mijn rubber shorts. Ik bestel een pilsje en ik begeef mij naar achteren, want ik weet: daar zijn de meeste pissende kerels te vinden. Ik neem mijn poppersflesje ter hand en ik neem een paar flinke snuiven. Gelijk merk ik de werking van de poppers, ik haal mijn pik uit mijn broek en begin te pissen, er komen onmiddellijk twee mannen van mijn pis drinken, ik stop even met pissen en ik tong met de man die ik net in de mond heb gepist. Ik proef mijn eigen pis, de man gaat weer op zijn knieën en ik pis beide mannen weer in hun mond.

Het wordt nu ook tijd voor mij om van een aantal pissende pikken te genieten. Ik loop richting de badkuip waar inmiddels iemand in ligt, wachtend op een geile pissende kerel. Er komt een man naast de badkuip staan en begint te pissen, de man in de badkuip drinkt het gulzig op. Ik neem de man zijn pik in mijn hand en richt zijn pissende pik op mijn mond, het goudgele vocht klatert mijn mond binnen, ik sluit mijn mond om zijn pik en pijp zijn pissende genotsknots. Voor mij bestaat er niets geilers en intiems dan een pissende pik te pijpen. Nadat de man is uitgepist, begeef ik mij richting de gloryholecabine's. Eerst mijn inmiddels leeg flesje bier terug brengen naar de bar om vervolgens de cabine met gloryhole binnen te gaan. Ik zie door het gat verschillende mannen staan, met mijn poppersflesje tik aan de buitenkant van de cabine ten teken dat ik graag een pik in mijn mond wil. Het duurt niet lang en er steekt een heerlijke harde lul door het gaat, verlangend open ik mijn mond en zuig zijn pik gulzig naar binnen. Ik neem een flinke snuif poppers en ik raak abnormaal geil, volledig in roes overhandig ik het flesje poppers aan de man die ik pijp, dankbaar neemt hij een flinke snuiven om mij vervolgens hard en diep in mijn mond te neuken. De man kreunt van genot. Verontschuldigend trekt hij zijn pik terug en zegt me dat hij op het punt stond om klaar te komen, maar omdat de avond nog jong is, wil hij niet te gauw klaarkomen. Ja, dat begrijp ik wel. Ik loop terug naar de bar en bestel mij andermaal een flesje bier. Vervolgens loop ik de trap op om naar de darkroom te gaan. Ook daar is er van alles te doen. Tastend door het donker probeer ik mij te oriënteren. In het donker raak ik een lichaam aan, mijn hand wordt gepakt en naar zijn kruis geleid. Ik voel een harde bobbel, ik duw mijn neus tegen zijn bobbel en snuif zijn heerlijke geur op. Kussend adoreer ik zijn bobbel, het duurt maar even en de man stroopt zijn jockstrap af, zijn pik springt als vanzelf in mijn mond en gulzig pijp hem, mijn tong krioelt om zijn eikel, ondertussen snuivend aan mijn poppers. Plotseling voel ik een straal pis mijn mond binnenstromen, oh my god wat geil is dit en wat raak ik hier door ongelofelijk geil. Er voegt zich nog iemand bij ons, om samen met mij van de man zijn pissende pik te genieten. Geil tongend klatert het goudgele zilte vocht in onze monden, tot de laatste druppel verwennen we zijn pik.

Nu moet ik eerst even bijkomen en neem een plekje aan de bier om mijn pilsje op te drinken. Zodra mijn flesje bier leeg is, begeef ik mij weer naar achteren, hopend op veel pissende pikken. Inderdaad zie ik een paar mannen pissen, ik ga op mijn knieën, open mijn mond en een flinke straal klettert in mijn mond, iemand achter mij pist op mijn hoofd en rug, letterlijk een Golden Shower terwijl ik tegelijkertijd in mijn mond word gepist, er voegt zich nog een man erbij en opnieuw klatert een flinke straal pis mijn mond binnen. Terwijl mijn mond zich om zijn pissende pik sluit, word ik door de ander in mijn gezicht en mond gepist. Om en om neem ik de twee pissende pikken in mijn  mond. De twee mannen komen aan weerszijde naast mij staan en door allebei word ik tegelijkertijd in mijn mond gepist. Dit is zo onbeschrijfelijk geil, ik raak buiten zinnen van geilheid en ik wil alsmaar meer, meer en meer. Nadat de heren zijn uitgepist, probeer ik opnieuw iemand te vinden die mijn mondje wil vullen. Dat duurt niet al te lang en er staat weer een kerel mijn mond als zijn urinoir te gebruiken. Oh mijn god, wat een geile avond is dit. Nadat de man is uitgepist, neem ik een paar flinke snuiven van mijn poppersflesje, ik ga opnieuw de gloryhole cabine in, ik kijk door het gaat en onmiddellijk verschijnt een harde pik door het gaat, ik neem zijn pik vast, open mijn mond en ik wacht tot de man begint te pissen. Zachtjes neukt de man zijn pik in en uit mijn mond en ik smeek 'm te pissen, dan duurt het niet lang en ontvang ik zijn heerlijke goudgele vocht, heerlijk warm vult het mijn mondje en als een echte slet, slik ik alles braaf door.

De avond vliegt om en ik besluit om voor een laatste keer naar de darkroom te gaan. Vaag zie ik dat er iemand in zijn kont wordt geneukt, ik steek mijn tong uit om zijn neukende pik te proeven, de man voelt het en haalt zijn pik uit het kontje om het vervolgens in mijn mond te duwen, geil pijp ik hem en na een paar keer in en uit stopt ie zijn pik weer in de man zijn kont. Met flinke halen wordt de man geneukt, ik probeer er met mijn hoofd onder te komen om zo de beide mannen hun pikken te kunnen proeven, dat lukt. Om en om streelt mijn tong de beide pikken, niet veel lang daarna, spuit de man zijn lading luid kreunend in zijn kontje. Zodra ik zijn pik uit zijn kont voel komen, neem ik het in mijn mond om nog de laatste resten van zijn zaad te proeven, wat een intimiteit, en wat een ontzettend geile smaak. Met een tongzoen neem ik afscheid van beide mannen, en loop ik terug naar de bar voor nog een laatste afzakkertje. Het is inmiddels na 2en en echt druk is het er niet meer. Ik drink mijn flesje bier leeg, betaal mijn rekening, kleed mij zo goed en zo kwaad als het gaat om en loop naar mijn hotel. Het was mijn 3e bezoek dit jaar aan Dirty Dicks en wéér was het ontzettend geil. Terug op mijn hotelkamer had ik geen zin om mij nog te douchen, ik kleed mij uit, ga in bed liggen en doe het ligt uit. Douchen kan morgen ook. Met de wetenschap dat ik nog 1 dag en nacht in Amsterdam ben en de volgende dag ook de slet wil uithangen, val ik in slaap.

3008 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.