Sauna 2

Geplaatst door: natu-60 op 27-11-22

............af en toe zag ik de man opkijken maar net als ik gleed zijn blik direkt weer weg als hij zag dat ik niet aan het lezen was.

Bij mij begon het vermoeden te komen dat ik niet de enige was die hier een beetje aan het gluren was.
Maar je hij was wel met zijn vrouw er zou dus wel niets van komen.
Ik besloot op te stappen om mijn rondje in de sauna te vervolgen, Ik liet mijn badjas open hangen en liep langs het oudere koppel heen waarbij de man mij aan keek en me gedag zei.
Ik groette hem terug en liep verder naar binnen.
Ik hing mijn badjas op en ging het turks stoom bad binnen. Hier was het vrij druk maar kon ondanks de mist die er hing toch nog een plekje vinden.
Ik probeerde me lekker te ontspannen want zonder bril en de hoeveelheid stoom die er hing zag ik toch niet veel van wie er om me heen zaten,
Met mijn rug tegen de stenen muur lekker onderuit gezakt zat ik met mijn ogen dicht lekker te fantaseren over de man die ik buiten had gezien.
Eerlijk gezegd was hij helemaal mijn type en ik had voor me zelf al besloten dat de man in ieder geval ook interesse had in mannen, ondanks dat hij samen met een vrouw was.

Even later ging de deur weer open en kwam er weer iemand binnen ik zag hem kijken of er nog plek was. Als ik een stukje zou opschuiven kon er nog net iemand tussen zitten . Het was wel erg krap maar de man zag het en ging naast me zitten  en bedankte me.
Ik zag nu pas dat het de man was die ik net uitgebreid had staan te begluren en een zekere opwinding kwam over me zeker toen hij ging zitten en zijn dijen tegen de mijne aankwamen. Met een sorry schoof hij een stukje opzij en ging ook heerlijk onderuitgezakt liggen genieten van de weldadige warmte.
Als ik mijn ogen open deed zag ik zijn heerlijke slappe pik naast me en in mijn fantasie legde ik mijn hand er op en voelde hem langzaam groeien. wat mijn pikkie ook weer deed groeien.

Na een minuut of tien besloot ik de cabine te verlaten ik stond op en gleed weg op de gladde vloer ik kon me nog net staande houden door met mijn hand op de schouder van de man te steunen Tegelijkertijd voelde ik zijn hand om mij heen op mijn billen terecht komen om me te ondersteunen. Ik mompelde een verontschuldiging en bedankt hem en met een rode kop verliet ik snel de cabine.

Was dit per ongeluk dat hij mijn billen had aangeraakt?
Ik hoopte eigenlijk van niet. 
Ik keek nog even achterom om te kijken of hij achter me aan kwam maar de deur van de cabine bleef dichter.

Ik werd een beetje kwaad op me zelf wat verbeelde ik me nou allemaal. De man was hier met zijn vrouw en alles  was natuurlijk stom toeval.   

Ik liep naar de koude douche en liet me heerlijk afkoelen onder het koude water.
Hierna droogde ik me af en deed mijn badjas weer aan en ging de lounge room in bestelde nog wat te drinken en ging in een van de luie stoelen liggen en liet alles nog eens revue passeren wat er nou net gebeurd was ging de fantasie met me op hol of was alles puur toeval.
In mijn fantasie waren we alleen in de cabine en terwijl ik onder uit gleed steunde  ik met mijn hand op de boven benen van de man en raakte daarbij per ongeluk  ook de pik van de man aan de hand die om mijn billen heen gleed om op te vangen bleef daar veel langer hangen dan noodzakelijk was. Ik keek hem glimlachend aan en ging weer naast hem zitten.
Wat een originele manier om kennis te maken zij hij. Ja dat kan je wel zeggen zei ik en keek naar zijn pik die behoorlijk stijf was geworden van mijn aanraking.
Net toen ik er wat van wou zeggen ging de cabine deur open en schrok ik wakker van stemmen naast me.
Het was maar goed dat ik een badjas aan had want ik voelde dat ik zelf flink opgewonden was van mijn droom.

word vervolgd

3521 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.